Sürekli ayni şeyi görmekten sıkılır diye almadim ben onuBence de uykusuzluk sebebi tvçünkü öğlen uyku saatti gayet iyi . Benim oğlum 12:30 da yatar 14:30 a kadar 3 kere emmek için uyanır beni delirtirdi ağzında memeyle yarım yamalak uyku uyurdu . Benimki fikre ihtiyacım var yaaa bu arasa yıkanabilir defter aldım birde gazlı kalem ona göre aşırı iyi oldu bizim için
Bazen yiyor bazen yemiyor ama önemsemiyorum açıkçası. Acıkınca yiyor çünkü. Benim tek sıkıntım uyku. Gerisini dert etmiyorum. Belki uyku problemi olmasa ederdimYiyo mu yemek. Ben oyalamasam mümkün değil ya istemiyor yemek sonra da sürekli üt üt diye peşimde dolaşıyor haliyle ona da doymuyor büyüdü artik. Aman yeme olayi bıktırdı beni valla.
Hamur yap sende belki sever. Saklambaç falan oynayin
Aynen öyle canım. Bakalım . Direniyorum şu an halaKararlı olmazsan ipler onun eline geçer
Canim lahana çok iyi geliyormuş mastiteN Nehir-derin2 emzirmeyi kestikten sonra göğsünde biriken süt ne oldu ? Ben yavaş yavaş kesmeme rağmen mastit oldum antibiyotik bugün bitti ama kolumun altı filan taş gibi . Atletim ıslanmaya başladı . Bugün göğsümde bir kaşıntı ve gerginlik var . Ne yapsam duşa girip sağıp boşaltsam mı ? Oğlan 1 haftadır emmedi zaten üretim olmaz sanki
Sen emzirmeyi bıraktın mı canımCanim lahana çok iyi geliyormuş mastite
Ne yaptınız canim. Bugün nasıl geçtiBazen yiyor bazen yemiyor ama önemsemiyorum açıkçası. Acıkınca yiyor çünkü. Benim tek sıkıntım uyku. Gerisini dert etmiyorum. Belki uyku problemi olmasa ederdim
Aynen öyle canım. Bakalım . Direniyorum şu an hala
Yok galiba en son ben birakacagim. Yaza kadar emzirmeyi düşünüyorum ama bakalim. Sadece gece emerek uykuya geçişi ve gece emmesini kestikSen emzirmeyi bıraktın mı canım
Kriz ama daha hafifNe yaptınız canim. Bugün nasıl geçti
Ben de 2 yi bekliyorum. Ondan sonra karar vericem. Benimki en çok uykuya geçişte ve gece emiyor zatenYok galiba en son ben birakacagim. Yaza kadar emzirmeyi düşünüyorum ama bakalim. Sadece gece emerek uykuya geçişi ve gece emmesini kestik
Açmadın mi hiç. Iyi süper. Unutuyorlar hemen oğlumdan biliyorum. kv açmasa keşke yaKriz ama daha hafifşiddeti azaldı ama pzt 8-5 okuldayım. İnş coşmaz ve kv tekrar hatırlatmaz. Ah çalışan anne olmak ne zormuş ya
Bizimde öyleydi asla memesiz uyumazdi. Gecede 3 4 kere isterdi. Bırakınca çok rahatladimBen de 2 yi bekliyorum. Ondan sonra karar vericem. Benimki en çok uykuya geçişte ve gece emiyor zaten
Ya doktorların çoğu bağışıklık için 3 yaşa kadar emzirin diyor. Gece yi de halledince emsin diyorumBen de 2 yi bekliyorum. Ondan sonra karar vericem. Benimki en çok uykuya geçişte ve gece emiyor zaten
Covitten dolayYa doktorların çoğu bağışıklık için 3 yaşa kadar emzirin diyor. Gece yi de halledince emsin diyorum
Hiç açmadım canım. Evde 3 tv var sürekli birinin kumadansını getirdi. Birini saklasam öbürünü buluyorAçmadın mi hiç. Iyi süper. Unutuyorlar hemen oğlumdan biliyorum. kv açmasa keşke ya
Yani gece bittiyse zorlamaz ki seni. Beni gece zorluyor ama ben de hazır değilim bırakmaya sanırımYa doktorların çoğu bağışıklık için 3 yaşa kadar emzirin diyor. Gece yi de halledince emsin diyorum
N Nehir-derin2 emzirmeyi kestikten sonra göğsünde biriken süt ne oldu ? Ben yavaş yavaş kesmeme rağmen mastit oldum antibiyotik bugün bitti ama kolumun altı filan taş gibi . Atletim ıslanmaya başladı . Bugün göğsümde bir kaşıntı ve gerginlik var . Ne yapsam duşa girip sağıp boşaltsam mı ? Oğlan 1 haftadır emmedi zaten üretim olmaz sanki
Ya kıyamam canım benimki mastit olmadı tuzlu yaprak koymuştum sarma sarma sarıyoruzya ama annem çarşafla sımsıkı bağladı çok duşa girdim 1 hafta ağrıdı bence sağma yada sağıp sımsıkı bağla
Nasıl yaptınBizimde öyleydi asla memesiz uyumazdi. Gecede 3 4 kere isterdi. Bırakınca çok rahatladim
Hiç açmadım canım. Evde 3 tv var sürekli birinin kumadansını getirdi. Birini saklasam öbürünü buluyorama direndim Kv de geldi o da eşim de yeltenmediler. Perşembe günü olan hezimetten ve benim çıldırmamdan dolayı. Bakalım. Sıkı sıkı tembihlicem. Ya ben tv ye karşı değilim.bence ölçülü olunca faydası bile var. Zaten günde yatım saat izletiyordum çizgi film. Ne zamanki ben giderken ağlamasın diye tv açıldı benimki sapıttı. Gece 2.5 tan sabah 10 a kadar delirdim sinirden ağlayacaktım artık. Bazen gece 2.5 ya başlar 1-2 saatte bırakır razı olurdu. O gün 1 yıllık tv yi 1 günde izledi
Hiç açmadım canım. Evde 3 tv var sürekli birinin kumadansını getirdi. Birini saklasam öbürünü buluyorama direndim Kv de geldi o da eşim de yeltenmediler. Perşembe günü olan hezimetten ve benim çıldırmamdan dolayı. Bakalım. Sıkı sıkı tembihlicem. Ya ben tv ye karşı değilim.bence ölçülü olunca faydası bile var. Zaten günde yatım saat izletiyordum çizgi film. Ne zamanki ben giderken ağlamasın diye tv açıldı benimki sapıttı. Gece 2.5 tan sabah 10 a kadar delirdim sinirden ağlayacaktım artık. Bazen gece 2.5 ya başlar 1-2 saatte bırakır razı olurdu. O gün 1 yıllık tv yi 1 günde izledi
Sizde 3 tv ne yapmışsınız öyleHiç açmadım canım. Evde 3 tv var sürekli birinin kumadansını getirdi. Birini saklasam öbürünü buluyorama direndim Kv de geldi o da eşim de yeltenmediler. Perşembe günü olan hezimetten ve benim çıldırmamdan dolayı. Bakalım. Sıkı sıkı tembihlicem. Ya ben tv ye karşı değilim.bence ölçülü olunca faydası bile var. Zaten günde yatım saat izletiyordum çizgi film. Ne zamanki ben giderken ağlamasın diye tv açıldı benimki sapıttı. Gece 2.5 tan sabah 10 a kadar delirdim sinirden ağlayacaktım artık. Bazen gece 2.5 ya başlar 1-2 saatte bırakır razı olurdu. O gün 1 yıllık tv yi 1 günde izledi