- 13 Mart 2019
- 2.453
- 2.486
Allahim korumustur insaAllah miniginiKızlar ben yine hastaneye tattım kanama oldu dua edin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allahim korumustur insaAllah miniginiKızlar ben yine hastaneye tattım kanama oldu dua edin
Teşekkür ederimHayırlı olsun
Aminnn canımAllahim korumustur insaAllah minigini
Canim cok gecmis olsun insallah atlatırsınız bu sefer de haberlerini bekliyoruzKızlar ben yine hastaneye tattım kanama oldu dua edin
İnşallah canım inşallahCanim cok gecmis olsun insallah atlatırsınız bu sefer de haberlerini bekliyoruz
Nasil oldun merak ettim sen ve bebeğin iyisinizdir umarımKızlar ben yine hastaneye tattım kanama oldu dua edin
Amin ınss rabbim bu mübarek kandil günü bekleyen herkesi sevindirsinHayırlı olsun darısı başımıza
AMİNNNAmin ınss rabbim bu mübarek kandil günü bekleyen herkesi sevindirsin
Bende gitmedim henuz.kac haftaliksinizSelam kızlar bende daha kontrole gitmedim.cumaya randevu aldım.kese falan ne durumda bilmiyorum hiç.2.olunca insan biraz daha ağırdan alıyormuş :) ya da birinciyle zaman nasıl geçiyor anlamıyor insan :)
Darisi basima insaAllah ben daha gitmedim doktoraben bebeyimi gördüm bugün :)
5+2 canım. Özelden yazışmıştık :)Bende gitmedim henuz.kac haftaliksiniz
Canım doktor geldi 10 gibi bugün de gözümün önünde ol dedi burdayım yine dışa kanamam yok içte var bebeğin kalp atışına aksama doğru bi bakacakNasil oldun merak ettim sen ve bebeğin iyisinizdir umarım
İnşallah canım cok sagol. yaa valla yıprandım artık her kanamada yüreğim ağzıma geliyomoonyaz canım çok geçmiş olsun.tekrar hayırlı haberlerle çıkacaksınız inşallah
Kuzum doktor dedi bugün de burdasın aksama doğru muayene edecek bakalım dışarı kanamam kesildi ama kesenın arkası kanamalimoonyaz canım haber vermedin naptın?
İyi düşün iyi olsun. Bebeğin de sen de sağ salim çıkacaksınız inanıyorumKuzum doktor dedi bugün de burdasın aksama doğru muayene edecek bakalım dışarı kanamam kesildi ama kesenın arkası kanamali