• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bu testin amacı bebekle senin aranda kan alışverişi var mı yok mu diye bakılıyor benimki şükür negatif çıktı şuanlık ilerleyen zamanda sanırım tekrar yapılacak hamileligin kaçıncı haftasındasın
Ilk kez duydum canım bu testi 6. Haftadym. Bilgi verdgn için teşekkür ederim

Cnm neden iğne sabah akşam kullaniyodun ben günde 1 iğne tsh için eutrox 50 mg bebe aspirini folik asit kullanıyorum ben kahvalti hazırlayıp yatıyorum hemen en kolayından yemek yapıp yatıyorum geçmişim çok iyi olmadığı için cnm
Doktor iki tane verdi canımm iğneyi sormadım gün içinde hep yorgun hissediyorum bende yatmaya çalışıyorum
İnşallah sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza
Ağustos ayında burda mutluluklarımızı paylaşırız inşallah

kızlar yarın 10 30 da randevum var kalp atışı için duaların
Bugün kontrolüm vardı gittim çok şükür kalp atışlarını duyabildik. Sata göre 7+4 ultrasona göre 7+1 dedi. Kese rahim vs herşey çok normalmiş. Rabbime şükürler olsun şuan için herşey yolunda. Rabbim kalp atışını duymayı bekleyen herkese nasip etsin inşallah.

Buarada emin olmak için soruyorum cehaletimi mazur görün :)) son adet tarihi son gördüğümüz adetin ilk günü olarak mı hesaplanıyor yoksa son bitiş günü mü?
cok sevindim masallah canim gozun aydin. bende yarin gidicem insallah duyariz. son adet tarihinin baslangic gunu baz aliniyo

Slm kızlar bulantiyla başa çıkabilen varmı aranızda benim hiç geçmiyor akşama kadar hiç bişey yiyemiyorum kusuyorum akşam da bulantima geçerse anca yiyebiliyorum napicam boylb bilemiyorum :(

Gittiğimde söyleyeyim o zaman. Annemle babamda da vardı ben annem gibi negatif olduğumdan sorun olmamış ama kardeşim pozitif olduğundan annem iğneler falan olmuş uyuşmazlık yüzünden. Kızz ayrıca ben seni arıyordum. Nasılsın ne alemlerdesin? Nasıl gidiyor?

Valla bilmiyorum ne alemde olduğumu çünkü sürekli ruh halim değişiyor, stres korku.. Lekelenmeler, kanama devam ediyor hala bazen az bazen çok. Gelmediğinde diyorum bitti herhalde seviniyorum sonra bakıyorm çok gelmş moralim bozuluyor.. Allah yardımcımız olsun hepimizin bekliyorm :KK42: birde her kontrolde bebek küçük çkyo anlamadım ama suan 6+4 en son kontrole göre

Sen nasılsın

Öncesinde kahve leke varmıydı? Alllah ın izniyle bir şey olmaz. Gidebiliyorsan en azından acile bir görün istersen. Benim kahve lekelenmeler başladı hafta başı,dün gece kırmızı kan geldi. Bu sabahta akıntılı kalın pıhtı gibi koyu kırmızı kan geldi. O kadar üzüldüm ki sabahı zor ettim Acile gittim alttan muayene etti kese duruyor çok şükür yolk sac ta oluşmuş ama düşük riskin var progestan kullan dedi. Bugün 5+1 im. Allah’a emanetler artık. Ben iğne de yapıyorum hergün.

Ben ayın 11 nde öğrendim o günden beri lekelenmelerm var zten hiç olmadıgı gün yok kahverengi pembe kırmızı. Progestan kullanıyorm bende 2 taneydi basta 3 yaptı doktor bi süre önce. Benımde riskli senn gibi. Allah ömür vermişse bizle kalıcaklar inşallah, biraz sabretmek gerekiyor işte.. Bugun 6+4 benımde bakalım

İnşallah canım aynen benimde 4 yaşında bir bebeğim var ve hiç sorunsuz olmuştu inşallah bu iğneler ilaçlar işe yarar da kalp atışını duyarız Rabbim bizi sevindirir inş senin sat kaçtı canım
Benim sat 21 Kasım. Çok şükür Allah çocuklarımıza sağlıklı uzun ömürler nasip etsin. Yeni kuzularımızı bize bağışlasın.
Dikkatimi çekti, 2019 Ağustos annelerin de ne kadar çok iğne kullanan var değil mi? Ben daha önce hiç pıhtılaşma rahatsızlığını duymamıştım, buraya ilk yazdığım da düşünüyordum benim gibi iğne kullanma ihtimali olan olur mu fikir danışırız diye. Şuan nerdeyse yarımız iğne kullanıyoruz. Hepimize şifa olsun ben inanıyorum Allah’ın izniyle sağlıkla kavuşacağız bebişlerimize. :dua::dua:

Ben ayın 11 nde öğrendim o günden beri lekelenmelerm var zten hiç olmadıgı gün yok kahverengi pembe kırmızı. Progestan kullanıyorm bende 2 taneydi basta 3 yaptı doktor bi süre önce. Benımde riskli senn gibi. Allah ömür vermişse bizle kalıcaklar inşallah, biraz sabretmek gerekiyor işte.. Bugun 6+4 benımde bakalım
Hakkımızda hayırlısı artık. Allah gönlümüze göre versin. Progesteron tahlilim 23 çıkmıştı sen baktırdın mı hiç? Doktor bana 1 kullan demişti. Ama ben kırmızı kanamaları görünce sabah akşam aldım 2 gündür bir zararı olmaz inşAllah.

