How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ya ben bir türlü randevu bulamıyorum hastenelerde. Sizin bahsettiğşniz gibi belirtilerim hiç yok acaba neden ki? Ne kilo aldım ne mide bulantısı ne baş dönmesi ne şişlik hiç bşy yok bende endişelenmeli miyim
Herkesin belirtisi farkli canım. Bir kaç haftaya başlayabilir bulanti. Belki de hic olmaz :)

Mrb hamişler. Dün kan vermiştim hcg 271.2 çıktı. Yalnız troid hormonumda yüksek çıktı (5.50) dahil iyiye yönlendirdi. Netten okuduğum kadarıyla ciddi sonuçları varmış ve ilacı aksatmamak gerekiyormuş. Moralim bozuldu.
Geçmiş olsun cnm bende de var tiroid gerçi 2 ay oldu ilacı bırakalı normale döndü birbucuk yıl kullandım ilaç endokronolojı ye git daha detaylı bakıyorlar dahiliyedense Büyük ihtimal yönlendirir doktorun ztn

kızlar daha çok erken ama ben cinsiyeti çok merak ediyorum. Gece gündüz düşünüyorum valla :olamaz: Çin takviminden bide rus takviminden baktım da ikisi de erkek çıkıyor ne yalan söyliyim hep erkek hissediyorum bende. Tabi en önemlisi sağlıklı olması orası ayrı.. İkiside çok farklı deneyim olacak bizim için. Sizlerde merak ediyomusunuz? Birde pantolon düğmelerim çok zor kapanıyor 6 aylık olunca davul gibi olucam galiba :anneadayı::-)

Benmde öyle oldu ya neden şimdiden böyle oldu anlamıyorum vücudumun şekli değişti ben 4 aya kadar hiç bi fark olmaz diyodum ama şimdiden büyük fark var :anneadayı::KK49:

Ben de tam tersi kilo vermişim iştahım kapandı 2 lokma yiyip doyuyorum kızlar. Bulantılarım da artmaya başladı sabah ögle akşam hiç farketmiyor zamanlı zamansız geliyor... :( cubuk kraker ve leblebi yiyorum kesiliyor gibi oluyo bulantı ama yine baslıyor

yaa canım kese görüldü demek çok mutlu oldum. :KK71: ,Bende haftaya gidicem neden o kadar uzattı ki günü benim, bugün gitseydim de gözükürdü benimde :110:
Belki kalp atışını da duyarsın haftaya gitmişken canım:)) ben 2 hafta sonra tekrar gideceğim kalp atışı için ;)

Hımm anladım camım yani inşallah bir sokıntı yoktur. Bu ay tüm randevular dolu özelede gitmek istemiyorum nasıl yapıcam bilmiyorum hiç
benim dr ozel.
hastanelere sabah gidip siraya girersen, gun icinde randevu alabilirsin.

Ben de tam tersi kilo vermişim iştahım kapandı 2 lokma yiyip doyuyorum kızlar. Bulantılarım da artmaya başladı sabah ögle akşam hiç farketmiyor zamanlı zamansız geliyor... :KK43: cubuk kraker ve leblebi yiyorum kesiliyor gibi oluyo bulantı ama yine baslıyor
ben arabaya binince bulantidan mahvoluyorum. insallah ilerlemez.

Mrb hanımlar bende ağustos annesiyim. Bugün kan testim 271 çıktı. Yarın kontrol için kadın doğuma gideceğim aile hekimim suyu çok için şişkinlik olsun o zaman görülebilir kese dedi. Ayrıca tiroit hormonum yüksek (5.50) çıktı.dahiliyeye yönlendirdi.

5 haftalik olduk bugün akintim fazlalasti idrar kulturu yaptırdım ureme olmadı enfeksiyon da yok ama normal mi acaba bu fazla akinti
Benimde bugün tam beş hafta doldu akıntım fazla bazen kan mı geliyo diye WC ye koşuyorum o kadar artıyo bilmiyorum normal mı ama rahim değiştiği için oluyordur diye düşünüyorum

5 haftalik olduk bugün akintim fazlalasti idrar kulturu yaptırdım ureme olmadı enfeksiyon da yok ama normal mi acaba bu fazla akinti
Blogları okuyunca bir çok kadın akıntısı oldgnu okudum tahlilde temiz cıkms 1 kaç gün daha devam ederse doktornuza sorun

Herkese saglikli hamilelikler olsun insallah.
Ben bugun saglik ocaginda yaptirdigim testlerde cmv igg degerinin pozitif oldugunu ogrendim.
Benzer durumu yasayan var mi aranizda.. Henuz doktora gostermedim. Ama arastirdigim kadariyla bebege sikinti yaratiyormus..
Daha cok yeni bu arada, 5. Haftaya bile girmedim.

