geçmiş olsun sağlıkla devam etsin inşallah bu arada 23 kasım 7 haftalık görünüyorsun canım doğru mu bu takvim?Çok sağol canım benim bende soruyorum doktora her seferinde olabiliyo bazı kadınlarda Hormonal olabilir dedi
Valla kuzum takvimler keseye göre yaptıkları için doğru ama bebeğin haftası 6 hafta 4 güngeçmiş olsun sağlıkla devam etsin inşallah bu arada 23 kasım 7 haftalık görünüyorsun canım doğru mu bu takvim?
benim de kaldı 1 günüm.. heyecan dorukta:) yarın sabah test yapıyım diyorum kısmet bakalım.Valla kuzum takvimler keseye göre yaptıkları için doğru ama bebeğin haftası 6 hafta 4 gün
Bana dediği bebeğin haftası 8 hafta olunca artık sapma olmaz ama öncesi değişkenlik gösterebilir gelişime goregeçmiş olsun sağlıkla devam etsin inşallah bu arada 23 kasım 7 haftalık görünüyorsun canım doğru mu bu takvim?
Anladim canim hayirli haberlerle insallahYarın tekrar baktırıp doktoru arayacağım. İnşallah hepimiz bu günleri hayırlısıyla atlatıp bebeklerimizi kucağımıza alırız. Senin kese filan göründü mü?
Ayy insallah Allah nasip etsin canımm güzel haberler verirsin inşallah canımbenim de kaldı 1 günüm.. heyecan dorukta:) yarın sabah test yapıyım diyorum kısmet bakalım.
o zaman kasıma gelir senin doğum kısmetse, sen de ölçüme göre onların dediği tarihe göre düzenlersin olmadı takvim tarihini canım..ya da sen bilirsinBana dediği bebeğin haftası 8 hafta olunca artık sapma olmaz ama öncesi değişkenlik gösterebilir gelişime gore
Aynen canim bi netleşsin de ama nedense aralıkta doğum diye düşündüm hepo zaman kasıma gelir senin doğum kısmetse, sen de ölçüme göre onların dediği tarihe göre düzenlersin olmadı takvim tarihini canım..ya da sen bilirsin
Geçmiş olsun bende bu gün adet olmalıydım olmadım bakalim yarın olacakmıyımpolikistik over yani yumurtalarım hiç büyümüyordubüyümediği için çatlamıyor çatlamadığı için hem hamile kalamıyordum hem de regl olamıyordum vücutta yağlanma ve aşırı kıllanma da cabası. minik yumurtacıklar da kiste dönüşüp rahim içinde kalıyordu.
Çok sağol canım benim bende soruyorum doktora her seferinde olabiliyo bazı kadınlarda Hormonal olabilir dedi
Üzülme sağlık olsun bat ne zamandı benünki de yarın gelir belli belim bacaklarım ağrıyorPredictor ile erken gebelik testi yaptim negatif
Bat normalde yarın ama ben bu ay gec yumurtladigimi dusunuyorum salı gunune kaymis olabilir. Bu testler 6 gun oncesinden gosteriyomus sali gunu olsa bile bugun çıkması gerekirdi o yuzden bugun yaptim testi. Göğüslerim cok fena dokunamiyorum bi kac gun icinde adet görürüm ben. Kasık agrilari falan usutmektenmis demek. Sen yaptin mi hic testÜzülme sağlık olsun bat ne zamandı benünki de yarın gelir belli belim bacaklarım ağrıyor
Yaptım 3 kala negatifti:)Bat normalde yarın ama ben bu ay gec yumurtladigimi dusunuyorum salı gunune kaymis olabilir. Bu testler 6 gun oncesinden gosteriyomus sali gunu olsa bile bugun çıkması gerekirdi o yuzden bugun yaptim testi. Göğüslerim cok fena dokunamiyorum bi kac gun icinde adet görürüm ben. Kasık agrilari falan usutmektenmis demek. Sen yaptin mi hic test
Yumurtlamay gore de yarın mi senin bat. Yarin olmzsa bi iki gun sonra yeniden yap istersen.Yaptım 3 kala negatifti:)
Allah hayırlısı ile nasip kısmet etsin canımPredictor ile erken gebelik testi yaptim negatif
Hadi inşallah canımÜzülme sağlık olsun bat ne zamandı benünki de yarın gelir belli belim bacaklarım ağrıyor
Sanki umut var yine deBat normalde yarın ama ben bu ay gec yumurtladigimi dusunuyorum salı gunune kaymis olabilir. Bu testler 6 gun oncesinden gosteriyomus sali gunu olsa bile bugun çıkması gerekirdi o yuzden bugun yaptim testi. Göğüslerim cok fena dokunamiyorum bi kac gun icinde adet görürüm ben. Kasık agrilari falan usutmektenmis demek. Sen yaptin mi hic test
Geç döllenme de olabilir canımYaptım 3 kala negatifti:)
Predictor a güveniyodum açıkçası pek umudum kalmadi o yüzden. Hayırlısı diyelim hepimiz içinSanki umut var yine de