2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    232
Azaltarak birakmiyacagini anladim . Bu arada memeye aşırı düşkün olunca bi yerden eve gelince daha uzerimi çıkarmadan memeye saldiriyordu. Hayat benim için ve evdekiler için çok zor olmaya başlamıştı. Öğretmenim işe de başlayacağım için bu düzen böyle gitmez diye azaltrak olmadi bizim ki cunku mümkün degildi. Gunduz tamamen parklarda oyaladik bu arada meme olmadan asla uyumayan bi bebekti. 24 Ay emzirmek isterdim ama artık beni cok yıprattı emzirme. Ona rağmen 1 hafta içim acayip buruktu. Ama su an alıştım. Dediğim gibi biz aniden bıraktık. Süt bitti falan da demedik. Sadcee bahsetmedik. Hep oyaladik. Zaten artık kendi cümleler kurduğu için uyuyacağı zaman anne gel nenne. Ya da baba gel nenne diyor. Uykuya geçiş süresi de azaldı.
Şuan sadece uyurken emiyor ben gündüzleri bitirdim sadece uykularında emiyor . Çok yoruluyorum inanın öyle halsizim ki . Çünkü gece düzenli uyumuyorum oğlanın küçücük yatağında yatıyorum yanına mecbur . Sabaha karşı sorun başlıyor 4 gibi sürekli ağzında meme istiyor ki akşam güzelce yiyip uyuyor açlık değil su veriyorum içiyor yine meme istiyor . Öğlen uykusundan uyanıp emip geri uyuyor o derece kötü durum . Ben çok korkuyorum bıraktırmak için uyku düzeni saatleri değişirse birde

Aynı benimki de memesiz uyumuyor. Üstelik son zamanlarda yine çok sık uyanmaya başladı geceyi nerdeyse tamamen birlikte geçiriyoruz. Gece çok sık uyanmasa gündüz daha iyi olabilir belki. 1 2 ay daha sıkayım dişimi diyorum ama bilmiyorum.
Ekime kadar dayanacağım gölge sonra bitireceğim korkuyorum ama

Ekime kadar dayanacağım gölge sonra bitireceğim korkuyorum ama
Senin bir nebze daha kolay olur sadece uyurken emiyormuş. Benim gündüz de sık emiyor gece zaten bu ara iyice coştu. Diş çıkaracak diye tahmin ediyorum. Hem her şeyi ısırmak istiyor hem de bu sık uyanmalar var işte. Çıkarsın da ondan sonra azaltma yoluna gideceğim ben de

Senin bir nebze daha kolay olur sadece uyurken emiyormuş. Benim gündüz de sık emiyor gece zaten bu ara iyice coştu. Diş çıkaracak diye tahmin ediyorum. Hem her şeyi ısırmak istiyor hem de bu sık uyanmalar var işte. Çıkarsın da ondan sonra azaltma yoluna gideceğim ben de
Haziran da gündüzü böyle azalttım ben o daha kolay oldu . Emmek istediği zaman dikkatini başka şeylere dağıttım . Ama gece çok zor 1 hafta başarılı gitti sonra diş olayı çıktı ve asla gece emmemeyi kabul etmedi dayanamadım emzirdim .

Şuan sadece uyurken emiyor ben gündüzleri bitirdim sadece uykularında emiyor . Çok yoruluyorum inanın öyle halsizim ki . Çünkü gece düzenli uyumuyorum oğlanın küçücük yatağında yatıyorum yanına mecbur . Sabaha karşı sorun başlıyor 4 gibi sürekli ağzında meme istiyor ki akşam güzelce yiyip uyuyor açlık değil su veriyorum içiyor yine meme istiyor . Öğlen uykusundan uyanıp emip geri uyuyor o derece kötü durum . Ben çok korkuyorum bıraktırmak için uyku düzeni saatleri değişirse birde
İlk cocugumu 27 Ay emzirdigim için bunu da o kadar emzirmek isterdim. Ama ilk çocuğum böyle değildi. Gerçekten bebek için de benim için çok kalitesiz bir uyku düzenimiz vardi. Aksam 8 de yatıyordu ama gece 12 ye kadae sorun yoktu gece 12 den sabah 7 8 kadar memedeydi. Öyle kalitesiz uyuyordum ki gün içinde sabırsız bi insan oluyordum. Simdi inanin sanki enerjim tavan yapti cocuklara yetebiliyorum. Bu arada uykularında değişiklik yok yine akşam 8 de yatiyor bazen bizden dolayı 8.30 yatiyor sabah 8 gibi kalkiyor ama kaliteli uyuyor iki ya da 3 kere şu içip tekrar yatıyor. Ama biraktiracaginiz zaman içiniz kötü olabilir kendinize engel olmaya çalışın. Benim kızım aşırı aşırı düşkün olduğu icin ben onu sevdiğinden ayiriyormusum hissine cok kapıldım. Erken miydi devam etse miydim fikri beni bitirdi. Ama eşim aşırı kararliydi. Çünkü onları da biktiracak kadar çok memedeydi. Ama süreci kolay atlattık biz darısı sizlerin başına. Bu arada yatirirken sallama falan da alistirmayalim. Sırtına hafif hafif okşayarak bi de ses cihazindan bir ninni açarak uyumaya geciriyoruz

