• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Benimki eskiydi de. Şimdi yenisini eline alamıyor. Vermeyince daha çok istiyor. Sizde telefonla arası nasıl istiyor mu?
Sadece telefon değil eline vermediğimiz herşey onda bir tutku🤣 mesela kumandayı halletti yenisini vermiyorum diye çıldırıyor. Bir de bu aralar zırlayarak bağırarak ağlamaya başladı ağlamasını duyan çocuğu kesiyoruz sanır o kadar

Sadece telefon değil eline vermediğimiz herşey onda bir tutku🤣 mesela kumandayı halletti yenisini vermiyorum diye çıldırıyor. Bir de bu aralar zırlayarak bağırarak ağlamaya başladı ağlamasını duyan çocuğu kesiyoruz sanır o kadar
Off edepsizlerrr hepsi aynı kendini yere atma eylemciler gibi kendine vurma bize vurma çığlık

Evet cazip geliyor yasaklar. Aynı durum bizde de var komşular bir gün kapıyı çalacak çocuğa bir şey mi oldu diye. Gerçi bebekkende çok ağlıyordu. Marketten gelirken üst komşum( adamla da pek tanışmıyoruz bile) bu çocuk aç çok ağlıyor demişti :))

Evet cazip geliyor yasaklar. Aynı durum bizde de var komşular bir gün kapıyı çalacak çocuğa bir şey mi oldu diye. Gerçi bebekkende çok ağlıyordu. Marketten gelirken üst komşum( adamla da pek tanışmıyoruz bile) bu çocuk aç çok ağlıyor demişti :))
Herkes bilgi sahibi ya çocuk bakımında yardım edelim yok laf var icraat sıfır aglayan her çocuk açtır...

Özellikle ac bırakıyorum deseydin 😁 hadsiz adam. Demek hepsi aynı yollardan geçiyor. Kızım 10 yaşında bebekliğini unuttum herhalde hıc böyle huyları yoktu sanki. bu anormal geliyordu bana. çok mızmız diyordum ama sizinkiler de böyleymiş

Özellikle ac bırakıyorum deseydin 😁 hadsiz adam. Demek hepsi aynı yollardan geçiyor. Kızım 10 yaşında bebekliğini unuttum herhalde hıc böyle huyları yoktu sanki. bu anormal geliyordu bana. çok mızmız diyordum ama sizinkiler de böyleymiş
İşte çok biliyor herkes :) okuldan hareketli çocuklara alışkınım. Ama sanki kendi oğlum bir başka ya :)) yaramaz değilde afacan diyoruz bizimkine. Ama şimdiden demlik bile devirmeye başladı. Yeni nesil böyle demekki. :))

İşte çok biliyor herkes :) okuldan hareketli çocuklara alışkınım. Ama sanki kendi oğlum bir başka ya :)) yaramaz değilde afacan diyoruz bizimkine. Ama şimdiden demlik bile devirmeye başladı. Yeni nesil böyle demekki. :))
Damacana aşkları özellikle

Yeni nesil gümbür gümbür🤣🤣🤣
Geçen isyan ettim mete ilk çocuğum olsaydın ikinciyi yapmazdım dedim valla🤣🤣🤣

Yeni nesil gümbür gümbür🤣🤣🤣
Geçen isyan ettim mete ilk çocuğum olsaydın ikinciyi yapmazdım dedim valla🤣🤣🤣
Abi bizimkine rağmen ikinciyi istiyor benim ki neden çünkü efeyle vakit geçirmiyor görmüyor adama hava hosss

Ayyy bunlar ne böyle hepsi aynı yaptıkları vay arkadaş mika koruyucu varmis bizim tv ayvayı yedi de keşke alsaydik
evt bence de alın tv hassaà büyük kız da kumanda minik bi tık değdi tv iptal bide 5 yıl önce pahalı almistuk şimdi à 101den aldık 2 yıl önce geçen de minik almış eline kumanda kibarca dokunmuş Allahtan sağlam büyük. kız da tükenmez kalem le boyais😂😂

Back
X