- 9 Nisan 2018
- 19.088
- 51.057
- 45
ayy bütün belirtiler uyuyor lakin testi bir kala yapıyım diyorum :)Evt hep islaklik vardi bende canm.yani regl onceside islak olurdum ben.ondan pek anlamadimda mide eksimesi aman amann dedirtti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy bütün belirtiler uyuyor lakin testi bir kala yapıyım diyorum :)Evt hep islaklik vardi bende canm.yani regl onceside islak olurdum ben.ondan pek anlamadimda mide eksimesi aman amann dedirtti
Hadi insaAllah hayirla saglicaklaayy bütün belirtiler uyuyor lakin testi bir kala yapıyım diyorum :)
Burayi takipten vaz gecmek zor gelicek galibaa yaaHadi insaAllah hayirla saglicakla
Kotu dusunce kotulugu getirirmis kotu dusunmuyoruzpis kaka öcü kovvv şu kotu dusunceleriBurayi takipten vaz gecmek zor gelicek galibaa yaa
Oyle dogru diyorsun ahhh bu pmsss insallah hamilelikten olsuunKotu dusunce kotulugu getirirmis kotu dusunmuyoruzpis kaka öcü kovvv şu kotu dusunceleri
Inş vardırBen de gebelikten önce baya sarıya yakın akintim oldu normal den daha fazla şekilde .. adet olcam dedim ama test pozitifti çok şükür olmadım hayırlısı ile kucağınıza alırız inşallah Inşallah sizin de vardır
Âmin inşallahInş vardır
Selam canim.Kızlar merhaba benim de SAT 24 Şubat.Fakat doktora gittik bugün 4hafta+6 günlük hamileyim :) Bu durumda 26 şubatta kalmış oluyorum.Burada hamilelik günlüğüne sat olarak 26 Şubat mı yazmam gerekir?
yani 03-12-2019 hayırlı olsun canım darısı başımızaKızlar merhaba benim de SAT 24 Şubat.Fakat doktora gittik bugün 4hafta+6 günlük hamileyim :) Bu durumda 26 şubatta kalmış oluyorum.Burada hamilelik günlüğüne sat olarak 26 Şubat mı yazmam gerekir?
Amiiin inşallah canım.Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyuyani 03-12-2019 hayırlı olsun canım darısı başımıza
Tamam canım teşekkür ederim.Kalp atışını da duyalım da ondan sonra yazacağım inşallahSelam canim.
Hayir.
Muhtemel dogum tarihini yazicaksin :)
Hayirli olsun
amiinn canım yaz gitsin iyi düşün iyi olsun inşallahhAmiiin inşallah canım.Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu
Insallah canim. Saglikla kavusun kuzunla.Tamam canım teşekkür ederim.Kalp atışını da duyalım da ondan sonra yazacağım inşallah
bak bak bak hiç demiyonn daa yapsana kuzu korunmasız olduysa ihtimal tabi ki var başka bir durum olmasın daInsallah canim. Saglikla kavusun kuzunla.
Biz Allahin izniyle Nisan'dan sonra basliycaktik ama bu ay adetim 5 gun gecikti ve ben test falan yapmadim henuz, ihtimal vermedigim icin
Biraz korkuyorum canım açıkçası ama dediğin gibi iyi düşünelim iyi olsun inşallahamiinn canım yaz gitsin iyi düşün iyi olsun inşallahh
Ben de hiç mi hiç ihtimal vermiyordum canım ama bir öğrendim ki mucize varmış içimdeİnşallah sana da nasip olur.Insallah canim. Saglikla kavusun kuzunla.
Biz Allahin izniyle Nisan'dan sonra basliycaktik ama bu ay adetim 5 gun gecikti ve ben test falan yapmadim henuz, ihtimal vermedigim icin
Kac haftaliksiniz canim,pardon gordum simdi:)akinti normal benimde basladi su gibiKızlar sizin akıntınız ne alem? Benden acayip akıntı geliyor. Hem su gibi hem de yumurtlama akıntısı gibi
27 Martta adet olmam lazimdi canim, baktim gelmedi dedim 1-2 gunluk gecikmedir, mevsimsel vs.bak bak bak hiç demiyonn daa yapsana kuzu korunmasız olduysa ihtimal tabi ki var başka bir durum olmasın da