Herkese merhaba,
Anaokullariyla ben görüşmedim henüz ama komşum bakıyor, hemen fiyatları anlatayım da bu ilçede işler ne kadar zormuş görün
Dogan koleji
Burda bahçe, oyun, ağaç çiçek böcek vsden çok sınıf içi şeyler var diye anladık. 3.970 galiba, bu sene kırtasiye parası istemiyor.
Doğa koleji
Çengelköy kampüsü varmış ama gitmedik, 6k diye duyduk fiyatı
Eser anaokulu yakında SMK olacak
Aylık 3.750 artı 2.5k kırtasiye var. Bize çok yakın ve yakında başka okul seçeneği de yok. Biraz eskimiş, yeşil bir bahçe değil de kaydırak vs var. Yani çocuk sosyallesir ama bilemiyorum Altan benim umduğum bu değildi (ben de gittim görüşmeye). Mesela bırakmak istedin taşındin vs, bir ay fazla ödeme yapıyorsun. Sahibini Instagram dan takip eder severim, yenilenmesi lazım ki yaza tadilat varmış.
Küçük orman anaokulu
Görüşmeye ben gitmedim ama duydum methini. Minik bi bahçe bostanı bir kac tavuğu falan var. Haftada 2 Validebağ korusuna götürüyor çocukları ve kötü hava yoktur kötü kıyafet vardir dusturuyla harejet ediyor yani bahçeye koruya hep gidiliyor. Benim kafama yatan burası tabiki fiyatlar da şöyle; tam gün 5.4k ve kırtasiye bu sene 5k. Servis gecen sene 650 liraymis bu sene Allah kerim. Buraya tek çocuk aylık maliyet 7-7.5k olacaktır
Oyun grubu hala bulamadım. Kadıköy belediyesinin çocuk yuvaları var, oralarda şansımı deneyeceğim çünkü Üsküdar belediyesinin böyle bir iştiraki yok
Toparlarsak bu ilçede bir çocuğun anaokulu maliyeti 4-5k