- 14 Ocak 2020
- 431
- 649
- 23
- 34
aynen katılıyorum büyük kız bu ayda kendi halinde yerde takılıyor du bu kiz koltuk sehpa bulabildi yüksek yerlerde Zıplama ca oynuyirHahaha valla bu ağustosta bir sorun var ben cozdum hepsi terminatör

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen katılıyorum büyük kız bu ayda kendi halinde yerde takılıyor du bu kiz koltuk sehpa bulabildi yüksek yerlerde Zıplama ca oynuyirHahaha valla bu ağustosta bir sorun var ben cozdum hepsi terminatör
Hahah ben anladım şimdi bir efe de ben de var derken efe gibi sandimSöyledim ya efe diye gerçekten adı efe :)) ama ne efe allahım allahım![]()
Aklı selim olabilir diBiz de bazen eşimle selim Salih falan koysaydık keşke diye düşünmüyor değiliz haklısın![]()
Kesinlikle isimle alakası var. Ne kadar efe isminda çocuk tanıdığım varsa hepsi fazla afacan :)) amin inşallah büyüdükçe azalıyor. İnşallah tamamen geçecek ve oğlum her şeyi yiyebilecek.Ah sorma gerçekten isimden midir bilmiyorum ama Allah iyiliğini versin biraz fazla afacandır kendileriya öyle mi ne kadar güzel 4gün varmış demek aralarında :) sizin de alerji öykülerinizi okudum Allah kolaylık versin zor gerçekten. Umarım gittikçe biter de rahatlarsınız.
Bizimkide yeni yeni tırmanmaya başladı. Fırının kapağını acıyor üstüne çıkıp oradan ocağa erişiyor. Daha neler göreceğiz bakalım :))aynen katılıyorum büyük kız bu ayda kendi halinde yerde takılıyor du bu kiz koltuk sehpa bulabildi yüksek yerlerde Zıplama ca oynuyir![]()
Kesinlikle ikinci çocukların ismini ona göre koymak lazım :)) kavga gürültü uğraşamam evde yeterince ses var zaten :))
Isim konusunda mete'yi de eleyinKesinlikle ikinci çocukların ismini ona göre koymak lazım :)) kavga gürültü uğraşamam evde yeterince ses var zaten :))
Ayyy bunlar ne böyle hepsi aynı yaptıkları vay arkadaş mika koruyucu varmis bizim tv ayvayı yedi de keşke alsaydikIsim konusunda mete'yi de eleyin
Tv ünitesine tırmanmasın diye üst tarafının parçasını söktük,tv ye mika bir koruma aldık ,full cam olan salon kapısını söktük anlayacağın kendine zarar vermesin diye sürekli peşindeyim. Özellikle aksam vakti parkeye fırlattığı oyuncaklar yüzünden salonun heryerine hali seriyorum ve resmen boğuluyorum artik
Kızım da çok hareketli bir bebekti ama bunun gibi değildi hic evin şeklini değistirmemiştim.
Biz kızdan tecrübeleyiz ufacık bir lego darbesiyle ekranda hasar oluştu bu tv yi önden korumaya aldık dolar aldı başını gitti ha deyince tv değiştirmek zorAyyy bunlar ne böyle hepsi aynı yaptıkları vay arkadaş mika koruyucu varmis bizim tv ayvayı yedi de keşke alsaydik
Şuan 4 yerde var ölü pikselBiz kızdan tecrübeleyiz ufacık bir lego darbesiyle ekranda hasar oluştu bu tv yi önden korumaya aldık dolar aldı başını gitti ha deyince tv değiştirmek zor![]()
Bizde tv ünitesinin çekmecelerini komple bantladık. Ona zarar verecek her şey yüksek yerlerde. Şu fırlatma olayını bir ara yapıyordu sonra unuttu. Şimdi bile bile yapıyor ya :) Erkekler çok hareketli oluyor maşallah. Gözümü kırpma gelmiyor :)Isim konusunda mete'yi de eleyin
Tv ünitesine tırmanmasın diye üst tarafının parçasını söktük,tv ye mika bir koruma aldık ,full cam olan salon kapısını söktük anlayacağın kendine zarar vermesin diye sürekli peşindeyim. Özellikle aksam vakti parkeye fırlattığı oyuncaklar yüzünden salonun heryerine hali seriyorum ve resmen boğuluyorum artik
Kızım da çok hareketli bir bebekti ama bunun gibi değildi hic evin şeklini değistirmemiştim.
Bizimki benim telefonumu kırdı. Sayesinde yeni telefon aldım. Televizyondan bende korkuyorum. Kırılırsa tekrar aldırmam gibi :))Ayyy bunlar ne böyle hepsi aynı yaptıkları vay arkadaş mika koruyucu varmis bizim tv ayvayı yedi de keşke alsaydik
Malesef onlar yayılıyor bir süre sonraŞuan 4 yerde var ölü piksel
Biz de de esimin telefon güme gitti. Tv yi kurtaralım dedik atış mesafesi her geçen gün artıyor ve hızlanıyorBizimki benim telefonumu kırdı. Sayesinde yeni telefon aldım. Televizyondan bende korkuyorum. Kırılırsa tekrar aldırmam gibi :))
DemaaaaaaMalesef onlar yayılıyor bir süre sonra![]()
Güzel yanı yavaş yavaş yayılıyor biz kayinvalideme verdik o tv yi ben de orda görüyorum 6 yılda bayağı bir yayılmışDemaaaaaa
Off tamire verelim biz bari bir baksinlarGüzel yanı yavaş yavaş yayılıyor biz kayinvalideme verdik o tv yi ben de orda görüyorum 6 yılda bayağı bir yayılmış