- 26 Ekim 2017
- 1.269
- 3.250
- 37
Cnm iyi düşün bu mübarek günde rabbim yüzünü güldürür insKuzum doktor dedi bugün de burdasın aksama doğru muayene edecek bakalım dışarı kanamam kesildi ama kesenın arkası kanamali
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm iyi düşün bu mübarek günde rabbim yüzünü güldürür insKuzum doktor dedi bugün de burdasın aksama doğru muayene edecek bakalım dışarı kanamam kesildi ama kesenın arkası kanamali
Pcos ne demek ben bilemedimMerhabalar, benim de bat yarın ama pcos olduğu için umutlanamıyorum. en azından hafta sonuna kadar beklemeyi düşünüyorum tabii başarabilirsem.
polikistik over yani yumurtalarım hiç büyümüyordu büyümediği için çatlamıyor çatlamadığı için hem hamile kalamıyordum hem de regl olamıyordum vücutta yağlanma ve aşırı kıllanma da cabası. minik yumurtacıklar da kiste dönüşüp rahim içinde kalıyordu.Pcos ne demek ben bilemedim
Yaptim canim. Size haber vericem demistim dun; o yuzden yazayim dedim.Hic belli olmaz bidenesi bile yetiyo belki o bikerecikten tutmustur☺ yarin ilk idrarinla yap bence haber ver hemi
canim kusura bakma hakkini helal et cok güldümKuzum siz bilirsiniz ama araba her zaman almak icin karar verilebilecek birşey... ama çocuğun ilerde mutlaka kardeş yerini arar .. siz yinede kardeşi de yapın arabaya da bakin Rabbim hayırlısı neyse onu verir zaten
Eee ? nolmuş neyin şikayeti bu daha tahmini 9 aralık doğumunu gördüm en geç, sen öğrendin bitti mi? Hayret gerçekten.
Bu tarz sayfaları ilk kez gördügünüzü düşünüyorum. Yerinizde olsam sayfayı eleştirmeden önce diğer benzer kasim anneleri ekim anneleri vs. Okumuş olmalıydınız. Ama yapmamışsınız sanırım. Bizimkisi gebelok belirtilerini konuşma sayfası ise bence sizin eleştiriniz de bu tür sayfalara alışma belirtisi olmuş. Neyse bu da zamanla geçicektir. Bilginize.
Aynen hemende bitti nerden anladin kiskananlar catlasin moduna girdim hemenEee ? nolmuş neyin şikayeti bu daha tahmini 9 aralık doğumunu gördüm en geç, sen öğrendin bitti mi? Hayret gerçekten.
Nedir bu öfkeniz anlayamadim sen kendin yazmissin bak kasim annesi ekim annesi diye hamile olmadan anne mi olunuyo daha dogrusu duzelteyim dogurmadan(evlat edinme onlar ayri tabi) Rabbim isteyen herkese nasip etsin daha benim de anne oldugum falan yokBu tarz sayfaları ilk kez gördügünüzü düşünüyorum. Yerinizde olsam sayfayı eleştirmeden önce diğer benzer kasim anneleri ekim anneleri vs. Okumuş olmalıydınız. Ama yapmamışsınız sanırım. Bizimkisi gebelok belirtilerini konuşma sayfası ise bence sizin eleştiriniz de bu tür sayfalara alışma belirtisi olmuş. Neyse bu da zamanla geçicektir. Bilginize.
Bilgilendim teşekkür ederim :) savunduğum su ki bu gibi sayfalar boyle yorumlarla başlar belirti falan vs. Bizim belirtilerimizi paylasmamizi elestirdiginin farkinda değilsin kusura bakma ama. Biz buraya aralık annesi olma umuduyla yazıyoruz sadece gebeliğini ogrenenler yazmıyor. Merak etme olamazsak da diger arkadaslara hayırlı olsun diyip bir sonraki aya ait umutlarla gidiyoruz.Nedir bu öfkeniz anlayamadim sen kendin yazmissin bak kasim annesi ekim annesi diye hamile olmadan anne mi olunuyo daha dogrusu duzelteyim dogurmadan(evlat edinme onlar ayri tabi) Rabbim isteyen herkese nasip etsin daha benim de anne oldugum falan yok
aciklama kisminda ultrason gebelik takibi vs uzamis gitmis ben buna bakarim acip tek tek mesajlarimi okumam lazim
yani bu ayda dogum yapip tecrubeli annelerden bahsediliyor
bence sen benim yerimde olmayi da birak yazdigini oku yeter neyi savundugun belli degil
evet alintida kazen beyde yazmis zamanla degisecektir diye buda senin bilgine.
Tamam tamam bende bilgilendimhala da anlamis degilim ama anladim yazmak istiyorum demek ki bilmedigimiz seylerde varmis kk daBilgilendim teşekkür ederim :) savunduğum su ki bu gibi sayfalar boyle yorumlarla başlar belirti falan vs. Bizim belirtilerimizi paylasmamizi elestirdiginin farkinda değilsin kusura bakma ama. Biz buraya aralık annesi olma umuduyla yazıyoruz sadece gebeliğini ogrenenler yazmıyor. Merak etme olamazsak da diger arkadaslara hayırlı olsun diyip bir sonraki aya ait umutlarla gidiyoruz.
Bu arada Kazen demiş ki zamanla degisecektir yani anla ki başlarda hep böyle.
Öfkeli değilim ama umudumuzu paylasmayı elestirmenizi yine bi anne olmak isteyen birine yakıştıramadım.
Inşallah hayirlısıyla hepimizin..Tamam tamam bende bilgilendimhala da anlamis degilim ama anladim yazmak istiyorum demek ki bilmedigimiz seylerde varmis kk da
Rabbim kimsenin umudunu bosa cikarmasin canim bunu en iyi ben bilirim nasipte ne zamansa o gun gelir ben tup bebekle hamile kaldim yaza dogru dusunuyorduk esimle disari gezmeye cikmistik eve bilet alip dönduk 1 gunde verilmis karar demekki nasip mart ayinaymis
arkadasimiz yazmis bitti mi diye hala da esi varikosel olanlar yumurta problemleri olan topiklere giriyorum belki bi fikir bi bilgi veririm diye bitermi hic korku stres sikinti rabbim olmayan herkese versin gercekten cok zor bi durum olmuyorsa elbette bi hayir vardir ama biz insanoglu cok sabirsiziz
seninde hakkinda hayirlisi olsun canim tez vakitte gobusun bebekli olur insallah bu mubarek günde
3ün altında istiyorlar canım ama çok yüksek değil bence dr. ne diyecek bizi de bilgilendir.. diğer sonuçların iyi mi? kaç haftalık görünüyorsun?Kızlar benim tsh 3 çıkmış tahlillerde. Acaba sorun yaratır mı? Haftaya pazartesi gidicez doktora kontrole o zaman soracağım ama bi bilginiz var mı?
Kazen'e sikayet etmek nedir ya?
5 haftalığım canım. Bugün gideceğim haber ederim size de. Dua edin bana3ün altında istiyorlar canım ama çok yüksek değil bence dr. ne diyecek bizi de bilgilendir.. diğer sonuçların iyi mi? kaç haftalık görünüyorsun?