Acaba ne zaman normale döneriz allahımBiz de, pış pış istiyorum dedi, yatağa gittik, yattı, baktı bir şey eksikemme istiyorum dedi, emme bitiyor ama gel bi bakalım dedim, boş memeyi verdim, sinirlendi ama az tepki veriyor artık kalk demiyor, gece daha uğraştırıcı oluyor aslında, neyse mama istiyorum dedi ekmek getirdim yatarken önce iştahla ekmeğini yedi, sonuna doğru sızdı. O sırada ben de başını ve sırtını seviyorum tabiki. Ekmek yerine kitap güz3l fikir ama bizimki aç, sabah sadece 5 fındık 10 üzüm le yaptı kahvaltıyı
Bence iyi gidiyoruz ya, 15 güne düzene oturur gibi.Acaba ne zaman normale döneriz allahım
İyi miyim cidden yaBence iyi gidiyoruz ya, 15 güne düzene oturur gibi.
En azından uyuyo rüya görebiliyoruz artıkİyi miyim cidden yabaşım ağrıyor çaresizlikten resmen . Birde gece bu oğlanla uğraşırken arada uyuduğum uykularda 2 kere eşimin beni aldattığını gördüm rüyamda şu çektiklerime bakar mısın
Ağlama işi bi azalsa allahım hastalanacak böyle giderse morarana kadar ağlıyorEn azından uyuyo rüya görebiliyoruz artık
Canım benim 2 hafta sürdü ağlamaları sabret geçiyo hiç emzirmemişim gibi şimdi benimki uykuya çok direndi öyle piş piş falan dinlemedi hatta bi ara bebek arabasında deli gibi geziyoduk öyle uyuyodu şimdi anneme alışma aşamasında ayağında falan sallıyo uyusunda nasıl uyursa uyusun modundayım yeme konusunda zorla yiyo çok beklediğim gibi değil uykuda daha yeni yeni 2 3 kez uyanıyo buna şükür son 1 aydır diş mi ne zıkkımsa artık ağlıyodu sürekliAğlama işi bi azalsa allahım hastalanacak böyle giderse morarana kadar ağlıyor
Nehir dün gece biz iyiydik ağlamadı . Sorunum göğsüm çok ağrım var dün sağdım sabah sağdımCanım benim 2 hafta sürdü ağlamaları sabret geçiyo hiç emzirmemişim gibi şimdi benimki uykuya çok direndi öyle piş piş falan dinlemedi hatta bi ara bebek arabasında deli gibi geziyoduk öyle uyuyodu şimdi anneme alışma aşamasında ayağında falan sallıyo uyusunda nasıl uyursa uyusun modundayım yeme konusunda zorla yiyo çok beklediğim gibi değil uykuda daha yeni yeni 2 3 kez uyanıyo buna şükür son 1 aydır diş mi ne zıkkımsa artık ağlıyodu sürekli
Hayırlı olsun cnm.ben haala sabah 5te emziriyorum. Hafta sonu ailemin yanına gidince 2 gün onu da emzirmeyeceğim. Hatta babamla uyur muhtemelenSelam kızlar biz başardık darısı isteyen herkese olsun allahım çok şükürbu arada ben mastit olmuşum antibiyotik ve başka bir ilaca daha başladım ama mutluyum
Ben pazar akşamdan beri hiç emzirmedimHayırlı olsun cnm.ben haala sabah 5te emziriyorum. Hafta sonu ailemin yanına gidince 2 gün onu da emzirmeyeceğim. Hatta babamla uyur muhtemeleno zamana kadar tam bıraktım diyemiyorum. Mesela bugun öğlen uyumadı, odaya bile girmek istemiyor.
Hadi gözün Aydın canımBen pazar akşamdan beri hiç emzirmedimdün 1 saatte uyudu öğlen . Akşam 45 dk da . Valla emzirdiğin için sütte şuan sorun olmayabilir . Ben sütüm yok zannediyordum şoktayım. Üzerinde inanılmaz bir halsizlik başladı
Sana gel dedim gelmedin bak birlikte halledecektik. Ama uyanmaları daha bitmedi yaaa döngülerde yine uyanıyorHadi gözün Aydın canım
Benimki bu gece 2 buçukta uyandı hala ayakta. Önce uykusu normalleşmeli kuzum. Sinirlerim çok bozukSana gel dedim gelmedin bak birlikte halledecektik. Ama uyanmaları daha bitmedi yaaa döngülerde yine uyanıyor
Gel yardımlaşalım seninle sende emzirmeyi bırak yoluna koymaya çabalayım . Bu kadar saat nasıl ayakta duruyor ? İnanamıyorumBenimki bu gece 2 buçukta uyandı hala ayakta. Önce uykusu normalleşmeli kuzum. Sinirlerim çok bozuk
Önce bi gündüz uykusunu mu düzeltmek gerek acaba. Gündüz uyuyor mu kaçta uyuyor kaç saat uyuyorBenimki bu gece 2 buçukta uyandı hala ayakta. Önce uykusu normalleşmeli kuzum. Sinirlerim çok bozuk
Evet çünkü gündüz uyumayan çocuk gece aşırı yorgunluktan uyuyamıyor bizzat kaç kere başıma geldiÖnce bi gündüz uykusunu mu düzeltmek gerek acaba. Gündüz uyuyor mu kaçta uyuyor kaç saat uyuyor
