• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Geldi agustos ayı başladı dogum gunu hazırlıkları eeee millet neler yapcaksiniz deyiverin bakim
Bız ılk yasını kutladık sadece.Tatıl ayarlıyorz dogumgununde 2-3 gun.Sahılde pasta uflemelı:)Kendı kutlamak ıstediğinde yası gelınce kutlasın ben ugrasamayacam:D

Bız ılk yasını kutladık sadece.Tatıl ayarlıyorz dogumgununde 2-3 gun.Sahılde pasta uflemelı:)Kendı kutlamak ıstediğinde yası gelınce kutlasın ben ugrasamayacam:KK70:
Cok iyi ya süper tatil fikri daha cazip kiz cidden 😅 ben gecen sene tatilde dersimi aldım tövbeliyim ay ilerde bunlara bırakırsak bize otelde kutlatirlar

Ben sirami savdim sen yaz bakam ne yapacan :lülülü:
Ohhh ne rahat biz pasa pilot gökyüzü temali ucak neyim istedi Allahimm seneye inşallah istekleri astronot neyim demez yada balon mazallah 300 euro hersene arsa çıkıyor istekler😅

Ohhh ne rahat biz pasa pilot gökyüzü temali ucak neyim istedi Allahimm seneye inşallah istekleri astronot neyim demez yada balon mazallah 300 euro hersene arsa çıkıyor istekler😅
Yapacan astronotta istese yercekimsiz ortamda cilek yiyecem ama muz tadi olsun dese de yapacan :halay: :KK53:

Konu acilmisken bizim toplumumuzda tek cocuk simarik buyur, paylasmayi ogrenemez, oyun oynamayi bilemez gibi yanlis bir inanc var. Bu dusunceyi yikan cok guzel bir yazi paylasmis uzman bir psikolog
Bununla birlikte kendi dusuncemi de ekleyeyim. İnsanin kardesi olmasi, kanindan canindan bir bireyle ebeveynini paylasmak paha bicilemez bir avantaj. Fakat anne baba maddi manevi eger kendini hazir hissedemiyorsa, iki cocukla evdeki agresyonun artacagini dusunuyorsa, kisacasi kaldiramayacagini dusunuyorsa yapilmamasi daha ehven. Hem anne baba hem de dogacak cocuklar acisindan.

Ya sen,sen!:KK200:
Ben de çok kısa zamandır ufak ufak yazıyorum..
Nasılsın? Nasıl dilli kuzu?
Canım❤️ Evet fark ettim seni sayfalarda gezerken😍 nasıl olsun hiç susmuyor hayal gücü beni bitiriyor😂 ama çok da asabi aynı zamanda ve her gün mutlaka aşırı anlamsız bi şey için 1saat ağlıyor iletişim de kuramıyorum en sonunda sinirleniyorum uzaklaşmaya çalışıyorum yapışıyor ayy yazarken daraldım. Sakinleşince konuşuyorum ama hiçbir faydası olmuyor ertesi gün yine aynı🤦🏼‍♀️ Yazımın özeti bu şekilde😅 Okul açılsa da o kreşe ben okula gitsem diye gün sayıyorum🫢 sizde ne var ne yok😉

Back