2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    232
Yok sancım çok değil ara ara girip çıkıyor. Anlık yani akıntı yoktu aslında ama bugün biraz yoğunlaşmaya başladı
Normal caniim fazla sancin yoksa korkulacak bisey yok.bide cok ayakta kalma.ben cok ayakta kalinca oluyo genelde.ama hep islagim🙄

ayy duy bak NorthCarolina NorthCarolina :))
bi de kendim için hislenebilsem iyi olacağdı :KK50:
🙈🙈 kizlaaar duruun gaza getirmeyiin beni, bu aksam da gelmezse yarin yapicam artik.
Ama ihtimal vermiyorum yine de kii. 1 kerecik oldu. Ondan da olmamistir bisi sanirsan🙈🙈
Ben kendimi Nisan'dan sonraya diye sartlamistim ama hayirlisi bakalim.🤗
Söz olumlu ya da olumsuz haber edicem size🤗😘

🙈🙈 kizlaaar duruun gaza getirmeyiin beni, bu aksam da gelmezse yarin yapicam artik.
Ama ihtimal vermiyorum yine de kii. 1 kerecik oldu. Ondan da olmamistir bisi sanirsan🙈🙈
tamam bekliyoruz canım olmaz diye bir şey yok tek ateş yeterli biliyorsun :))

Hic belli olmaz bidenesi bile yetiyo belki o bikerecikten tutmustur☺ yarin ilk idrarinla yap bence haber ver hemi

Kızlar ben yine hastaneye tattım kanama oldu dua edin

Merhaba kızlar Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah.. Allah isteyen herkese nasip etsin..
Benim adetime 8 gün vardı rüyam da hamile olduğumu gördüm o gün akşam test yaptım ikinci çizgi çok silik ti çok şaşırdım..baya yoğun bir aydı ev taşıdık eşim uzmanlığa gitti aklımda hamilelik yoktu eşim gidecek diye.. ama önceki aylar çok istedim olmasını.. çizgiyi gördüm ama umutlanmak istemiyorum üzülürüm diye .. adetime 5 gün kala kan testi yaptım 102 çıktı değer
2 gün kala 621 çıktı.. adetim geçti 2 gün yine kan testi yaptırdım 1571 çıktı.. hafta içi doktora gitcem inşallah keseyi de görürüz.. Hala umutlanmak istemiyorum üzülürüm diye.. Inşallah vardır Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah 😍:anneadayı::KK200:
Hayırlı olsun :anneadayı::KK200::KK68:

X