Gece uyanmazsa 12.30-13.30 gibi uyuyor 2 saat falan. Ama bugün 12 yi geçiyordu uyudu bakalım kaçta uyanacak. Gece kaçta uyucakÖnce bi gündüz uykusunu mu düzeltmek gerek acaba. Gündüz uyuyor mu kaçta uyuyor kaç saat uyuyor
Sabah normalde kaçta kalkıyor 12:30 -13:30 gibi uyuyor ? 12:30 şahane bir saat bence benim oğlum da öğle uyuyor genelde . 12:30 da uyuduysa 14:30-14:45 civarı kalmıyor eğer kalmazsa ben müdahale ediyorum yoksa gece uyku saati ileriye kayıyor oda benim istemediğim birşey . Emzirmeyi bıraktıktan sonra uykularına başlarken tabletten ninni açıyordum . 2 gün önce gece ninni açtım yatacağız bu başladı ağlamaya aç aç diye Ali babanın çiftliğini filan istiyor yani . O akşam çok sinirlendim kriz geçirdi çünkü eşim yatırdı ben ilgilenmedim o dk sonra . Bir sonraki gün öğlen de aynı şeyi yaptı artık odaya tablet telefon girmiyor asla görünce hemen aç aç diye ağlıyor . Bence bu işe hemen müdahale et . Gündüz tamamen kesin Kv ile filan konuş . 2 gün ağlıyor sonra geçiyor unutuyor . Eğer müdahale etmezsek üzerine yapışıyor o huy benceGece uyanmazsa 12.30-13.30 gibi uyuyor 2 saat falan. Ama bugün 12 yi geçiyordu uyudu bakalım kaçta uyanacak. Gece kaçta uyucaküstelik gece uyanınca sürekli çizgi film izlemek istiyor. Deli olucam. İzin vermezsem gecenin 2-3 ünde çığlık çığlığa ağlıyor
Sabahları ben giderken ağlıyor kv de çizgi film açıyor sussun diye sonuç bu. Artık ağlasın açma dicem. Gece cidden oturup ağlayacaktım o kadar saat inanabiliyor musun. Susmuyor da insanlar uyuyor napıcamı şaşırıyorum. Tv yi bi süre tamamen kapatmamız şart olduSabah normalde kaçta kalkıyor 12:30 -13:30 gibi uyuyor ? 12:30 şahane bir saat bence benim oğlum da öğle uyuyor genelde . 12:30 da uyuduysa 14:30-14:45 civarı kalmıyor eğer kalmazsa ben müdahale ediyorum yoksa gece uyku saati ileriye kayıyor oda benim istemediğim birşey . Emzirmeyi bıraktıktan sonra uykularına başlarken tabletten ninni açıyordum . 2 gün önce gece ninni açtım yatacağız bu başladı ağlamaya aç aç diye Ali babanın çiftliğini filan istiyor yani . O akşam çok sinirlendim kriz geçirdi çünkü eşim yatırdı ben ilgilenmedim o dk sonra . Bir sonraki gün öğlen de aynı şeyi yaptı artık odaya tablet telefon girmiyor asla görünce hemen aç aç diye ağlıyor . Bence bu işe hemen müdahale et . Gündüz tamamen kesin Kv ile filan konuş . 2 gün ağlıyor sonra geçiyor unutuyor . Eğer müdahale etmezsek üzerine yapışıyor o huy bence
Sana anlatmak istediğim bu . Şunu fark ettim eğer yanlışsam beni düzelt lütfen çünkü sen eğitimcisin bu konuda benden kat be kat iyisin hiç şüphem yok ben sadece sonradan okuyorum öğrenmeye çalışıyorum. Çocuklarımız birer beyaz sayfalı defter ve içini biz dolduruyoruz . Mesela çocuğa tv açmazsak nereden öğrenecek isteyecek ? ABur cubur vermezsek nereden öğrenecek ? Şimdi vermezsek tabi ki ilerde görecek ama küçükken böyle bir alışkanlık elde etmediği için cazip gelmeyecek diye düşünüyorum. Etrafımda birkaç kişiden de böyle duydum . Tv uyku düzenini kesinlikle etkiliyor bu aşırı eminim bir arkadaşıma pedagog söylemiş çünkü . Bizim yazın oturma odamız açık oluyor orada tv var ama oğlum ortada ayaktayken biz hiç tv açmıyoruz . Şimdi hava serinledi oturma odasını ısıtmak kışın zor olduğu için kapısını kapattık salondayız ve tv oturma odasında kaldı salona getirmedik bile . Oğlanın uyanık olduğu her saaat onun odasında zaman geçiriyoruz salonda bile oturmuyoruz . Gel sende Kv ile ciddi anlamda konuş ve sert ol asla açmasın sende açma İnan unutacak . İstediği kadar ağlasın o daha bebek komşular ne diyecekler ki insan olan birşey diyemez zaten İnan banaSabahları ben giderken ağlıyor kv de çizgi film açıyor sussun diye sonuç bu. Artık ağlasın açma dicem. Gece cidden oturup ağlayacaktım o kadar saat inanabiliyor musun. Susmuyor da insanlar uyuyor napıcamı şaşırıyorum. Tv yi bi süre tamamen kapatmamız şart oldu