- 27 Kasım 2019
- 5.691
- 27.469
- 36
Bende şöyle duymuştum, aslinda bebekler doğdukları andan itibaren altlarinin pis olmasini istemezler miş, altlari bağlandığı için mecburen yapıyorlarmış bu tarz bir sey di tam da hatirlayamiyorum .Herkese toplu cevap olsun. Çiş ile ilgili bir video izledim. İnsanlar asla uykudayken Çiş yapmazmis. Çiş uyandiktan sonra yapılırmış. Hormon o zaman devreye giriyormuş. Mesela kendimizde düşündüğümüzde sabah kalkar kalkmaz çişimiz gelir. Yeni doğan bebeklerde de öyle deliksiz uyumussa asla Çiş yapmaz. Çocuğunuz hala çok sık kalkıyorsun geceleri bezi kiru kalkmasi biraz zor ama tabi imkansix değil. Bezi birakmka için de acele etmeyin İnanin bez de rahatlık . Dışarı çıkınca surekli lazimlik yanımızda parkta falan. O yüzden acele etmeye gerek yok bence. Ben mecbur olmasam biraktirmazdim. Yazin biraktirmayi düşünüyordum ve bez buraktirma süreci de yıpratıcı
Ama bizimki gece çok sık uyanmamasina rağmen bezi dolu oluyor. Bence de bezli olmasi daha rahat ama kiritik dönemi de atlamaktan korkuyorum. Yani o hazırsa ve ben başlamıyorsam sonrasi daha sıkıntılı olabilir.
Oğlum da hamileyken 2 başarısız denememiz oldu. Sonra zamani gelince kendi gitmek istedi ve tuvalet egitimimizi 1 gun de tamamladik. Sadece ilk gün 2 kere tuvalrt dışında yapti sonra hiç kaçamak olmadi. Sadece gece de sıkıntımız vardi onda da genetik durum var