Antibiyotik kullanırken mutlaka probiyotik de kullanin çünkü Antibiyotik miktobiyottayi bozduğu için probiyotik şart.Antibiyotik bitmek üzere 12 gün oldu tedavisi 14 günlüktü . Cumartesi günü gideceğiz bakalımsanırım 1 hafta daha sabırlı olacağım Sonraki haftaya bırakacağım . Zaten bu hafta eşim 2 gün nöbetçiydi birde önümüzdeki hafta 1 gün nöbetçi . O olmadığı zaman oğlum da bende üzgün oluyoruz ve ben çok yorgun hissediyorum .
Belki de hiçbir yere çıkmadığı için hasta oluyor canım. Çok fazla koruyorsun belki de. Çünkü vücudun mikroba da ihtiyacı var biliyorsun. Geçmiş olsunMerhaba kızlar. Biz yine hastayız geçen hafta burun akıntımız vardı. Gitmiştik doktora hafif soğuk algınlığı demişti. Şurup vermişti soğuk algınlığı için. Dün gece kusmaya çalıştı kusamadı da fazla. Öğleden sonra doktora götürdüm tekrar serum falan takıldı. Salgın varmış çocuklarda. Hiçbir yere çıkmadan nasıl hasta oluyor anlamıyorum valla. Şimdi yine hafif ateşi var
Büyük sorular cok faydalı gercekten bizimki de hepsini öğrendi. Şu bebek sözlüğünü sipariş verdim şimdi biraz erken gibi onun için sanki ama deneyeceğim. Renklerle ilgili bişey buldum linkleyeceğim bak onunla renkleri pekiştirirler. Benimki turuncu yeşil pembe mavi diyor renklerini de biliyor. Coğu rengi biliyor ama sadece bunları söylüyor, diğerlerini gösteriyor. Rengini keşfet alacagım şeyin trendyoldan bak sende.Büyük soruları temmuzda almıştık aşırı iyi geldi şuan 2 kitabında da bilmediği hiç bir nesne hayvan vs kalmadı neyi sorsam gösterir durumda . Annem başka bir kitap daha aldı ama o bir tık zor ona 2 yaşını geçsin öyle başlayacağım. İsmi bebek sözlüğü sanırım . Bul tak eğlenceli ama 10 dk ancakönerin var mı ben eve bu kış için ne alabilirim . Kışın evde olacağız ne yazık ki
Hava güzelse parka falan çıkıyoruz canım ama hani böyle avm düğün vs kalabalıktan kaçıyoruz mümkün oldukça. Teşekkür ederimBelki de hiçbir yere çıkmadığı için hasta oluyor canım. Çok fazla koruyorsun belki de. Çünkü vücudun mikroba da ihtiyacı var biliyorsun. Geçmiş olsun
Gecmiş olsun biz de iki aydır hastayız. Bitiyor yine baslıyor. Hastane acilleri hep dolu maalesef. Ayagının altına zeytinyağında sarımsak ezip sürmeyi dene eğer denemediysenMerhaba kızlar. Biz yine hastayız geçen hafta burun akıntımız vardı. Gitmiştik doktora hafif soğuk algınlığı demişti. Şurup vermişti soğuk algınlığı için. Dün gece kusmaya çalıştı kusamadı da fazla. Öğleden sonra doktora götürdüm tekrar serum falan takıldı. Salgın varmış çocuklarda. Hiçbir yere çıkmadan nasıl hasta oluyor anlamıyorum valla. Şimdi yine hafif ateşi var
Denemedim canım bi deneyeyim fitil verdi doktor kusma içinGecmiş olsun biz de iki aydır hastayız. Bitiyor yine baslıyor. Hastane acilleri hep dolu maalesef. Ayagının altına zeytinyağında sarımsak ezip sürmeyi dene eğer denemediysen
kusma yaşamadık hiç onla ilgili hiçbi fikrim yok cnm. Gece uyudunca sür yağı corap giydir iyi geliyor. Bol bol emzir suyunu arttır.Denemedim canım bi deneyeyim fitil verdi doktor kusma için
Evet kullanıyorum aynenAntibiyotik kullanırken mutlaka probiyotik de kullanin çünkü Antibiyotik miktobiyottayi bozduğu için probiyotik şart.
