2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    232
Ben de tv ile savaştayım
Uykusu nasıl daha düzene girmedi mi ya tv de olmasa kv nasıl oyalayacak hadi hayırlısı
Off sorma ya

Yani gece bittiyse zorlamaz ki seni. Beni gece zorluyor ama ben de hazır değilim bırakmaya sanırım o kadar alıştım ki emmesine
Ya sende geceyi halletsene. Zaten hergün sıkıntı çekiyorsun2 3 gun 1 hafta sağlam çek sonra da rahatlık ohh mis

Çok üzüldüm Ya dedim Ya oturup gerçekten ağlayacaktım. Sanki beyni erimiş gibi kahroldum resmen dün gece 12 de zorla uyudu. Tam 5 defa yataktan inip beni çekip Tv yi açmak için bi odaya bi salona bi mutfağa götürdü. En son pes edip uyudu

En çok korktuğum şeydi valla. Annemlerden dönmeyi bekliyordum eve dönünce başlamaya karar verdim. Sonra bi gece süt içerken konuştum artık meme de uyumayalim . Çok ağrıyor uf olmuş acıyor gece emince dedim, sütünü içerken sürekli uyuma artik yatağına girip uyuyacaksin tamam mi kızım uyudun mu kizim bakayim uyuma tamam mi kızım diye diye iyo ce emzirdim yatağına koydum sırtına masaj yaptim (cok hoşuna gittiği için cok isime yaradi bu durum) Kıyamadı oda bana her gün bu şekilde geçiyoruz uykuya işte.

Sizin tv büyük ssorun olmuş ya uykusunu etkiliyor artik baksana. Ya hem beynini etkiliyor hem uyuyamadigi için gelişimini. Hem senin beynini yiyip bitiriyor bu durum hem de aşırı yorgun düşüyorsun. Sabret 1 hafta. Ikinize de cok iyi gelecek.

O doğru Ela denedim ama içerde kalan süt hala çok yoğun sanırım kolumun altı filan çok sert . Sadece göğsümün üst kısmı biraz yumuşadı .
Ya ben azalta azalta bıraktığım için olmamıştı sütten keserken. Ama bi kere bi memeyi emzirmeyi unuttugum icin olmuştum sonra dusla emzirmeyle falan geçmişti. Senin antibiyotik kullanmana rağmen geçmemesi de ilginç yaa. Şiş olan her yere koy biraz lahana

N Nehir-derin2 buz koydum birde lahana onlar biraz iyi geldi . En son pazartesi sağmıştım çok az . Biraz önce dayanamadım biraz kolumun altı boşalsın diye duşta sağdım elimle . Hala çok tazzikli süt geliyor . Eşim diyor ki sen neye ağladın acaba sütüm azalıyor yok bitti diye diyor delireceğim

O doğru Ela denedim ama içerde kalan süt hala çok yoğun sanırım kolumun altı filan çok sert . Sadece göğsümün üst kısmı biraz yumuşadı .
Hastanelerde sağma makinaları var ya. Onlarla sağdırsan mı
Sigara krizi gibi niloya krizi
Sormaa
İnşallah kuzum

Bende azaltarak bıraktım aslında neden böyle oldu anlayamıyorum . Birde ben hiç şişer diye düşünmedim çünkü sütüm az bitti zaten ne olacak diye düşündüm . Hiç nasıl olur vs diye araştırmadım bile böyle salaklık yok valla

Çok iyi anliyorum. Benim de oğlum biraz fazla maruz kaldığında bende kahroluyodum. Ama iki gün açmayınca bakiyordum 3. Gün istemiyordu artik. Öyle öyle düzene girdi nihayet

Çok iyi anliyorum. Benim de oğlum biraz fazla maruz kaldığında bende kahroluyodum. Ama iki gün açmayınca bakiyordum 3. Gün istemiyordu artik. Öyle öyle düzene girdi nihayet
Ben de direnicem düne göre azaldı ama iş ben okulda uzun kalınca açılmaması. Yoksa başa döneriz

Annelik canım ya oğlun her istediğinde her kokladığında gelecek duş rahatlatır biraz az sabır çok az kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…