- 11 Mart 2013
- 33.208
- 53.156
- 32
Şuan sadece uyurken emiyor ben gündüzleri bitirdim sadece uykularında emiyor . Çok yoruluyorum inanın öyle halsizim ki . Çünkü gece düzenli uyumuyorum oğlanın küçücük yatağında yatıyorum yanına mecbur . Sabaha karşı sorun başlıyor 4 gibi sürekli ağzında meme istiyor ki akşam güzelce yiyip uyuyor açlık değil su veriyorum içiyor yine meme istiyor . Öğlen uykusundan uyanıp emip geri uyuyor o derece kötü durum . Ben çok korkuyorum bıraktırmak için uyku düzeni saatleri değişirse birdeAzaltarak birakmiyacagini anladim . Bu arada memeye aşırı düşkün olunca bi yerden eve gelince daha uzerimi çıkarmadan memeye saldiriyordu. Hayat benim için ve evdekiler için çok zor olmaya başlamıştı. Öğretmenim işe de başlayacağım için bu düzen böyle gitmez diye azaltrak olmadi bizim ki cunku mümkün degildi. Gunduz tamamen parklarda oyaladik bu arada meme olmadan asla uyumayan bi bebekti. 24 Ay emzirmek isterdim ama artık beni cok yıprattı emzirme. Ona rağmen 1 hafta içim acayip buruktu. Ama su an alıştım. Dediğim gibi biz aniden bıraktık. Süt bitti falan da demedik. Sadcee bahsetmedik. Hep oyaladik. Zaten artık kendi cümleler kurduğu için uyuyacağı zaman anne gel nenne. Ya da baba gel nenne diyor. Uykuya geçiş süresi de azaldı.