• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar bugün gittim doktora alttan muayene etti. Kese gözüküyor gibi dedi tam net bişey demek istemiyorum ama var dedi. 9 gün sonra kontrole gidicem o zaman normal ultrasonda belli de olur dedi. Folikasit verdi günde bir tane .. siz başka ilaçlar falan kullanıyormusunuz
Gözün aydın darısı kalp atışını duymaya ve bekleyen herkese olsun inşallah.
Eki Görüntüle 2213974 Bende bugun test yaptım sizce test bozuk mu ?
Bozuk gibi sabah tekrar yap

Bu sonuç yalancı çıktı canım
valla ben şok :KK57: yani kim olsa ümitlenir bu testte.
yinede inşallah vardır adeti beklemekten başka yapacak birsey yok yada yarın sabah testi tekrarla canımHoppa

FC0AE3DB-95DF-4417-9A99-3F4990DF12C6.jpeg
Gözün aydın darısı kalp atışını duymaya ve bekleyen herkese olsun inşallah.

Bozuk gibi sabah tekrar yap

valla ben şok :KK57: yani kim olsa ümitlenir bu testte.
yinede inşallah vardır adeti beklemekten başka yapacak birsey yok yada yarın sabah testi tekrarla canımHoppa
Canım bugün gün içinde tekrarladım o da böyle tuhaf çıktı:silah:
Arka arkaya bütün bozuk testler beni mi buluyor ya:KK53:

Merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım. 6 haftalık hamileyim. Herkese kolay hamilelikler diliyorum:KK200:
hoşgeldin:KK54:Hayırlı olsun hamileliğin Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.

Evet öyle. İnşallah herşey yolunda gider ve sağ salim kucağıma alırım. Allah isteyen herkese nasip etsin
Amin inşallah:KK200:
Ne diyorsunuz bu test için ? Daha 5gün var bata ama umut yok değil mi
şimdilik yok ama daha 5 gün var gün doğmadan neler doğar:KK16:

Benim bacağım ağrıyor ve boğaz enfeksiyonu geçiriyorum. Eğer kendimi iyileştirebilirsem buraya da ev yapımı olanları yazarım bal zencefil limon gibi.
Ama iki haftadır geçmediği için doktorum ilaç yazmak zorunda kaldı. Tereddütlüyüm ama yine de içicem yoksa geçmiyor:KK43:

Mide bulantısı yaşayan var mı bu arada
Geçmis olsun acil şifalar.
Bulantılar başladı elimde limonla dolanıyorum evde:işsiz:
Eki Görüntüle 2214089
Canım bugün gün içinde tekrarladım o da böyle tuhaf çıktı:silah:
Arka arkaya bütün bozuk testler beni mi buluyor ya:KK53:
şansına hep sana gelmis bozuklar gıcık testler:KK34:

hoşgeldin:KK54:Hayırlı olsun hamileliğin Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.

Amin inşallah:KK200:
şimdilik yok ama daha 5 gün var gün doğmadan neler doğar:KK16:

Geçmis olsun acil şifalar.
Bulantılar başladı elimde limonla dolanıyorum evde:işsiz:

şansına hep sana gelmis bozuklar gıcık testler:KK34:
Aynen canım hepsi gıcık bunların:KK12:

Merhaba guzel annelerr benimde sat 7 kasim degerimin yukselmesini bekliyorum ultrason icin 2000 i gecmesi gerekiyomus.cuma gunu 1006 cikti yukselmismidir acaba meraktayim yarn kan sonucunu ogrenmeye gtcem.ama yuruyunce kasigimda otururkende belimde agri oluyor korkuyorum ya normal mi sizde oluyor mu kizlarr:110:

Merhaba guzel annelerr benimde sat 7 kasim degerimin yukselmesini bekliyorum ultrason icin 2000 i gecmesi gerekiyomus.cuma gunu 1006 cikti yukselmismidir acaba meraktayim yarn kan sonucunu ogrenmeye gtcem.ama yuruyunce kasigimda otururkende belimde agri oluyor korkuyorum ya normal mi sizde oluyor mu kizlarr:110:

Yükselmiştir canim . Geçen salı 1080 filandı.cuma gittik keseyi gördük

Bide kizlar bir gun burum tikaniyor ertesi gune hicbisey yok ama sonraki gun nezle gibi oluyorum kendime sasiriyorum niye boyleyim diye bide gunduz hep uyumak istiyorum htta farkinda olmadan dalip gidiyorum :uykucu:

O tarz ağrılar oluyor canim

Yükselmiştir canim . Geçen salı 1080 filandı.cuma gittik keseyi gördük
Insallah canim sizede masallah allah hayirla kucagimiza almayi nasip etsin.kalp atisi ne zaman duyulur ki doktor bana cuma gunu 2 hafta sonra gel demisti.keseyi gormek istiyorum ama gittigimde kalp atisini duyar miyim haftaya acaba

Değerin yükselmiştir bence yani yükselmesi gerekiyor zaten.
kasıkta karında batma ağrı normal bende de oluyor yinede dikkat et tabi.

Bide kizlar bir gun burum tikaniyor ertesi gune hicbisey yok ama sonraki gun nezle gibi oluyorum kendime sasiriyorum niye boyleyim diye bide gunduz hep uyumak istiyorum htta farkinda olmadan dalip gidiyorum :uykucu:
kısaca hormonlar diyoruz canım.ilk aylar normal daha sonra vücut alışıyor bu duruma ikinci 3 ayda biraz daha rahat edersin

Back