2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    232
Eşim bu konuda sıkıntılı. Söylediği tek şey biz tv ile büyüdük gerizekalı mı olduk. Sabah dedim keşke cahil bi insanla evlenseydim. O zaman nasılsa cahil derdim. Dışardan çok kültürlü bilgili görünüyor ama çocuk yetiştirme konusunda kesinlikle cahil ve at gözlüklü

Maleaef kv ye laf geçirmek pek kolay olmayabilir, beğenmiyordan kendin bak durumuna girebilir. Eğer denizbenimadim ın evinde bakıyorsa ve eşi de hemfikir ise en iyisi tvyi bozmak(bozuldu demek) veya tamamen ortadann kaldırmak. Açmıyorum diyip yine açabilir.

Dediğim buydu, eşin hemfikir değilse annesinin bakımına sen söz geçiremezsin bence. Yani inşallah istediğin gibi olur da izletmezler, bnmki mesela beni sallamazdı
Yada bir pedagoga gidip(anlaşıp) eşinin yanında asla tv telefon izlemeyecek durum çok ciddi falan demesi. Başkasından duyunca anlar muhtemelen.

Çocuğu sen bir pedagoga götür gece uyumuyor saçma sapan ağlıyor diye sonra da pedagog desin tv kesin diye

Aynı şeyi düşünürken gördüm msji. Tv nin bi şekilde bozulması lazim.

Acaba çizgi film izlemek için mi uyanıyor. Gündüz uykusu iyi. Birde bazı çocuklar gece uyumadan önce cok hareketli olursa yorulursa güzel uyuyor, bazen de uyumadan önce 1 saat falan sakinleştirici, oturup dinlenerek yapacağı aktiviteler öneriyor. Sende gözlemleyip deneyebilirsin. Birde gece o uyanmadan sen onu alıp sütsu falan mi versen, yada uykusu tam açılmadan hemen emzirsen. Ben biraz geç kalırsam kalkamazsam beni cok çağırirsa uykuya dönüşü zor oluyor.
Ama en büyük etmen bence tv oncelikle onu ortadan kaldirmn gerek.
Eşimin okuluna bi öğrenci gelmiş, aşırı derecede dikkat dağınıklığı ve hareket varmış annesi gece uyurken bile tlf na bakıp uyuttuk demiş. Eşim de cok etkilenmiş cizgi film dışında bile sesine maruz kalmasalar diyo. Ben zaten tv izlemem bi akşam işte ama bazen yemek yedirirken kitapla kalemle falan yemiyorsa son çare tlf dan açıyorum sonra işte vicdan. Ben ce bi durum seni de cok üzüyor onu da huzursuz ediyor. Sıkıntısıni da sen çekiyorsun. Güzel oyaliyor evet ama onca emegimiz de çöpe gidiyor.
Ayrıca benim çevremde küçükken evinde tv olmayan ve 6-8 kardeş olanlarin hepsi gerçekten iyi meslekler yapiyorlar. Ve en az 4 aile var bildiğim. Evinde tv olmayan insanlara cok özeniyorum gerçekten

Beni çok üzüyor canım. Dediklerinin hepsini yaptım. Şaşırdım kaldım napıcamı. Tek sıkıntısı bu. Onun dışında bak gibi bi çocuk. Ama bunu aşamadım aşamıyorum. Çizgi film izlicem diye getiriyor kumandayı. Açmayınca başlıyor yırtınıp ağlamaya

Kumandayı sakla, her ağladığında dikkat dagıt oyun bul dışarı çıkar. Zaten göreceksin 3 4 gün sonra unutacak sen bile şaşıracaksın.

Ben sadece yemek yerken otursun diye tabletten belirli şeyler açıyorum her öğünde 10 dk filan hemen yedirmeye çalışıyorum. Kitapla vs ile oyalanırsa veya kendi sakince oturursa o zaman açmıyorum mesela dün akşam açmadım kendi yedi . Ama açtığım zaman inanılmaz bir huzursuzluk yaşıyorum hep zaten sürekli açmadığım için sanırım herşeyi izlemek istemiyor . Sürekli değiştirtiyor araya giren reklamı dahi istemiyor

Benimki niloya istiyor Başkasını da istemiyor

Evet şimdi niloyaz o kız ya sanırım ondan Sabahtan beri açmadım kv ile de konuştum bakalım. Başarabilecek miyiz
Süper hadi inşallah. Kesinlikle pes etme ilerde geri dönüşleri iyi olmuyor. Bence uykusuzluk sebebi de o olabilir.
Ben de yemek yerken açmak istemiyorum ama her zamanda kağıt kalem kitap boyayla istemiyor. Bugün bol tuzlu bi hamur yaptım birde şu bultak şekilleri var ya kare yildiz falan onlari bastirdik hamura bugün de onunla yedi şükür. Bu şekilde de iyi ogrenirler bence denemek isteyen olursa iyi fikir gibi. Başka neler yapabilirim fikre ihtiyacım var

Bence de uykusuzluk sebebi tv çünkü öğlen uyku saatti gayet iyi . Benim oğlum 12:30 da yatar 14:30 a kadar 3 kere emmek için uyanır beni delirtirdi ağzında memeyle yarım yamalak uyku uyurdu . Benimki fikre ihtiyacım var yaaa bu arasa yıkanabilir defter aldım birde gazlı kalem ona göre aşırı iyi oldu bizim için

Ben yemek yedirirken bi şey yapmıyorum canım. Şu an yine tv krizinde bakalım

Ben yemek yedirirken bi şey yapmıyorum canım. Şu an yine tv krizinde bakalım
Yiyo mu yemek. Ben oyalamasam mümkün değil ya istemiyor yemek sonra da sürekli üt üt diye peşimde dolaşıyor haliyle ona da doymuyor büyüdü artik. Aman yeme olayi bıktırdı beni valla.
Hamur yap sende belki sever. Saklambaç falan oynayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…