Benimki eskiydi de. Şimdi yenisini eline alamıyor. Vermeyince daha çok istiyor. Sizde telefonla arası nasıl istiyor mu?Biz de de esimin telefon güme gitti. Tv yi kurtaralım dedik atış mesafesi her geçen gün artıyor ve hızlanıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimki eskiydi de. Şimdi yenisini eline alamıyor. Vermeyince daha çok istiyor. Sizde telefonla arası nasıl istiyor mu?Biz de de esimin telefon güme gitti. Tv yi kurtaralım dedik atış mesafesi her geçen gün artıyor ve hızlanıyor
Sadece telefon değil eline vermediğimiz herşey onda bir tutkuBenimki eskiydi de. Şimdi yenisini eline alamıyor. Vermeyince daha çok istiyor. Sizde telefonla arası nasıl istiyor mu?
Off edepsizlerrr hepsi aynı kendini yere atma eylemciler gibi kendine vurma bize vurma çığlıkSadece telefon değil eline vermediğimiz herşey onda bir tutkumesela kumandayı halletti yenisini vermiyorum diye çıldırıyor. Bir de bu aralar zırlayarak bağırarak ağlamaya başladı ağlamasını duyan çocuğu kesiyoruz sanır o kadar
Evet cazip geliyor yasaklar. Aynı durum bizde de var komşular bir gün kapıyı çalacak çocuğa bir şey mi oldu diye. Gerçi bebekkende çok ağlıyordu. Marketten gelirken üst komşum( adamla da pek tanışmıyoruz bile) bu çocuk aç çok ağlıyor demişti :))Sadece telefon değil eline vermediğimiz herşey onda bir tutkumesela kumandayı halletti yenisini vermiyorum diye çıldırıyor. Bir de bu aralar zırlayarak bağırarak ağlamaya başladı ağlamasını duyan çocuğu kesiyoruz sanır o kadar
Herkes bilgi sahibi ya çocuk bakımında yardım edelim yok laf var icraat sıfır aglayan her çocuk açtır...Evet cazip geliyor yasaklar. Aynı durum bizde de var komşular bir gün kapıyı çalacak çocuğa bir şey mi oldu diye. Gerçi bebekkende çok ağlıyordu. Marketten gelirken üst komşum( adamla da pek tanışmıyoruz bile) bu çocuk aç çok ağlıyor demişti :))
Özellikle ac bırakıyorum deseydinEvet cazip geliyor yasaklar. Aynı durum bizde de var komşular bir gün kapıyı çalacak çocuğa bir şey mi oldu diye. Gerçi bebekkende çok ağlıyordu. Marketten gelirken üst komşum( adamla da pek tanışmıyoruz bile) bu çocuk aç çok ağlıyor demişti :))
Kesinlikle. Sanki çocuğu bilerek aç bırakıyoruz. Bilerek ağlatıyoruz. Hoşumuza gidiyor ağlayan çocuk sesi.Herkes bilgi sahibi ya çocuk bakımında yardım edelim yok laf var icraat sıfır aglayan her çocuk açtır...
İşte çok biliyor herkes :) okuldan hareketli çocuklara alışkınım. Ama sanki kendi oğlum bir başka ya :)) yaramaz değilde afacan diyoruz bizimkine. Ama şimdiden demlik bile devirmeye başladı. Yeni nesil böyle demekki. :))Özellikle ac bırakıyorum deseydinhadsiz adam. Demek hepsi aynı yollardan geçiyor. Kızım 10 yaşında bebekliğini unuttum herhalde hıc böyle huyları yoktu sanki. bu anormal geliyordu bana. çok mızmız diyordum ama sizinkiler de böyleymiş
Damacana aşkları özellikleİşte çok biliyor herkes :) okuldan hareketli çocuklara alışkınım. Ama sanki kendi oğlum bir başka ya :)) yaramaz değilde afacan diyoruz bizimkine. Ama şimdiden demlik bile devirmeye başladı. Yeni nesil böyle demekki. :))
Yeni nesil gümbür gümbürİşte çok biliyor herkes :) okuldan hareketli çocuklara alışkınım. Ama sanki kendi oğlum bir başka ya :)) yaramaz değilde afacan diyoruz bizimkine. Ama şimdiden demlik bile devirmeye başladı. Yeni nesil böyle demekki. :))
Abi bizimkine rağmen ikinciyi istiyor benim ki neden çünkü efeyle vakit geçirmiyor görmüyor adama hava hosssYeni nesil gümbür gümbür
Geçen isyan ettim mete ilk çocuğum olsaydın ikinciyi yapmazdım dedim valla![]()
Tek çocuk olmasın yalnız kalmasın mantığıAbi bizimkine rağmen ikinciyi istiyor benim ki neden çünkü efeyle vakit geçirmiyor görmüyor adama hava hosss
Kesinlikle evin her yerinden 5 litrelik su çıkabiliyor :))Damacana aşkları özellikle
İkinci çocuk şuan benim için deli cesareti olur :)) eşim bile şuan düşünmüyor yani o derece :))Yeni nesil gümbür gümbür
Geçen isyan ettim mete ilk çocuğum olsaydın ikinciyi yapmazdım dedim valla![]()
Hahahah ayyy ne guzelİkinci çocuk şuan benim için deli cesareti olur :)) eşim bile şuan düşünmüyor yani o derece :))
evt bence de alın tv hassaà büyük kız da kumanda minik bi tık değdi tv iptal bide 5 yıl önce pahalı almistuk şimdi à 101den aldık 2 yıl önce geçen de minik almış eline kumanda kibarca dokunmuş Allahtan sağlam büyük. kız da tükenmez kalem le boyaisAyyy bunlar ne böyle hepsi aynı yaptıkları vay arkadaş mika koruyucu varmis bizim tv ayvayı yedi de keşke alsaydik
onun tamiri yok ne yazikkiOff tamire verelim biz bari bir baksinlar
onun tamiri yok ne yazikki
Geçmiş olsun canımEvet efe Kv çöp atarken dış kapıyı arkasından kapattı ve Kv dustu parmağı kırıldı Hastahenedeler suan
Teşekkürler kuzumGeçmiş olsun canım