2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    232
Çok sağol canım benim bende soruyorum doktora her seferinde olabiliyo bazı kadınlarda Hormonal olabilir dedi
geçmiş olsun sağlıkla devam etsin inşallah bu arada 23 kasım 7 haftalık görünüyorsun canım doğru mu bu takvim?

geçmiş olsun sağlıkla devam etsin inşallah bu arada 23 kasım 7 haftalık görünüyorsun canım doğru mu bu takvim?
Valla kuzum takvimler keseye göre yaptıkları için doğru ama bebeğin haftası 6 hafta 4 gün

Bana dediği bebeğin haftası 8 hafta olunca artık sapma olmaz ama öncesi değişkenlik gösterebilir gelişime gore

Yarın tekrar baktırıp doktoru arayacağım. İnşallah hepimiz bu günleri hayırlısıyla atlatıp bebeklerimizi kucağımıza alırız. Senin kese filan göründü mü?
Anladim canim hayirli haberlerle insallah
kese cuma gunu insallah esim yanimda yok malesef hastanede uzak kaynimda polis izin sikintisi var izin alirsa cuma kese gormeye gidecegim

Bana dediği bebeğin haftası 8 hafta olunca artık sapma olmaz ama öncesi değişkenlik gösterebilir gelişime gore
o zaman kasıma gelir senin doğum kısmetse, sen de ölçüme göre onların dediği tarihe göre düzenlersin olmadı takvim tarihini canım..ya da sen bilirsin :p

o zaman kasıma gelir senin doğum kısmetse, sen de ölçüme göre onların dediği tarihe göre düzenlersin olmadı takvim tarihini canım..ya da sen bilirsin :p
Aynen canim bi netleşsin de ama nedense aralıkta doğum diye düşündüm hep

polikistik over yani yumurtalarım hiç büyümüyordu 🥺 büyümediği için çatlamıyor çatlamadığı için hem hamile kalamıyordum hem de regl olamıyordum vücutta yağlanma ve aşırı kıllanma da cabası. minik yumurtacıklar da kiste dönüşüp rahim içinde kalıyordu.
Geçmiş olsun bende bu gün adet olmalıydım olmadım bakalim yarın olacakmıyım

Üzülme sağlık olsun bat ne zamandı benünki de yarın gelir belli belim bacaklarım ağrıyor
Bat normalde yarın ama ben bu ay gec yumurtladigimi dusunuyorum salı gunune kaymis olabilir. Bu testler 6 gun oncesinden gosteriyomus sali gunu olsa bile bugun çıkması gerekirdi o yuzden bugun yaptim testi. Göğüslerim cok fena dokunamiyorum bi kac gun icinde adet görürüm ben. Kasık agrilari falan usutmektenmis demek. Sen yaptin mi hic test

Bat normalde yarın ama ben bu ay gec yumurtladigimi dusunuyorum salı gunune kaymis olabilir. Bu testler 6 gun oncesinden gosteriyomus sali gunu olsa bile bugun çıkması gerekirdi o yuzden bugun yaptim testi. Göğüslerim cok fena dokunamiyorum bi kac gun icinde adet görürüm ben. Kasık agrilari falan usutmektenmis demek. Sen yaptin mi hic test
Yaptım 3 kala negatifti:)

Sanki umut var yine de

X