- 2 Kasım 2018
- 79
- 63
- 88
Amin hepimiz saglıkla kucagımıza alalım inşallahSelam hanımlar. Ben de ağustos annesi olacağım galiba. Herkese güzel hamilelikler dilerim.
Kan testi yaptınız mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin hepimiz saglıkla kucagımıza alalım inşallahSelam hanımlar. Ben de ağustos annesi olacağım galiba. Herkese güzel hamilelikler dilerim.
Henüz değil. Adetim gecikince sabah idrar testiyle öğrendim.Amin hepimiz saglıkla kucagımıza alalım inşallah
Kan testi yaptınız mı
Evet sudan midesi bulanan ancak soguk olursa icebilenBulantidan dolayi mi soruyorsun canım
Bende bugün idrar testiyle öğrendm henüz kan testi yaptırmadımHenüz değil. Adetim gecikince sabah idrar testiyle öğrendim.
Kan testini genel muayene sırasında yaptırmayı düşünüyorum bekleyebilirsem tabi. Peki ya siz ne zaman düşünüyorsunuz?Bende bugün idrar testiyle öğrendm henüz kan testi yaptırmadım
Önümüzdeki hafta içi birgün yaptırmayı düşünüyorum ben de , ilk bebeğiniz mi sizinKan testini genel muayene sırasında yaptırmayı düşünüyorum bekleyebilirsem tabi. Peki ya siz ne zaman düşünüyorsunuz?
Bir kızım var 3 yaşında. Sizin ilk mi?Önümüzdeki hafta içi birgün yaptırmayı düşünüyorum ben de , ilk bebeğiniz mi sizin
Maaşallah allah bagışlasın Bir buçuk yaşında oğlum var benimdeBir kızım var 3 yaşında. Sizin ilk mi?
Hepimizin yavrularını ve doğacak miniklerimizi Allah esirgesinMaaşallah allah bagışlasın Bir buçuk yaşında oğlum var benimde
Amin çok heycanlıyım neler bekliyor bizi yavrularımız kardeşlerine alışacaklarmı , iki çocuklu hayat nasıl , kafamda deli sorular varHepimizin yavrularını ve doğacak miniklerimizi Allah esirgesin
Beklememe ve istememe rağmen sabahtan beri ben de öyleyim hayat zor olacaktır muhakkak ama ona da alıştırırlar yavrular biziAmin çok heycanlıyım neler bekliyor bizi yavrularımız kardeşlerine alışacaklarmı , iki çocuklu hayat nasıl , kafamda deli sorular var
Bağlıca siz?
Allah bağışlasın. Yaşları kaş. Bu tekne kazıntısı oldu desenize, kıymetli olur. Allah tamamına erdirsin
Yazmışsın canım yeni gördüm bende istanbuldn malatyaya geldın. Sürprizler güzeldir hele evlat olunca benım ilk gebeliğim
Kızlar iyi akşamlar. Ben de Ağustos annesi olacağım allah nasip ederse. Ben 4+3’te keseyi gördüm ve hcg yaklaşık 3200’dü. Hem sevindim hem şaşırdım. Erken değil mi? Yoksa ikiz mi diye de düşünmeden edemiyorum
Canım ben İzmir:)Arkadaşlar nereden katılıyorsunuz? Belki birgün tanışırız.yada aynı dr.a gideriz.yada belki aynı hastanede doğum yaparız ☺
Günaydın. Biraz mide bulantılıyızGünaydın agustos anneleri yeni katılanlar da hosgeldiniz
Nasılsınız bugün ?
Ben de 4+0 da keseyi gördüm ama hcg bakmadı doktorum. Bi sonraki kontrolünde ikiz mi değil mi görürsün canım hayırlısı olsunKızlar iyi akşamlar. Ben de Ağustos annesi olacağım allah nasip ederse. Ben 4+3’te keseyi gördüm ve hcg yaklaşık 3200’dü. Hem sevindim hem şaşırdım. Erken değil mi? Yoksa ikiz mi diye de düşünmeden edemiyorum
Yaa evet canım benim de ufak ufak ilk uyandığımda ve yoldayken rahatsız ediyor. tam anlamıyla başladığında işe nasıl gidicem diye düşünüyorumGünaydın. Biraz mide bulantılıyız