• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ahh şu tv ve kumandalar ne çektiler be :KK70: bizim kumandayı da kız yıkadı baktım sulugunu almış kumandayı suluyor allahtan bozulmadı adamın dilinden duramazdım valla dikkat etmiyon diye oysa gölge gibi peşlerindeyim de kasla göz arası yapiyorlar ne yapacaklarsa biz tv izleyemiyoruz anten kablosuna taktılar kafayı çıkarıyorlar sürekli bende artık takmıyorum :)

Biz bu ara oğlana isim arayıp duruyorum sizin efelerden gözüm o kadar korktu ki 3 harfli isim bile düşünemiyorum :KK70:
Oğuz ismini önerebilirim pek güzel, çok fazla yok, anlamlı.
Mete den uzak dur.valla ben bile isteye koydum. mete hanın hikayelerini de biliyorum ama, ismin karakteri etkilediğine inanmazdım. gözlerimle görüp 5 duyumla yasiyorum😁

Yok yok ekran değişimi çok pahalı cidden onun yerine yeni televizyon almak daha mantıklı 🙈 ama koruyucu mika 300 500 bişey
Annemlerin tv si 5 sene sonra kendi kendine 5 6 yerde ölü pikseller vardı. Değişim yerine onlarsa yeni tv aldılar :) ki bizim televizyona koruma alsak ya alttaki ayağı uzun çekmeye çok müsait nasıl bir önem Alabiliriz bilmiyorum :(

Annemlerin tv si 5 sene sonra kendi kendine 5 6 yerde ölü pikseller vardı. Değişim yerine onlarsa yeni tv aldılar :) ki bizim televizyona koruma alsak ya alttaki ayağı uzun çekmeye çok müsait nasıl bir önem Alabiliriz bilmiyorum :KK43:
En güzel önlem tv yi duvara en az 110 hatta 120 cm yükseğe asmak. Hem bebegin güvenliği,Hem de deprem içinde koruyucu.ben izmirdeyim kasımdaki depremde komşumun tvsi sehpadan düşüp kırıldı bizimki yerinde şükür. Birde üzerine mika aldık dediğim gibi şeffaf görüntüde sorun yaratmıyor arkadan bantlarla sabitleniyor 140 ekrana 300 tl ödedik. Bu tvlerin ekranları çok hassas kızım ufacık lego fırlatmıştı o zaman çok istemişlerdi tamire yeni tv almistik.

Slm kızlarrr
Gecen hafta pazar telefon ekranını kırdı Alya
Pazartesi aradım sordum 200 tl dediler
Pazartesi aksam bidaha attı komple tus takımı gitti,350 tl dediler.
Maasa kadar yeni telefona cıkcak diye komple kaldırdım.
Cücük bi ıphone var m.ö üretilmis 4S onla idare ediyordum.
Az evvel haber geldi evden kablosuınu cekmis koparmıs,zaten incelmisti.
Giderken eve sarj kablosu alacagım.
Telefonu da kendime civileyeceğim bu gidisle:D
Maasa kadr bari buna zarar gelmesin:D

En güzel önlem tv yi duvara en az 110 hatta 120 cm yükseğe asmak. Hem bebegin güvenliği,Hem de deprem içinde koruyucu.ben izmirdeyim kasımdaki depremde komşumun tvsi sehpadan düşüp kırıldı bizimki yerinde şükür. Birde üzerine mika aldık dediğim gibi şeffaf görüntüde sorun yaratmıyor arkadan bantlarla sabitleniyor 140 ekrana 300 tl ödedik. Bu tvlerin ekranları çok hassas kızım ufacık lego fırlatmıştı o zaman çok istemişlerdi tamire yeni tv almistik.
Aynen bizimde asmamız lazım. Şuanlık çekmiyor ama çekmeye çok müsait yani. Tv nin kırılmasında değilim. Ama oğlumun üstüne düşer ona zarar gelir.

Slm kızlarrr
Telefonu da kendime civileyeceğim bu gidisle:KK70:
Maasa kadr bari buna zarar gelmesin:KK70:
2 3 ay önce benim oğlumda telefonumu parkeye attı. Açılıp kapanıyordu ama idare ediyordum. Sonra eşim bunun içini bi açayım dedi. Tuş takımı çalışmamaya başladı. Mecburen gittik yeni telefon aldık. Şimdi eline vermiyorum. Oda vermedikçe ısrarla istiyor. Şarj aleti de hoparlörünkini parçaladı. Hadi o önemli değil.
Sende maaşta artık yeni alırsın zaten eskimişti diye kendini teselli edersin ben öyle yaptım :))

Slm kızlarrr
Telefonu da kendime civileyeceğim bu gidisle:KK70:
Maasa kadr bari buna zarar gelmesin:KK70:
Ya ekran kırılıp yapıldıktan sonra orjinal kadar sağlam olmuyor eşimin telefonunun ekranını 2 kez değiştirdik biz maşallah oğlan yine kırdı bu ay mecbur aldık yeni telefon

Aynen bizimde asmamız lazım. Şuanlık çekmiyor ama çekmeye çok müsait yani. Tv nin kırılmasında değilim. Ama oğlumun üstüne düşer ona zarar gelir.
Allah korusun herşeyden önemli yavrular yeterki onlara birşey olmasın çekmesini görmeyi beklemeyin fırsat buldukları anda tehlikenin üzerine atliyorlar

Ya çocuklar yenileme yapıyor sevmediğiniz sıkıldığımız eşyaları verelim yenisini alsınlar kocalar😅
Store tüllerim vardı normal tule geçtim çokta beğenerek yaptırdım sanki sevdiğimi bildiğinden mi nedir tülleri çekiyor aşağıya doğru hergun 1 düğmeyi mutlaka koparıyor. Koltuklarimi degistirecektim vazgeçtim bu canavar laftan anlayana kadar eskilerle yola devam

images.webp

Bizim durum aynen bu 🤣🤣🤣

Back
X