• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Söyledim ya efe diye gerçekten adı efe :)) ama ne efe allahım allahım 🤦‍♀️
Hahah ben anladım şimdi bir efe de ben de var derken efe gibi sandim😅 Allah kolaylık versin mahallede bir efe daha var karşıda çocuğun sesi cam kapalı bize geliyor dusun S Shrrbtk şimdiki aklım olsa mülayim mazlum falan koyardim😅 meclis başkanı ol kavga yönet oturum ac kapa olurr

Biz de bazen eşimle selim Salih falan koysaydık keşke diye düşünmüyor değiliz haklısın 😂
Hahah ben anladım şimdi bir efe de ben de var derken efe gibi sandim😅 Allah kolaylık versin mahallede bir efe daha var karşıda çocuğun sesi cam kapalı bize geliyor dusun S Shrrbtk şimdiki aklım olsa mülayim mazlum falan koyardim😅 meclis başkanı ol kavga yönet oturum ac kapa olurr

Ah sorma gerçekten isimden midir bilmiyorum ama Allah iyiliğini versin biraz fazla afacandır kendileri 😀🙈 ya öyle mi ne kadar güzel 4gün varmış demek aralarında :) sizin de alerji öykülerinizi okudum Allah kolaylık versin zor gerçekten. Umarım gittikçe biter de rahatlarsınız.
Kesinlikle isimle alakası var. Ne kadar efe isminda çocuk tanıdığım varsa hepsi fazla afacan :)) amin inşallah büyüdükçe azalıyor. İnşallah tamamen geçecek ve oğlum her şeyi yiyebilecek.

aynen katılıyorum büyük kız bu ayda kendi halinde yerde takılıyor du bu kiz koltuk sehpa bulabildi yüksek yerlerde Zıplama ca oynuyir😂😂😂
Bizimkide yeni yeni tırmanmaya başladı. Fırının kapağını acıyor üstüne çıkıp oradan ocağa erişiyor. Daha neler göreceğiz bakalım :))

Kesinlikle ikinci çocukların ismini ona göre koymak lazım :)) kavga gürültü uğraşamam evde yeterince ses var zaten :))

Kesinlikle ikinci çocukların ismini ona göre koymak lazım :)) kavga gürültü uğraşamam evde yeterince ses var zaten :))
Isim konusunda mete'yi de eleyin🤣🤣
Tv ünitesine tırmanmasın diye üst tarafının parçasını söktük,tv ye mika bir koruma aldık ,full cam olan salon kapısını söktük anlayacağın kendine zarar vermesin diye sürekli peşindeyim. Özellikle aksam vakti parkeye fırlattığı oyuncaklar yüzünden salonun heryerine hali seriyorum ve resmen boğuluyorum artik
Kızım da çok hareketli bir bebekti ama bunun gibi değildi hic evin şeklini değistirmemiştim.

Tv ünitesine tırmanmasın diye üst tarafının parçasını söktük,tv ye mika bir koruma aldık ,full cam olan salon kapısını söktük anlayacağın kendine zarar vermesin diye sürekli peşindeyim. Özellikle aksam vakti parkeye fırlattığı oyuncaklar yüzünden salonun heryerine hali seriyorum ve resmen boğuluyorum artik
Kızım da çok hareketli bir bebekti ama bunun gibi değildi hic evin şeklini değistirmemiştim.
Ayyy bunlar ne böyle hepsi aynı yaptıkları vay arkadaş mika koruyucu varmis bizim tv ayvayı yedi de keşke alsaydik

Ayyy bunlar ne böyle hepsi aynı yaptıkları vay arkadaş mika koruyucu varmis bizim tv ayvayı yedi de keşke alsaydik
Biz kızdan tecrübeleyiz ufacık bir lego darbesiyle ekranda hasar oluştu bu tv yi önden korumaya aldık dolar aldı başını gitti ha deyince tv değiştirmek zor🤑🤑

Bizde tv ünitesinin çekmecelerini komple bantladık. Ona zarar verecek her şey yüksek yerlerde. Şu fırlatma olayını bir ara yapıyordu sonra unuttu. Şimdi bile bile yapıyor ya :) Erkekler çok hareketli oluyor maşallah. Gözümü kırpma gelmiyor :)

Aynen yaa bizde de aynı durum vardı ünitenin çekmecelerini kırdı sonra komple üniteyi kaldırıp TV yi duvara monteledik ama yine de eline ne geçerse TV ye vuruyor 😬 koruyucu aldık biz de aynı şekilde yoksa gidiciydi artık TV 🤦‍♀️

Back
X