• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızların odasını hazırlamaya başladık nasipse 15 güne falan geçireceğiz odalarına ama ben şimdilik yatak yaptırmadım daha küçükler beşik dışında yatmaya hazır değiller çok dönüyorlar yatak ne kadar korumasida olsa düşerler bildiğin uykuda oturuyor sonra diger tarafa yatıyor :) ben bir müddet alışana kadar yanlarında yatıcam ama hece çok uyanıyorlar nasıl olacak hiç bilmiyorum tam bir bilinmezlik zaten gece uykusuna hasretim zaten de bundan sonrada gelsin ekstra uykusuz geceler

Kızlar bu arada oğlanın adını cengizhan koyacağız kv kp hala ne zmn doğacak bilmiyorlar sormuyorlar da ama ismine kendilerince karar vermişler kp ismini koyacakmismislar tabiki kabul etmedik eşim dedi ben kendim koyacağım ismini cengizhan olacak sustular artık
Kapak😅

Kızlar bu arada oğlanın adını cengizhan koyacağız kv kp hala ne zmn doğacak bilmiyorlar sormuyorlar da ama ismine kendilerince karar vermişler kp ismini koyacakmismislar tabiki kabul etmedik eşim dedi ben kendim koyacağım ismini cengizhan olacak sustular artık
Güzel bir isim koymuşsunuz. Sağlıkla doğsun. Senin işin ekstra zor. Gece ne zaman deliksiz uyuyacak bu bebekler ya. Gece emzirmesini kestim nerdeyse 3 ay olacak hala uyanıyor.

Güzel bir isim koymuşsunuz. Sağlıkla doğsun. Senin işin ekstra zor. Gece ne zaman deliksiz uyuyacak bu bebekler ya. Gece emzirmesini kestim nerdeyse 3 ay olacak hala uyanıyor.
Teşekkür ederim canım ahh bir bilsem şu kızlar en azından uyanmasalar zaten bebiş zırt birt uyanacak o Allahın emri iki oda arası mekik dokuyacağım gidişat onu gösteriyor :işsiz: :mad::confused:

Kızların odasını hazırlamaya başladık nasipse 15 güne falan geçireceğiz odalarına ama ben şimdilik yatak yaptırmadım daha küçükler beşik dışında yatmaya hazır değiller çok dönüyorlar yatak ne kadar korumasida olsa düşerler bildiğin uykuda oturuyor sonra diger tarafa yatıyor :) ben bir müddet alışana kadar yanlarında yatıcam ama hece çok uyanıyorlar nasıl olacak hiç bilmiyorum tam bir bilinmezlik zaten gece uykusuna hasretim zaten de bundan sonrada gelsin ekstra uykusuz geceler
Sana bir yardımcı şart canım ya annen falan destek olmazmi

Ben bu durumu anlamıyorum bir çocuğun anası babası dururken nasıl başkası kendine hak gorüyor isim koymayı aklım almıyor🙄

Teşekkür ederim canım ahh bir bilsem şu kızlar en azından uyanmasalar zaten bebiş zırt birt uyanacak o Allahın emri iki oda arası mekik dokuyacağım gidişat onu gösteriyor :işsiz: :mad::confused:
Evet Allah sana güç versin. Zor olacak ama bir anda büyüyecekler. Eşinde yardımcı olur. İşin kolaylaştırır.

2 3 ay önce benim oğlumda telefonumu parkeye attı. Açılıp kapanıyordu ama idare ediyordum. Sonra eşim bunun içini bi açayım dedi. Tuş takımı çalışmamaya başladı. Mecburen gittik yeni telefon aldık. Şimdi eline vermiyorum. Oda vermedikçe ısrarla istiyor. Şarj aleti de hoparlörünkini parçaladı. Hadi o önemli değil.
Sende maaşta artık yeni alırsın zaten eskimişti diye kendini teselli edersin ben öyle yaptım :))
Gecen ay kociye aldık.
Onu da kırmıstı.
Planımız benimkini de eylülde değiştirmek.
İns o zmana kadr dayanabiliriz:)
İkisinin taksidine bi ev kirası veremeyiz her ay:(

Güzel anneler :) çocukların odasını ayıran var mı? Ne zaman ayırmayı düşünüyorsunuz?
Odayı gectim yatak ayıramıyoruz:(
Emen cocuk olsa hadi dicem.
Aynı oda da dibimdeki park yatakta bile cıglık cıglıga aglıyor.
Ben artk yatak bari ayırayım diyordum yeni huy edindi,aynı yastıkta yatıyorz:skandal:
Yanagı yanagıma deymezse uyanıyr:ruh:

Gecen ay kociye aldık.
Onu da kırmıstı.
Planımız benimkini de eylülde değiştirmek.
İns o zmana kadr dayanabiliriz:)
İkisinin taksidine bi ev kirası veremeyiz her ay:KK43:
İnşallah dayanır o zaman. Malesef ki hayat çok pahalı. Basit bir telefon bile alsak 3 4 bin lira yazık günah ya :(

Odayı gectim yatak ayıramıyoruz:KK43:
Emen cocuk olsa hadi dicem.
Aynı oda da dibimdeki park yatakta bile cıglık cıglıga aglıyor.
Ben artk yatak bari ayırayım diyordum yeni huy edindi,aynı yastıkta yatıyorz:skandal:
Yanagı yanagıma deymezse uyanıyr:ruh:
Bizde ayı durumdaydık canım. Yatağına yatırınca çığlık çığlığa ağlıyordu. Hatta bi yatağında yatırmayı deneyeceğim dedim eşime. Dene ama zor olur sana dedi. O ağlayan çocuk şuan yatağında uyuyor. Ama uykuya geçene kadar bende yanındayım. Sadece geceleri 2 3 ten sonra sık uyanıyor. Bir yerine yatırıyorum ikinci de bende yatsın yanımızda diyorum. Öyle yanımızda yatıyor.
Emmeden asla uyumaz bu çocuk diyorduk. Şimdi emmeden uyumaya da alıştı. Maşallah bu arada oğluma :)
Yani birazcık sabırlı olunca 1 2 hafta ya yeni düzenlerine de alışıyorlar. Ama anne ve babalar kararlı olursa alışıyorlar.

Back
X