2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    232
Bence de uykusuzluk sebebi tv 😳 çünkü öğlen uyku saatti gayet iyi . Benim oğlum 12:30 da yatar 14:30 a kadar 3 kere emmek için uyanır beni delirtirdi 🤭 ağzında memeyle yarım yamalak uyku uyurdu . Benimki fikre ihtiyacım var yaaa 😔 bu arasa yıkanabilir defter aldım birde gazlı kalem ona göre aşırı iyi oldu bizim için 😃
Sürekli ayni şeyi görmekten sıkılır diye almadim ben onu

Yiyo mu yemek. Ben oyalamasam mümkün değil ya istemiyor yemek sonra da sürekli üt üt diye peşimde dolaşıyor haliyle ona da doymuyor büyüdü artik. Aman yeme olayi bıktırdı beni valla.
Hamur yap sende belki sever. Saklambaç falan oynayin
Bazen yiyor bazen yemiyor ama önemsemiyorum açıkçası. Acıkınca yiyor çünkü. Benim tek sıkıntım uyku. Gerisini dert etmiyorum. Belki uyku problemi olmasa ederdim😄
Kararlı olmazsan ipler onun eline geçer
Aynen öyle canım. Bakalım . Direniyorum şu an hala 😄

N Nehir-derin2 emzirmeyi kestikten sonra göğsünde biriken süt ne oldu ? Ben yavaş yavaş kesmeme rağmen mastit oldum antibiyotik bugün bitti ama kolumun altı filan taş gibi . Atletim ıslanmaya başladı . Bugün göğsümde bir kaşıntı ve gerginlik var . Ne yapsam duşa girip sağıp boşaltsam mı ? Oğlan 1 haftadır emmedi zaten üretim olmaz sanki

N Nehir-derin2 emzirmeyi kestikten sonra göğsünde biriken süt ne oldu ? Ben yavaş yavaş kesmeme rağmen mastit oldum antibiyotik bugün bitti ama kolumun altı filan taş gibi . Atletim ıslanmaya başladı . Bugün göğsümde bir kaşıntı ve gerginlik var . Ne yapsam duşa girip sağıp boşaltsam mı ? Oğlan 1 haftadır emmedi zaten üretim olmaz sanki
Canim lahana çok iyi geliyormuş mastite

Bazen yiyor bazen yemiyor ama önemsemiyorum açıkçası. Acıkınca yiyor çünkü. Benim tek sıkıntım uyku. Gerisini dert etmiyorum. Belki uyku problemi olmasa ederdim😄

Aynen öyle canım. Bakalım . Direniyorum şu an hala 😄
Ne yaptınız canim. Bugün nasıl geçti

Açmadın mi hiç. Iyi süper. Unutuyorlar hemen oğlumdan biliyorum. kv açmasa keşke ya
Hiç açmadım canım. Evde 3 tv var sürekli birinin kumadansını getirdi. Birini saklasam öbürünü buluyor😂 ama direndim💪 Kv de geldi o da eşim de yeltenmediler. Perşembe günü olan hezimetten ve benim çıldırmamdan dolayı. Bakalım. Sıkı sıkı tembihlicem. Ya ben tv ye karşı değilim.bence ölçülü olunca faydası bile var. Zaten günde yatım saat izletiyordum çizgi film. Ne zamanki ben giderken ağlamasın diye tv açıldı benimki sapıttı. Gece 2.5 tan sabah 10 a kadar delirdim sinirden ağlayacaktım artık. Bazen gece 2.5 ya başlar 1-2 saatte bırakır razı olurdu. O gün 1 yıllık tv yi 1 günde izledi😓

Ya kıyamam canım benimki mastit olmadı tuzlu yaprak koymuştum sarma sarma sarıyoruzya ama annem çarşafla sımsıkı bağladı çok duşa girdim 1 hafta ağrıdı bence sağma yada sağıp sımsıkı bağla

Hiç açmadım canım. Evde 3 tv var sürekli birinin kumadansını getirdi. Birini saklasam öbürünü buluyor😂 ama direndim💪 Kv de geldi o da eşim de yeltenmediler. Perşembe günü olan hezimetten ve benim çıldırmamdan dolayı. Bakalım. Sıkı sıkı tembihlicem. Ya ben tv ye karşı değilim.bence ölçülü olunca faydası bile var. Zaten günde yatım saat izletiyordum çizgi film. Ne zamanki ben giderken ağlamasın diye tv açıldı benimki sapıttı. Gece 2.5 tan sabah 10 a kadar delirdim sinirden ağlayacaktım artık. Bazen gece 2.5 ya başlar 1-2 saatte bırakır razı olurdu. O gün 1 yıllık tv yi 1 günde izledi😓

Bizimkide çok izliyo ya yani hele de abi evdeyse açık oluyo kapatmaya da yeltenmiyorum öyle dalıp saatlerce izlemiyo oyun oynuyo bi bakıyo tekrar oyun falan bizde telefon bağımlılığı başlamıştı onu engelledim hiç izletmiyıorum ama televizyonuna karışmıyorum ha bide aburcubura el attım yemediği kalmıyodu artık belli başlı çubuk balık kraker falan arada bulunca patlatıyo ama onada razı geliyorum🤣

Uykusu nasıl daha düzene girmedi mi ya tv de olmasa kv nasıl oyalayacak hadi hayırlısı😂

Sizde 3 tv ne yapmışsınız öyle 😀😀 aynen 30 dk 45 dk izlenebilir. Dedigin gibi benim oğlum çok şey öğrendi tv den. Şu an da 4 yaşında istiyor tabi. Zamanimiz var kardeşi uyuyunca 30 dk benim istedigim bir şey 15 dk da o bir şeyy seçiyor sonra kapatiyoruz. Ağlar millet rahatsiz olur diye düşünme bence 2 gün ağlar sadece onda da bi zahmet insanlar anlayışlı olsun. Sen böyle devam et, ilerde çok pişman olursun keşke yapmasaydim diye. Şu an bile bu kadar üzülüyorsun. Dün gece uykusu nasildi uyanip istedi mi yine.

X