• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Annemlerin tv si 5 sene sonra kendi kendine 5 6 yerde ölü pikseller vardı. Değişim yerine onlarsa yeni tv aldılar :) ki bizim televizyona koruma alsak ya alttaki ayağı uzun çekmeye çok müsait nasıl bir önem Alabiliriz bilmiyorum :KK43:
TV ünitesine sabitleme aparatları var onun için de eğer üniteyi kaldırmak istemezseniz. Direk olduğu yere ünitedeki haliyle sabitleyebiliyorsunuz. Ama her türlü TV ünitesine erişir bence en mantıklısı arkadaşın dediği gibi duvara sabitlemek 🙈😀

TV ünitesine sabitleme aparatları var onun için de eğer üniteyi kaldırmak istemezseniz. Direk olduğu yere ünitedeki haliyle sabitleyebiliyorsunuz. Ama her türlü TV ünitesine erişir bence en mantıklısı arkadaşın dediği gibi duvara sabitlemek 🙈😀
Evet en mantıklısı o ama bizde sürekli salonun şeklini değiştiriyoruz duvara sabitlersek o zaman değiştiremeyiz. Ruhum daralır o zaman da :))

Evet en mantıklısı o ama bizde sürekli salonun şeklini değiştiriyoruz duvara sabitlersek o zaman değiştiremeyiz. Ruhum daralır o zaman da :))
Ahh yarama tuz bastin 3 yıldır ufak değişiklikler dışında hıc bir şey degistiremiyorum. Bir vitrin kaldı onu ortadan kaldırırsam biraz ferahlayacagim

Ahh yarama tuz bastin 3 yıldır ufak değişiklikler dışında hıc bir şey degistiremiyorum. Bir vitrin kaldı onu ortadan kaldırırsam biraz ferahlayacagim
Evlenirken sadece ve az eşya almıştık. Şimdi iyi ki öyle yapmışız diyorum. Konsol almıştık üstüne televizyonu koyduk. Oda televizyon almaya niyetimiz yoktu. Evlendikten 8 ay sonra mı ne aldık :)) ama konsolun bütün çekmeceleri şuan bantlı afacan oğlum açıyor yoksa :) yazlık kışlık düzen yapıyoruz. Eve renk geliyor. Oğlumun odasını da daha tam düzene sokamadım. Oda sürekli değiştirmekten :))

Güzel anneler :) çocukların odasını ayıran var mı? Ne zaman ayırmayı düşünüyorsunuz?

Emzirmeyi bitirmeden ayırmayı düşünmüyorum zaten ablasının odasına çıkartacağım öyle bir durumda önce emmeyi bıraksın sonra Allah kerim
Bende senin gibi düşünüyorum. Emzirmeyi bırakınca odasına geçireceğiz inşallah. Ama şu ara kendi yatağında ben ya da babası yanında yatarak uyutmayi başladık. Daha uzun uyuyor gibi.

Ben de sizler gibi düşünüyorum güvenli bağlanabilmek önemli, daha erken diye düşünüyorum oda ayırmak için hem daha çok minikler bu afacanlar ya :)
Bence de eşime göre geç kaldık. Artık her şeye aklı eriyor diyor. Ama gece bir milyon kere kalkan benim oda değil. Hemde aklım kalır o yüzden en azından 2 yaşına girince yavaştan ayırmaya başlarım. :)

Anladım 4.aydan sonra diyorlar aslında uzmanlar oodasında yatabilir ama yan-yana yatmayı önermiyorlar
yan yana bizim yatakta yatıyordu malesef ki o yüzden gece 2 3 ten sonra hep yanımızdaydı. Şuan kendi yatağına yatırmak için uğraşıyorum. Sen odasını ayırdın mı?

yan yana bizim yatakta yatıyordu malesef ki o yüzden gece 2 3 ten sonra hep yanımızdaydı. Şuan kendi yatağına yatırmak için uğraşıyorum. Sen odasını ayırdın mı?
Doğdu dogali efe benle hiç uyumadı hep odasindaydik benim yanında dadı yatağı var onda yattim bizim uyku zaten dememe gerek yok sıkıntılı özetle odasında doğdu dogali

Doğdu dogali efe benle hiç uyumadı hep odasindaydik benim yanında dadı yatağı var onda yattim bizim uyku zaten dememe gerek yok sıkıntılı özetle odasında doğdu dogali
Yatak odasına almadın. Sen onun odasına geçti oda çocuk açısından iyi bak. Geçen akşam oğlumu yatağına alıştırirken 2 3 kere yanına yattım. Eşim sende yanında uyusaydın diye ağzımı aradı. Eşlerin ayrı yatması sıkıntı da sizin afacan biraz fazla afacan :))

Yatak odasına almadın. Sen onun odasına geçti oda çocuk açısından iyi bak. Geçen akşam oğlumu yatağına alıştırirken 2 3 kere yanına yattım. Eşim sende yanında uyusaydın diye ağzımı aradı. Eşlerin ayrı yatması sıkıntı da sizin afacan biraz fazla afacan :))
Eşimle yaklaşık 18 aydır yanyana yatmiyoruz😅

Back
X