2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    232
Kızlar merhaba benim de SAT 24 Şubat.Fakat doktora gittik bugün 4hafta+6 günlük hamileyim :) Bu durumda 26 şubatta kalmış oluyorum.Burada hamilelik günlüğüne sat olarak 26 Şubat mı yazmam gerekir?

Kızlar merhaba benim de SAT 24 Şubat.Fakat doktora gittik bugün 4hafta+6 günlük hamileyim :) Bu durumda 26 şubatta kalmış oluyorum.Burada hamilelik günlüğüne sat olarak 26 Şubat mı yazmam gerekir?
Selam canim.
Hayir.
Muhtemel dogum tarihini yazicaksin :)
Hayirli olsun

yani 03-12-2019 hayırlı olsun canım darısı başımıza

Insallah canim. Saglikla kavusun kuzunla.🤗
Biz Allahin izniyle Nisan'dan sonra basliycaktik ama bu ay adetim 5 gun gecikti ve ben test falan yapmadim henuz, ihtimal vermedigim icin🤔😇
bak bak bak hiç demiyonn daa :KK48: yapsana kuzu korunmasız olduysa ihtimal tabi ki var başka bir durum olmasın da

Kızlar sizin akıntınız ne alem? Benden acayip akıntı geliyor. Hem su gibi hem de yumurtlama akıntısı gibi

Insallah canim. Saglikla kavusun kuzunla.🤗
Biz Allahin izniyle Nisan'dan sonra basliycaktik ama bu ay adetim 5 gun gecikti ve ben test falan yapmadim henuz, ihtimal vermedigim icin🤔😇
Ben de hiç mi hiç ihtimal vermiyordum canım ama bir öğrendim ki mucize varmış içimde:KK200:İnşallah sana da nasip olur.

X