Kızlar burası hamile olanların grubu degil mi? Gebelik testi yapanlar gebelik bekleyenler için ayrı konular var zaten. Buraya ya test atıp ya da belirtilerini söyleyip hamile miyim diye yorum bekleyenler oluyor devamlı. Ben gebelikle ilgili paylaşımları kaçırıyorum o kadar yorum arasında kayboluyor yani. Yanlış anlamayın lütfen.
Bu tür yerlerde gebeliği kesinleşene kadar, o ay annesi olmayı bekleyenler de yazar, zaten o ayda doğum yapamayacağı kesinleşen çıkar, kimseyi meşgul etmez hiç merak etmeyin.

Herkese saglikli hamilelikler olsun insallah.
Ben bugun saglik ocaginda yaptirdigim testlerde cmv igg degerinin pozitif oldugunu ogrendim.
Benzer durumu yasayan var mi aranizda.. Henuz doktora gostermedim. Ama arastirdigim kadariyla bebege sikinti yaratiyormus..
Daha cok yeni bu arada, 5. Haftaya bile girmedim.
Bu değerler nedir acaba

kızlar ben aş ermeye başladım galiba rüyamda avakado yiyordum canım çok çekti .
benim mide bulantılarım giderek artıyor .
5+5 olduk bugün kimseye söylemedim daha çok yakınlarım hariç .bebeği görmeden kimseye söylemek istemiyorum nedense.

Bu değerler nedir acaba
Canim toksoplazma ve rubella igg igm ile beraber baktilar.
Bir enfeksiyonmus ve bebekte malesef sakatliga sebep oluyormus.
Ilk bebegimde negatifti bunlar, bir yerden gecmis..
Cig etle temas, iyi yikanmamis yesillik, yada topraktan geciyormus.
Cok sukur ki cok erken farkina vardik, bakalim doktor ne diyecek..
Cok yakin zamanda gecirdim bunu eminim daha gecen hafta lenf bezlerim sismisti doktordaydim bu hafta gebeligimi ogrendim..

Merhaba kızlarr 6 haftalık hamileyim nasipse ağustos annesii olacağım hayırlısıyla inşallah :dua::dua: dün hafif kahverengi akıntı oldu hemen doktora gittikk herhangi kanamaa alanı yok çok şükür ve kalp atışını gördükk:dua::dua: doktorr akıntı için normall dedi ama bu sabah yine tuvaletten sonra peçeteye çok az geliyor aynı durumları yaşayanlar var mı??
Hayırlı olsun ınsallah. Doktor normal demiş içinizi ferah tutun. Kalp atışını da duyunca daha da rahatlarsın.

kızlar daha çok erken ama ben cinsiyeti çok merak ediyorum. Gece gündüz düşünüyorum valla :olamaz: Çin takviminden bide rus takviminden baktım da ikisi de erkek çıkıyor ne yalan söyliyim hep erkek hissediyorum bende. Tabi en önemlisi sağlıklı olması orası ayrı.. İkiside çok farklı deneyim olacak bizim için. Sizlerde merak ediyomusunuz? Birde pantolon düğmelerim çok zor kapanıyor 6 aylık olunca davul gibi olucam galiba :anneadayı::-)
Ben de çok merakdiyorum ve ben de baktım Çin takviminde erkek diyor. Ve evet ben de kilo aldım 3 4 kilo hem de :anneadayı::anneadayı:

Ya ben bir türlü randevu bulamıyorum hastenelerde. Sizin bahsettiğşniz gibi belirtilerim hiç yok acaba neden ki? Ne kilo aldım ne mide bulantısı ne baş dönmesi ne şişlik hiç bşy yok bende endişelenmeli miyim
Bu çok bireysel ve her gebelikte farklı olan bir şey. Kızımda hiç belirttim yoktu benim de mesela. içini ferah tut . Hayırlı olsun

Mrb hanımlar bende ağustos annesiyim. Bugün kan testim 271 çıktı. Yarın kontrol için kadın doğuma gideceğim aile hekimim suyu çok için şişkinlik olsun o zaman görülebilir kese dedi. Ayrıca tiroit hormonum yüksek (5.50) çıktı.dahiliyeye yönlendirdi.
Hayırlı olsun ınsallah

Merhabalar hayırlı gebelikler olsun güzel kadınlar. Bende Ağustos annesiyim inşallah doktor 5+5 dedi :anneadayı: inşallah sağlıkla kucağımıza alırız :KK76:
HaHayırlı olsun :anneadayı:

Back