• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Amin çok heycanlıyım neler bekliyor bizi yavrularımız kardeşlerine alışacaklarmı , iki çocuklu hayat nasıl , kafamda deli sorular var:KK53:
Beklememe ve istememe rağmen sabahtan beri ben de öyleyim hayat zor olacaktır muhakkak ama ona da alıştırırlar yavrular bizi

Kızlar iyi akşamlar. Ben de Ağustos annesi olacağım allah nasip ederse. Ben 4+3’te keseyi gördüm ve hcg yaklaşık 3200’dü. Hem sevindim hem şaşırdım. Erken değil mi? Yoksa ikiz mi diye de düşünmeden edemiyorum :KK16:

Evet yüksek çıkmış.benim 6.haftanın icinde 1000 küsür çıktı. Ama erken döllenme olabilir.cünkü 5+ larda kese görülür.hayirlisi olsum

Ben bi öncekinde adet olmadan öğrenmiştim.13 çıkmıştı

Günaydın agustos anneleri :KK73: yeni katılanlar da hosgeldiniz :anneadayı:

Nasılsınız bugün ?

Kızlar iyi akşamlar. Ben de Ağustos annesi olacağım allah nasip ederse. Ben 4+3’te keseyi gördüm ve hcg yaklaşık 3200’dü. Hem sevindim hem şaşırdım. Erken değil mi? Yoksa ikiz mi diye de düşünmeden edemiyorum :KK16:
Ben de 4+0 da keseyi gördüm ama hcg bakmadı doktorum. Bi sonraki kontrolünde ikiz mi değil mi görürsün canım hayırlısı olsun :halay:

Back