Bende de fena halde kabızlık sorunu var.Zaten vücudum yatkındı sanırım progesteron içeren vajinal bir jel kullanıyorum sabah akşam o da kabızlığa sebep oluyormuş.Bol bol yogurt kefir tarzı şeyler yiyip bağırsakları çalıştırmamız gerekiyor.Ama iş hayatındayken gerçekten insan zorlanıyor
Bende kabızlık yok neyseki tam tersi benim de biraz fazla çalışıyor bu aralar. Gaz çok oluyor. mide rahatsızlığım yoruyor beni de malesef inşallah bir an önce geçer bunlar da hamileliğimizin tadını çıkarabiliriz
Kız sorma bende hem kiloluydum zaten şimdi yediklerimden bir tat alıyorum bir zevk alıyorum anlatamam. Benim ne kusmam var ne bulantım ne gazım ara ara Nadire’n kasık ağrım var ama zaten 6. Haftadan itibaren başlıyormuş ben daha 4.haftadayom :)
Bende 4. Haftalarımda öyleydim. Hatta ortopediye randevu alacaktım. Kendimi bel fıtığı sanmıştım. Yürüyüş yapman gerekiyormuş. Ben biraz yürüdükçe açıldım.
Benimde aynıydı hatta karın ağrısı vardı yani adet gibi değilde üst tarafta biraz. Doktora sordum normal dedi şu an 6+6yım hala devam ediyor. Kuyruk sokumu ağrım da hiç olmazdı doktor bol bol dinlen dedi
Canım bende öyleyim 2saatte bir acıkıyorum midemin suyu apzıma geliyor okadar acıkıyorum. Her acıktığımdada yemek yememeye çalışıyorum atıştırıyorum birşeyler fazla kilo almıyım diye bakalım kaç kiloyla gircez doğuma inşallah kesilir bu açlık
Bugün kontrolüm vardı kalp atışı yok dedi %90 boş gebelik dedi bende beklemek istediğimi söyledim bir iki hafta bekleyip görcez
Dr bana ümitlenme dedi, ama benim içim rahat. mucize bebek o, direkten döndü sonuçta.biraz süprizi seviyor gibi
yinede hayırlısı diyorum
sağolun kızlar hayırlısını ve sağlıklısını istemekten başka çare yok.
Kaç haftalık olduğu kesin olarak bilmiyorum dün yazmıstım adet düzensizliği için doktara gitmistim hamile olduğumu öğrendim diye o yüzden son adet tarihi yok ama benim tahminimce 6 haftalık falan
Kızlar bende sürekli acıkıp yiyorum ama garip bi şekilde yarım kilo vermişim alacak yere önceden çok tatlı yerdim artık ağzıma süremiyor sürekli acı tuzlu yemek istiyor sanırım tatlıyı bıraktım diye mi zayıfladım ne
Kızlar bende sürekli acıkıp yiyorum ama garip bi şekilde yarım kilo vermişim alacak yere önceden çok tatlı yerdim artık ağzıma süremiyor sürekli acı tuzlu yemek istiyor sanırım tatlıyı bıraktım diye mi zayıfladım ne
Kızlar birsey sorucam dün evde test ile öğrendim hamileliğimi bugün tahlil yaptırdım hcg 619.9 çıktı doktor şimdilik iyi görünüyor iki gün sonra tekrar gel dedi bi de bende pıhtılaşma olduğundan iğneye başladı kaçgündür ara ara kaşık ve karın ağrım var ama bu akşam alt karın bölgesinde birden bi sancı başladı dedim heralde adet olcam baya ağırdı çünkü sonra geçti ama çokta korktum böyle sancı çeken var mı normal mi
Bizim haftalik gelen sutcumuzvar ondan aliyorum kaynatip hem yogurt yapiyorum hemde iciyorum konu komsuna sor mutlaka gelen sutcu vardir hazir alma bence
Folik asitide genelde aksam ustu yada aksam tok karnina aliyorum aklima gelmiyor bazen
Ya kizlar benim canim cok sıkkın suan 115 kiloyum nasil verecem kara kara dusunuyorum 2 sene olacak evleneli hep dedim ki zayiflayimda oyle hamile kalayim diye nisanlandigimda 122 kiloydum 5 ayda 110la dugunumu yaptik 1 sene icinde 103 e kadar indim iste arada inisler cikislar oldu yaz basindan bu yana nolduysa kendimi toparlayamadim sehirdisina misafirlige falan gittim hoop verdigim kilolari farkinda olmadan geri almisim inanin hamile olduguma sevinemiyorum bile doktor yuruyus spor yapma dedi napacam ben boylee
Bende aci cok yiyorum. Bişey yerken sonraki yiyecegim şeyin hayalini kuruyorumyarım kilo almışım. Allah'tan çok kilolu değilimde allah ne verdiyse devam
Aramızda 2 gün var sanırım. Degerin cok guzel kese kalp atisi gorulur suan senin. Ben 11inde ( bata 4 gun kala) kanda 110 çıkmıştı pazartesi nasipse tekrarlicam. Inşallah benim de iyi cikar
Bende 4. Haftalarımda öyleydim. Hatta ortopediye randevu alacaktım. Kendimi bel fıtığı sanmıştım. Yürüyüş yapman gerekiyormuş. Ben biraz yürüdükçe açıldım.
Benimde aynıydı hatta karın ağrısı vardı yani adet gibi değilde üst tarafta biraz. Doktora sordum normal dedi şu an 6+6yım hala devam ediyor. Kuyruk sokumu ağrım da hiç olmazdı doktor bol bol dinlen dedi