Renklere biz çalışmadık hiç renk bilgisi yok yeni başlıyorum hemen bakayım bende merak ettimBüyük sorular cok faydalı gercekten bizimki de hepsini öğrendi. Şu bebek sözlüğünü sipariş verdim şimdi biraz erken gibi onun için sanki ama deneyeceğim. Renklerle ilgili bişey buldum linkleyeceğim bak onunla renkleri pekiştirirler. Benimki turuncu yeşil pembe mavi diyor renklerini de biliyor. Coğu rengi biliyor ama sadece bunları söylüyor, diğerlerini gösteriyor. Rengini keşfet alacagım şeyin trendyoldan bak sende.
Gölge çok geçmiş olsunHava güzelse parka falan çıkıyoruz canım ama hani böyle avm düğün vs kalabalıktan kaçıyoruz mümkün oldukça. Teşekkür ederim
Ay ben şokKızlar memeden kesme için sabır tası denedim beni banyoya götürüp mememi yıkattı. Baska napabilirim ya kafayı yicem artık.
Akıllı bıdıkKızlar memeden kesme için sabır tası denedim beni banyoya götürüp mememi yıkattı. Baska napabilirim ya kafayı yicem artık.
Renkle ilgili oğlumda kendi yaptığım etkinlikler var ama bir türlü baslayamadim. Biz de sayılardan gidiyoruz 7 ye kadar sayıyor sonra ben 8 9 diyorum o 10 diyor. Saklambaç oynamanin faydasi oldu galiba.Büyük sorular cok faydalı gercekten bizimki de hepsini öğrendi. Şu bebek sözlüğünü sipariş verdim şimdi biraz erken gibi onun için sanki ama deneyeceğim. Renklerle ilgili bişey buldum linkleyeceğim bak onunla renkleri pekiştirirler. Benimki turuncu yeşil pembe mavi diyor renklerini de biliyor. Coğu rengi biliyor ama sadece bunları söylüyor, diğerlerini gösteriyor. Rengini keşfet alacagım şeyin trendyoldan bak sende.
Sağol canımGölge çok geçmiş olsun
Uf muf dinlemiyorki, süt bitti bak senin yaslarındakiler artık emmiyor, sana sütü inekler getirsin artık falan bi kulağından girip diğerinden cıkıyor. Dekolteli bi elbise giydiğimde memeleri bantlar varya onunla tutturmustum o haldeki memeyi açtırdı bana emdi. Yara bandı işlemez bunaAy ben şokmeme uf oldu desen sonra yara bandı yapsan çok acıyor vs desen
Bizde de sayı yok. Saklambaç biz de oynuyoruz bir var gerisi aklına ne gelirse abi falan diyo öyleRenkle ilgili oğlumda kendi yaptığım etkinlikler var ama bir türlü baslayamadim. Biz de sayılardan gidiyoruz 7 ye kadar sayıyor sonra ben 8 9 diyorum o 10 diyor. Saklambaç oynamanin faydasi oldu galiba.
Meme içinde bende tek göğsünde ki sütü ona caktirmadan bitir. Sonra bitti diye onu ver. Ben oglum da bu sayede hiç zorluk cekmedim
Meme için de şöyle zaten uzun zamandır tek göğüs emziriyorum gece kanar belki diye onu veriyorum anlayıp diğerine geciyorRenkle ilgili oğlumda kendi yaptığım etkinlikler var ama bir türlü baslayamadim. Biz de sayılardan gidiyoruz 7 ye kadar sayıyor sonra ben 8 9 diyorum o 10 diyor. Saklambaç oynamanin faydasi oldu galiba.
Meme içinde bende tek göğsünde ki sütü ona caktirmadan bitir. Sonra bitti diye onu ver. Ben oglum da bu sayede hiç zorluk cekmedim