2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Benim doktorum ilaç vermedi iki doktora göründüm ikisi de normall dedi ama insan telaş ediyorr progestan hap var evde acaba kullansam mı cmt günü kontrolüm var ozamanı mı beklesem

vet o cok oluyor vitaminlere dikkat edip kullanmak gerek hem bebegimiz hemde kendimiz icin ufakta olsa tum belirtileri doktora demek sart
yaa canım kese görüldü demek çok mutlu oldum. ,Bende haftaya gidicem neden o kadar uzattı ki günü benim, bugün gitseydim de gözükürdü benimde

Mrb hamişler. Dün kan vermiştim hcg 271.2 çıktı. Yalnız troid hormonumda yüksek çıktı (5.50) dahil iyiye yönlendirdi. Netten okuduğum kadarıyla ciddi sonuçları varmış ve ilacı aksatmamak gerekiyormuş. Moralim bozuldu.

kızlar daha çok erken ama ben cinsiyeti çok merak ediyorum. Gece gündüz düşünüyorum valla Çin takviminden bide rus takviminden baktım da ikisi de erkek çıkıyor ne yalan söyliyim hep erkek hissediyorum bende. Tabi en önemlisi sağlıklı olması orası ayrı.. İkiside çok farklı deneyim olacak bizim için. Sizlerde merak ediyomusunuz? Birde pantolon düğmelerim çok zor kapanıyor 6 aylık olunca davul gibi olucam galiba

Benmde öyle oldu ya neden şimdiden böyle oldu anlamıyorum vücudumun şekli değişti ben 4 aya kadar hiç bi fark olmaz diyodum ama şimdiden büyük fark var

Canım öncesinde troid sorunun var mıydı ailenizde troid olan? Ben de hipotroid var ama kanımda şükürler olsun değerler normal. Ilaç kullanmyrm ama 9 ay boyunca neler olur bilnmz. Moralini bozma sakin zekasını bile etkileyn bir durum oldgnu Biliyrm bebeklermzn. Ilaç kullnca hiç sorun ama sana tavsiyem mutlaka 1 2 doktora daha görün troid için.

Annemdeve bende daha önce minik çapta nodül vardı ara ara kontrollerine gidip ultrasonda baktırıyorum.bir sorun yoktu. Randevu aldım yarın için dahiliyeden ilaca başlatsın.

Bugün Zeynep Kamil tüp bebek bölümüne ilk ultrason görüntüm için gittim.Vajinal ultrasonla baktı.Yolk kesesi ve kalp atışını gördü doktor hanım.5+6 günlük dedi.Sesi açtı bekledi fakat duymadık ama merak etme ben görüyorum dedi.keske duysaydım daha bi hissederdim su an pek bisey hissetmiyorum.Bir de artik buraya gelme.Kontrol için kendine başka bir kurum bulabilirsin dediler.Yani bebeği koyduk içine artık yürü git diyolar:)

Yani böyle bir durumda ilk gebeliğimdede çıkmaz mıydı?

Benmde öyle oldu ya neden şimdiden böyle oldu anlamıyorum vücudumun şekli değişti ben 4 aya kadar hiç bi fark olmaz diyodum ama şimdiden büyük fark var
Kesinlikle baya bi fark var eskiye göre .. işten eve giderken sol tarafıma ağrı girdi eve geldim hala geçmiyo bişey Batıyo sanki

Oh ne güzel hayırlı olsun darısı biz bekleyenlerin başına

Ya ben bir türlü randevu bulamıyorum hastenelerde. Sizin bahsettiğşniz gibi belirtilerim hiç yok acaba neden ki? Ne kilo aldım ne mide bulantısı ne baş dönmesi ne şişlik hiç bşy yok bende endişelenmeli miyim

Şükürler olsun darısı bize

Yani böyle bir durumda ilk gebeliğimdede çıkmaz mıydı?
Canım sistem öylesine muazzm ki her an her şey degsyr yaşla kilo ile bir-çok sebep var ama şükür ki küçük bir hapla ac karnına alysn sorun kalmyr ki belki doğumdan sonra düzelir.

hem.de nemerak ediyorummm. ama biliyorum erkek yine benim kuzu

he he... benim de kocaman oldu. hamile kiyafeti giyiyorum.
hic telaslanma canim. her bunyenin verdigi tepki farklidir.

hem.de nemerak ediyorummm. ama biliyorum erkek yine benim kuzu

he he... benim de kocaman oldu. hamile kiyafeti giyiyorum.

hic telaslanma canim. her bunyenin verdigi tepki farklidir.

Hımm anladım camım yani inşallah bir sokıntı yoktur. Bu ay tüm randevular dolu özelede gitmek istemiyorum nasıl yapıcam bilmiyorum hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…