- 28 Kasım 2018
- 323
- 434
- 18
- 35
Canım benim doktor 7.haftaya kadar hep alttan dedi saygı duydum doktor sonuçta zarar olsa bakmaz diye düşündüm. Zaten bir kanamam falan da olmadı bir dahakine keseyi görürsek ilişki mevzusunu da sorcam :):) kanamam Yok ağrım da kasıklarımda falan Yok bacağım ağrıyor sadece o da herhalde varis mi var artık neden bilmiyorum valla hamile olduğumu bilmesem kendimi dinlemesem hiçbir şeyim Yok derim :):) inşallah böyle devam eder.Evet karından göremedi vajinal ultrasonla baktırmak istemedm kanama yapmıstı arkadasıma kesede cok gerekmedikce baktırma demişti kanamam ve cok sancım olmadığı için rahatladım doktorda pazartesi gel dedi bide ufak bişey görüp heralde bu dedi yarın inşallah görürüzz senin ki geç döllenme heralde kanaman ve dayanılmayack ağrın yoksa telaşlanma
Bende pko vardi 18 yasmda doktorlar bana cocugun zor olur diye diye psikolojimi bozdu evlenmeue korkuyodum yanii. Evlendikten snra doktorlar igneler klomenler vs olmadi en som tak etti yeter istemiyorm cocuk falan dedm biraktm herseyi 3 ay snra bi bakmisim hamileyim surpriz yapti bizimki baya nazli cok bekletti bizi :)
Canım valla bende o kadar doktora gittim pco falan görmediler bir doktor sırf kiloluyum diye ki ağır kortizon tedavisi Vs görmüştüm 100 kilolara ulaştım doktor şişkoyum diye sende kesin pco vardır kan tahliline bile bakmamıza gerek yok senin çocuğun zor olur hatta olmaz sen kilo ver öyle bakalım çocuk düşünme falan dedi beni hüngür hüngür ağlattı bende sonrasında gaza geldim 10 kilo verdim 2kere adet oldum 3. Adeti olmadım 90 kilo ile de hamile kaldım :):) gönül isterdi daha zayıf olsun ama artık herkesten sahan çok dikkat etmem gerekecek :):)