Benim sat 21 Kasım. Çok şükür Allah çocuklarımıza sağlıklı uzun ömürler nasip etsin. Yeni kuzularımızı bize bağışlasın.
Dikkatimi çekti, 2019 Ağustos annelerin de ne kadar çok iğne kullanan var değil mi? Ben daha önce hiç pıhtılaşma rahatsızlığını duymamıştım, buraya ilk yazdığım da düşünüyordum benim gibi iğne kullanma ihtimali olan olur mu fikir danışırız diye. Şuan nerdeyse yarımız iğne kullanıyoruz. Hepimize şifa olsun ben inanıyorum Allah’ın izniyle sağlıkla kavuşacağız bebişlerimize. :dua::dua:
Hangi iğneden kullanıyorsunuz bende oksapar kullanıyorum

Hakkımızda hayırlısı artık. Allah gönlümüze göre versin. Progesteron tahlilim 23 çıkmıştı sen baktırdın mı hiç? Doktor bana 1 kullan demişti. Ama ben kırmızı kanamaları görünce sabah akşam aldım 2 gündür bir zararı olmaz inşAllah.

Yok hiç baktırmadım, doktorda bir şey söylemedi, o ne için oluyor acaba

Slm kızlar bulantiyla başa çıkabilen varmı aranızda benim hiç geçmiyor akşama kadar hiç bişey yiyemiyorum kusuyorum akşam da bulantima geçerse anca yiyebiliyorum napicam boylb bilemiyorum :KK43:
Bendede akşama kadar bulantı ve baş ağrısı var içinizde en çok yiyen benim galiba bulantımı bastırsın diye tuzlu şeyler yiyorum şimdiden geldi kilolar ama bebeğim iyi olsun ben razıyım 9 ay bazen bulantı yaşamdan koparıyo insanı ama bende kusma fazla yok ilaçlardan dolayı öğürüp afedersiniz bir kaç kere çıkardım
Bebeklerimiz iyi olsun bu günlerde geçer inşallah

Haklısın canım bende farkettim bende foruma katılırken tek ben miyim diyordum
İnşallah canım birbirimize dualar edelim inşallah ağustosta hepimizin yüzü gülsün
Bebeklerimi sağlıkla kucaklarımıza alalım inş

Hangi iğneden kullanıyorsunuz bende olsalar kullanitkull
Bendede akşama kadar bulantı ve baş ağrısı var içinizde en çok yiyen benim galiba bulantımı bastırsın diye tuzlu şeyler yiyorum şimdiden geldi kilolar ama bebeğim iyi olsun ben razıyım 9 ay bazen bulantı yaşamdan koparıyo insanı ama bende kusma fazla yok ilaçlardan dolayı öğürüp afedersiniz bir kaç kere çıkardım
Bebeklerimiz iyi olsun bu günlerde geçer inşallah
Orası öyle canım inşalh sağlıkla kucagimiza alırız kaç haftalık senin ben tuzlu kraker bile yiyemiyorum bulantidan

Doktor iki tane verdi canımm iğneyi sormadım gün içinde hep yorgun hissediyorum bende yatmaya çalışıyorum
İnşallah sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza
Ağustos ayında burda mutluluklarımızı paylaşırız inşallah
Ins cnm ins tek temennim bu

Hangi iğneden kullanıyorsunuz bende olsalar kullanitkull

Orası öyle canım inşalh sağlıkla kucagimiza alırız kaç haftalık senin ben tuzlu kraker bile yiyemiyorum bulantidan

Bugün 6 haftayı bitirdik Allah'ın izniyle haftaya kalp atışı için gidicez
Ya bende öyle bulantı var ama yinede yiyebiliyotum midem boş olursa dh kötü olurum snırım sen hemen çıkarıyor musun yoksa yemek mi istemiyorsun

Bugün kontrolüm vardı gittim çok şükür kalp atışlarını duyabildik. Sata göre 7+4 ultrasona göre 7+1 dedi. Kese rahim vs herşey çok normalmiş. Rabbime şükürler olsun şuan için herşey yolunda. Rabbim kalp atışını duymayı bekleyen herkese nasip etsin inşallah.

Buarada emin olmak için soruyorum cehaletimi mazur görün :)) son adet tarihi son gördüğümüz adetin ilk günü olarak mı hesaplanıyor yoksa son bitiş günü mü?

Senin de benim gibi olmuş canım 6+4de gittim ama ultrasona göre 6+1 çıktı .Benim de şükür herşey yolunda.Sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim.

Benim eşimle kan uyuşmazlığım var. Normalde 28.haftada korunma iğnesi vurulucaktım fakat geçen hafta kanamam olduğu için doktor bi iğne daha istedi ve onu da dün vuruldum.
Benim doktorumda olumsuz herhangi bir durumda hemen yapacağız dedi sana da kanaman var diye yapmışlar

Back
X