2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    232
Antibiyotik kullanırken mutlaka probiyotik de kullanin çünkü Antibiyotik miktobiyottayi bozduğu için probiyotik şart.

Merhaba kızlar. Biz yine hastayız geçen hafta burun akıntımız vardı. Gitmiştik doktora hafif soğuk algınlığı demişti. Şurup vermişti soğuk algınlığı için. Dün gece kusmaya çalıştı kusamadı da fazla. Öğleden sonra doktora götürdüm tekrar serum falan takıldı. Salgın varmış çocuklarda. Hiçbir yere çıkmadan nasıl hasta oluyor anlamıyorum valla. Şimdi yine hafif ateşi var

Belki de hiçbir yere çıkmadığı için hasta oluyor canım. Çok fazla koruyorsun belki de. Çünkü vücudun mikroba da ihtiyacı var biliyorsun. Geçmiş olsun

Büyük sorular cok faydalı gercekten bizimki de hepsini öğrendi. Şu bebek sözlüğünü sipariş verdim şimdi biraz erken gibi onun için sanki ama deneyeceğim. Renklerle ilgili bişey buldum linkleyeceğim bak onunla renkleri pekiştirirler. Benimki turuncu yeşil pembe mavi diyor renklerini de biliyor. Coğu rengi biliyor ama sadece bunları söylüyor, diğerlerini gösteriyor. Rengini keşfet alacagım şeyin trendyoldan bak sende.

Belki de hiçbir yere çıkmadığı için hasta oluyor canım. Çok fazla koruyorsun belki de. Çünkü vücudun mikroba da ihtiyacı var biliyorsun. Geçmiş olsun
Hava güzelse parka falan çıkıyoruz canım ama hani böyle avm düğün vs kalabalıktan kaçıyoruz mümkün oldukça. Teşekkür ederim

Gecmiş olsun biz de iki aydır hastayız. Bitiyor yine baslıyor. Hastane acilleri hep dolu maalesef. Ayagının altına zeytinyağında sarımsak ezip sürmeyi dene eğer denemediysen

Gecmiş olsun biz de iki aydır hastayız. Bitiyor yine baslıyor. Hastane acilleri hep dolu maalesef. Ayagının altına zeytinyağında sarımsak ezip sürmeyi dene eğer denemediysen
Denemedim canım bi deneyeyim fitil verdi doktor kusma için

Renklere biz çalışmadık hiç renk bilgisi yok yeni başlıyorum hemen bakayım bende merak ettim

Az önce doktordan geldik giderken ufak bir oyuncak almıştım masasına bıraktım oğluma verdi biraz sohbet ettiler tokalaştılar anlaştılar ve 0 ağlama kendi boyunu ayakta ölçtürdü kendi Basküle çıktı kendi ağzını açtı diş boğaz baktırdı misss tam 2 hafta önce 700 gram zayıflamıştı 10 kg kalmıştı şuan 10.600 olmuş boyu uzun süredir ölçtürmüyordu 83 cm çıktı kısa bence Doktor kısa filan demedi . Geniz akıntısı vs hiç hiç tertemiz olmuş . O duyduğum ses burundan geliyor ve alerjik olduğu içinmiş dönemseldir umarım dedi . Sprey verdi gece 1 er kere sıkacağjz umarım geçer ve düzgün uyumaya başlar . Haftaya memeden kesme olayına geçiyorum .Benim memeden kesme olayım demek memesiz uyutmak bu kadar sabahları kestim sadece uykularında emiyor . Ama kızlar nasıl yapacağım ya bilemiyorum. Kendimi hazır hissedemiyorum

Renkle ilgili oğlumda kendi yaptığım etkinlikler var ama bir türlü baslayamadim. Biz de sayılardan gidiyoruz 7 ye kadar sayıyor sonra ben 8 9 diyorum o 10 diyor. Saklambaç oynamanin faydasi oldu galiba.
Meme içinde bende tek göğsünde ki sütü ona caktirmadan bitir. Sonra bitti diye onu ver. Ben oglum da bu sayede hiç zorluk cekmedim

Ay ben şok meme uf oldu desen sonra yara bandı yapsan çok acıyor vs desen
Uf muf dinlemiyorki, süt bitti bak senin yaslarındakiler artık emmiyor, sana sütü inekler getirsin artık falan bi kulağından girip diğerinden cıkıyor. Dekolteli bi elbise giydiğimde memeleri bantlar varya onunla tutturmustum o haldeki memeyi açtırdı bana emdi. Yara bandı işlemez buna

Bizde de sayı yok. Saklambaç biz de oynuyoruz bir var gerisi aklına ne gelirse abi falan diyo öyle

Meme için de şöyle zaten uzun zamandır tek göğüs emziriyorum gece kanar belki diye onu veriyorum anlayıp diğerine geciyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…