Haziran da gündüzü böyle azalttım ben o daha kolay oldu . Emmek istediği zaman dikkatini başka şeylere dağıttım . Ama gece çok zor 1 hafta başarılı gitti sonra diş olayı çıktı ve asla gece emmemeyi kabul etmedi dayanamadım emzirdim .
Ben şunu gördüm bu işin azaltması olmuyor ben de gündüz oyalarim ama gece nasıl olacak dedim.haftasonunna denk getirin çocuğunuz her uyandigunda eşiniz gitsin. Tabi ki her çocuk farkli insallja siz de istediğiniz şekilde biraktirisiniz. Ya bi de emmeyi birakinca bir anda sanki büyüyor. Soze Bağımlı hali bir anda ortadan kayboluyor ilk çocuğumda bunu gozlemlemwmistim ama ikinci de bunu çok net farkettim. Bu arada sabah aşırı aç uyanıyor kahvaltiyi hazirlamami bekleyemiyor. Boyle küçük tatlı sorunlar da olabiliyor haberiniz olsun

Ben şunu gördüm bu işin azaltması olmuyor ben de gündüz oyalarim ama gece nasıl olacak dedim.haftasonunna denk getirin çocuğunuz her uyandigunda eşiniz gitsin. Tabi ki her çocuk farkli insallja siz de istediğiniz şekilde biraktirisiniz. Ya bi de emmeyi birakinca bir anda sanki büyüyor. Soze Bağımlı hali bir anda ortadan kayboluyor ilk çocuğumda bunu gozlemlemwmistim ama ikinci de bunu çok net farkettim. Bu arada sabah aşırı aç uyanıyor kahvaltiyi hazirlamami bekleyemiyor. Boyle küçük tatlı sorunlar da olabiliyor haberiniz olsun
Bir hafta gece beslenmesi yaptırmadık çok iyi gitti ve sabah inanılmaz aç kalkıyordu dediğiniz gibi . Şimdi köpek dişleri başlayınca asla gece durduramadım mecbur emzirdim . Amaa bıraktıracağım 4 köpek dişi tamamlansın kararlıyım . Ondan önce odasını ayıracağım ama

Gece 20:00 de uyudu mesela sabah 05:00 de uyandı . 05:00 ile 07:30 arası 3 kere emdi. 🥺

Ben de o yüzden şu son dişleri de çıkarmayı bekleyeceğim.

Ben de o yüzden şu son dişleri de çıkarmayı bekleyeceğim.
Bizim 2 yaşından sonra çıkar onlar o yüzden köpek dişleri çıksın bitiririm . Belki birlikte denk gelir başlarız gölge destek oluruz birbirimize . Çünkü bence 1 hafta psikolojik bir savaş olacak

Gece 20:00 de uyudu mesela sabah 05:00 de uyandı . 05:00 ile 07:30 arası 3 kere emdi. 🥺
Ben hiç söylemiyim 20.30sa uyudu 22.30 da uyandı 5 dkka emdi yine uyudu 23.30 aynı şekilde sonra 1.30da uyandı yanında uyumuşum 3te yerime geçtim 4.30 yine uyandı bu defa 6.30a kadar bırakmadı emzik gibi sonra 7de tamamen uyandı

Bizim 2 yaşından sonra çıkar onlar o yüzden köpek dişleri çıksın bitiririm . Belki birlikte denk gelir başlarız gölge destek oluruz birbirimize . Çünkü bence 1 hafta psikolojik bir savaş olacak
Denk gelirse burda destek oluruz tabi

Ben hiç söylemiyim 20.30sa uyudu 22.30 da uyandı 5 dkka emdi yine uyudu 23.30 aynı şekilde sonra 1.30da uyandı yanında uyumuşum 3te yerime geçtim 4.30 yine uyandı bu defa 6.30a kadar bırakmadı emzik gibi sonra 7de tamamen uyandı
Of valla bu anlattığın bizim bir önceki gece aynı . Onun yanında yatmaktan her yerim tutuldu . Şuan 4 tane azı kaldı sizin dimi

Malesef gece azaltma gibu bjsey olmuyor gunduz oyalıyor insan ama gece cocugun ruh haline göre malesef hareket etmek zorunda kalıyoruz. Bazen iki bazen 3 bazen sürekli emiyor. Dişlerini tamamladiktan sonra tamamen bırakırsanız inanin daha kolay oluyor. Bu arada bizim kopek dişleri tamamlandiydi

Selam kızlar. Bizde de memeye düşkünlük var ama şöyleki karnı toksa yada dışardaysak pek istemiyor ama onun dışında hep bana yapışık. Uykuya da emerek geçiyorduk. Gece 12 den sonra cok sık uyaniyordu ve surekli emmek istiyordu, uzanarak emziriyordum ve bel ağrısından kalkamiyordum sabahlari. 1 haftadır gece emerek uyumayı bıraktık. Şimdi gece uyanmalari azaldi uyaninca da su içip uyuyor. Gündüz emmesini şu an bırakmayı düşünmüyorum. 2.5 yaşına kadar emzirmek niyetim bakalım. Bu arada son dişlerimiz birazcik yarıldı gibi ama henüz görünürde bir şey yok.

Selam kızlar. Bizde de memeye düşkünlük var ama şöyleki karnı toksa yada dışardaysak pek istemiyor ama onun dışında hep bana yapışık. Uykuya da emerek geçiyorduk. Gece 12 den sonra cok sık uyaniyordu ve surekli emmek istiyordu, uzanarak emziriyordum ve bel ağrısından kalkamiyordum sabahlari. 1 haftadır gece emerek uyumayı bıraktık. Şimdi gece uyanmalari azaldi uyaninca da su içip uyuyor. Gündüz emmesini şu an bırakmayı düşünmüyorum. 2.5 yaşına kadar emzirmek niyetim bakalım. Bu arada son dişlerimiz birazcik yarıldı gibi ama henüz görünürde bir şey yok.
Gündüz uykularını emerek mi geçiyor ? Ve geceyi nasıl bıraktın . Bende artık bırakmak istiyorum bıktım çünkü

X