• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canım bende hamile kalmadan 10kilo vermek istemiştim ama beklemiyorduk bebişi benden önce davrandı:KK66: sigara içiyordum ınu bıraktım, kola gibi asitli içeceleri ve kahveyi kestim. Bol şerbetli tatlılardan kaçınıyorum. Pişmemiş yumurta salam sosis yemiyorum. Etleri daha uzun süre pişiriyorum. Bol su içmeye başladım normalde hiç içmezdim. Kof kilo almamak için ekmek ve makarnayı kestim. Yemeklerde tuzu çayda şekeri azalttım. Unlu gıdalardan uzak duruyorum. Yeşilçay içmeyi kestim. Bu şekilde canım 1haftadır bunları yapıyorum
Çok güzel değisimler simdiden annelerine sağlık veriyorlar ne guzel. Ben 3 aydir dytsyen kontrlde oldgm için hem de karataycym biraz da ondan dikktlydm ama daha sağlıklı şeyler insana huzur bile veriyor

Pazartesi baktrcm ben bir daha canim 1 gün sürüyor çıkması sonucun. Alınca sonucu yazar msn
Tabiki yazarım canım cuma günü özelde baktırıcam sağlıkocağı çok uzak bana, 1saate sonucu veriyolar zaten sizinle de paylaşırım önemli olan iyice yükselmesi

herkese selam. doktor randevusu guzel gecti sukur. 4+5 suan. karin ultrasonu ile 2.2mm kesemi gordum sukur:KK66: darisi bekleyenlere :KK66:
Maşaallah, Allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin.
4+larda genelde sadece vajinal görünür ama ultrason aleti iyiymiş heralde, bir de az kiloluysan daha kolay görünüyor.
Ben de takvim yaptım ama hala bekliyorum, testlerde çıkmadı
Dün 28. Günümdü, bat dün veya bugün diyorum ama olmadım daha

Maşaallah, Allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin.
4+larda genelde sadece vajinal görünür ama ultrason aleti iyiymiş heralde, bir de az kiloluysan daha kolay görünüyor.
Ben de takvim yaptım ama hala bekliyorum, testlerde çıkmadı
Dün 28. Günümdü, bat dün veya bugün diyorum ama olmadım daha
amin tesekkur ederim.
insallah gelmez regl.

Geç döllenme için geç ilişki de gerek ama di mi, olmadı öyle birşey maalesef
14. Gün oldu oldu, olmadıysa başka yok:KK45:
iste sperm kadin vucudunda 5gune kadar yasayabiliyor. eger o sansin tuttuysa 19.gun de yumurtladiysan , dollenme ihtimali olabilir. o zaman da gec dollenme olur. ama iste hepsi ihtimal.

Merhaba kızlarr 6 haftalık hamileyim nasipse ağustos annesii olacağım hayırlısıyla inşallah :dua::dua: dün hafif kahverengi akıntı oldu hemen doktora gittikk herhangi kanamaa alanı yok çok şükür ve kalp atışını gördükk:dua::dua: doktorr akıntı için normall dedi ama bu sabah yine tuvaletten sonra peçeteye çok az geliyor aynı durumları yaşayanlar var mı??

Merhaba kızlarr 6 haftalık hamileyim nasipse ağustos annesii olacağım hayırlısıyla inşallah :dua::dua: dün hafif kahverengi akıntı oldu hemen doktora gittikk herhangi kanamaa alanı yok çok şükür ve kalp atışını gördükk:dua::dua: doktorr akıntı için normall dedi ama bu sabah yine tuvaletten sonra peçeteye çok az geliyor aynı durumları yaşayanlar var mı??
ben oglumda 6+3/ 7+2 arasi yasamistim. kanama alani yoktu ama doktor sabah aksam 5gun progestan ignesi vermisti. daha sonra da 12 haftam bitene kadar progestan hap kullanmistim...

simdiki bebektede yine gecen hafta 2 sefer lekelenme oldu. o yuzden doktor progestan hap (gunde 3 sefer) ve gun asiri progestan ignesi verdi. icerde kanama alani vs yok sukur...

dinlen, agir kaldirma, agir is yapma, esinden uzak dur dedi bir de...

Back