• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Gece zaten hala uyanıyor. Gündüz 1 saat bile uyusa kardır. Belki sıcaktan uyumuyordur. Bizimde uyumamak için direniyor. Gene yer yatağı yaptım. Birde yatak değişikliği dene istersen
Sicagin cok.buyuk etkisi var canim aynen bi saloma gidiyoruz bi banyp yaptiriyorum ama yok.yok neyse erken uyuyo en azindan gece 9 dedimi yatakta ne diyelim yapacak bisey yok pazartesi gunu artik bezi birakma karari aldim her yer pisik oldu sicaktan dolati gece bi tek takicam bez. Fisher price in kopegikli lazimlugini aldik onu kurucam umarim surece uyum saglamakta zorluk cekmeyiz

Sicagin cok.buyuk etkisi var canim aynen bi saloma gidiyoruz bi banyp yaptiriyorum ama yok.yok neyse erken uyuyo en azindan gece 9 dedimi yatakta ne diyelim yapacak bisey yok pazartesi gunu artik bezi birakma karari aldim her yer pisik oldu sicaktan dolati gece bi tek takicam bez. Fisher price in kopegikli lazimlugini aldik onu kurucam umarim surece uyum saglamakta zorluk cekmeyiz
Her gün küvette suyla oynuyor biraz serinliyor. Tuvalet eğitimi için acele etme derim çünkü tuvalet tutma kasları 2 yaşından sonra gelişiyor. İnşallah kolay olur.

Maşallah baya varmış. 2 yaşından sonra acilirlar. Bizimde hemen hemen o kadar vardır. Hiç olmasa sıkıntı ama var zamanla tamamen konuşurlar acelesi yok.
Benim rahat olduğum iki konu var konusma ve tuvalet😎
Rahatsız olduklarım da uyku ve iştah 🤕

Her gün küvette suyla oynuyor biraz serinliyor. Tuvalet eğitimi için acele etme derim çünkü tuvalet tutma kasları 2 yaşından sonra gelişiyor. İnşallah kolay olur.
Bi kac arkadasim 20. Ay civari verdi canim ya bide cis gitti falan diyo artik bu bez mahkumiyetinden biran evvel kurtulayim istiyorum bakalim muvaffak olursak ne ala olmazsak yapacak biseyy yok

Bi kac arkadasim 20. Ay civari verdi canim ya bide cis gitti falan diyo artik bu bez mahkumiyetinden biran evvel kurtulayim istiyorum bakalim muvaffak olursak ne ala olmazsak yapacak biseyy yok
Eğer oğlun hazırsa bi dene bakalım. İnşallah başarılı olursunuz ama çokta zorlama ve kafana takma derim.

İnşaallah sıcak hava da daha iyi olur. Bi kaza da hemen duşta yıkarsın. Kıyafet zaten doğru düzgün giymiyorlar. Bi zıbın yeterli oluyor.
Aynen canim cunku eylul gbi istanhul sogur iyice su 2 ay denemeye calisicam olursa olur olmazsa Allah kerim

Yok canim uyumayacak belli oldu bugun de baktim uyumadi birakmis maalesef
Mutlu 21 aylikken öğle uykusunu bıraktı, herkes çok erken neden uyutmuyorsun diyor sanki uyuyor da ben engelliyorum 😂 dolayısıyla öğleden sonra oldukça huysuz ama ne yapalım 🤷 ancak arabada uzun süre gecirdiysek ve saat 4-5 falan olduysa koltuğunda hareket edemediği için sızıyor.
Sukutira binmeye başladı, Decathlon dan kask alicam ona demeye gittik. Hızlı değiller gibi görünse de kafayı koruyarak başlayalım, sonra diger ekipmanlara alistiririz. Bir de denge bisikleti bakıyorum ama iyileri oldukça fiyatlı ne yazık ki.
İştah azaldı, yazdan herhalde. İki 3 parça şey yiyip bırakıyor.

Aynen Kocaeli de öyle soğuyor. Benim oğlum daha hazır değil o yüzden denemeye bile gerek yok :)
Valla bizimkide yaptiktan sonra soyluyo sagolsun beni asil gaza getiren ananem ve babamem 🤣🤣 biz 1 yasindan sonra ogrettik kendi kendine hazir olur o bezi cikarmazsan bekleki hazir olsun vs diye beni doldurdular tum suclu onlar 🤣🤣🤣 aslinda onlarin temizlemesi lazim yerleri aman isimiz saka bakacaz doktorla da konustum 18. Ayi gectiginiz icin 1 hafta 10 gun bi bak bakalim olmadi birakirsin dedi kendileri

Mutlu 21 aylikken öğle uykusunu bıraktı, herkes çok erken neden uyutmuyorsun diyor sanki uyuyor da ben engelliyorum 😂 dolayısıyla öğleden sonra oldukça huysuz ama ne yapalım 🤷 ancak arabada uzun süre gecirdiysek ve saat 4-5 falan olduysa koltuğunda hareket edemediği için sızıyor.
Sukutira binmeye başladı, Decathlon dan kask alicam ona demeye gittik. Hızlı değiller gibi görünse de kafayı koruyarak başlayalım, sonra diger ekipmanlara alistiririz. Bir de denge bisikleti bakıyorum ama iyileri oldukça fiyatlı ne yazık ki.
İştah azaldı, yazdan herhalde. İki 3 parça şey yiyip bırakıyor.
Valla zor hakikaten ogle uykusu olmadan ama tek tesellim erken yatuyor

Valla bizimkide yaptiktan sonra soyluyo sagolsun beni asil gaza getiren ananem ve babamem 🤣🤣 biz 1 yasindan sonra ogrettik kendi kendine hazir olur o bezi cikarmazsan bekleki hazir olsun vs diye beni doldurdular tum suclu onlar 🤣🤣🤣 aslinda onlarin temizlemesi lazim yerleri aman isimiz saka bakacaz doktorla da konustum 18. Ayi gectiginiz icin 1 hafta 10 gun bi bak bakalim olmadi birakirsin dedi kendileri
Büyüklerimiz sağolsun anneleri motive etmeye beceriyorlar :)) her çocuk farklı bakalım seni adapte olacak mı gelişmelerden haberdar et canım. En azından söylüyor. Bizde öyle bir durum yok. Ama bez değiştirmek büyük olay bizde :)

Back