Çok mu gamsız bi tavsiye olur bilmiyorum ama yapmayın. Benim eşim ev işinden anlar ama şu son bi kaç haftadır o da öyle yoğun ki inanın gecen haftasonu yıkanan çamaşırlar hala yan odada toplanmayı bekliyo. Benim rahatsızlığım yok ama nefes alıcak halim de yok. Eşiniz anlayış göstericektir. Maddi durumunuza göre en azından 1 kereye mahsus yardımcı alabilirsiniz. Ya da haftasonu da olsa annenizden rica ediceksiniz. Benim annem de şehir dışında ve çalışıyo ama eşimin yoğunluğuna bakıp gerekirse haftasonu çağırıcam. Zira aramızda kalsın ama evim 10 gündür silinip süpürülmediKardeşim çok küçük okula gidiyor gelirse hafta sonu gelebilir omun harici annem gelemez kız kardeşim üniversite okuyor tek çare kayınvalidem sanırım
Cok haklisiniz, doktor da benimsemeli sonuna kadar devam edecegi gebeyi. belki doktor da sorar burda mi devam edeceksiniz diye, insallah yarin guzel haberler aliriiz, sagliklica kese ve kalp atisina tanik oluruz :) su icip mi gideceksiniz ultrason icin gerekebilir diye dusunuyorum.Gerekli mi bilmiyorum ama biz iki hafta önceki kontrolde söylemiştik. Açıkcası söyleme sebebimiz biraz da bizim onu benimsediğimiz gibi onun da bu durumdan memnun kalıp bizi benimsemesiydi. Bence söylemeniz daha iyi olur. Biz de yarın kalp atışı için gidicez bu arada :)
Canım bende en son Cumartesi günü yaptım bende aynı şekilde onu düşündüm yani başka yapacak birşey yok mecbura düşünce bende çağırıcam yapacak birşey yok yani benim annemde şehir dışında maalesefffÇok mu gamsız bi tavsiye olur bilmiyorum ama yapmayın. Benim eşim ev işinden anlar ama şu son bi kaç haftadır o da öyle yoğun ki inanın gecen haftasonu yıkanan çamaşırlar hala yan odada toplanmayı bekliyo. Benim rahatsızlığım yok ama nefes alıcak halim de yok. Eşiniz anlayış göstericektir. Maddi durumunuza göre en azından 1 kereye mahsus yardımcı alabilirsiniz. Ya da haftasonu da olsa annenizden rica ediceksiniz. Benim annem de şehir dışında ve çalışıyo ama eşimin yoğunluğuna bakıp gerekirse haftasonu çağırıcam. Zira aramızda kalsın ama evim 10 gündür silinip süpürülmediönemli olan siz ve bebeğiniz. Gerisi hallolur. Yeter ki sağlık olsun...
İnşallah inşallah amin. Ben gebeliğimi çok erken öğrendim. O yüzden şimdiye kadar 2 kere girdim ultrasona, birinde keseyi gördük. Ama hiç birinde bol su içip idrara sıkışık olmam istenmedi. Bebek yokken bi kaç kontrol için istemişlerdi ama hamilelik olduğundan beri öyle bi talep olmadı.Cok haklisiniz, doktor da benimsemeli sonuna kadar devam edecegi gebeyi. belki doktor da sorar burda mi devam edeceksiniz diye, insallah yarin guzel haberler aliriiz, sagliklica kese ve kalp atisina tanik oluruz :) su icip mi gideceksiniz ultrason icin gerekebilir diye dusunuyorum.
Evlendiğimden beri tabi özlüyodum falan ama eksikliğini en çok şu son 2 haftadır hissediyorum. Bazen "keşke annemin yanında evlenseydim" demiyo değilimCanım bende en son Cumartesi günü yaptım bende aynı şekilde onu düşündüm yani başka yapacak birşey yok mecbura düşünce bende çağırıcam yapacak birşey yok yani benim annemde şehir dışında maalesefff
Yaziyi tam okuyamadim . Insallah 2 hafta sonra guzel haber alirsin canım . Istersen 1 hafta sonra falan baska doktora gitOrda da yazdığı gibi bebeği göremedik ve kese aşagıda bişeye yakın yerleşimli. Doktor 2 hafta sonra gel kesin bişey demek zor şuan dedi ama hala endişeliyim boş gebelik mi diye açıkçası
Haklısın canım aynı şehirde olmak vardıEvlendiğimden beri tabi özlüyodum falan ama eksikliğini en çok şu son 2 haftadır hissediyorum. Bazen "keşke annemin yanında evlenseydim" demiyo değilim
Hayirlisiyla kucagimiza aldigimiz günleri görelim insallah güzel düşünmeye çalış lütfenŞimdi muayeneden cıktım birşey söylemek için cok erkenmiş hormon takibi verildi bekleyip görecez herşeyin hayırlısı inşallah
Hiç bilmiyorum ki canım benim de ilk gebeliğim kese boyutunun ne olması gerektiğinden anlamıyorum o yüzden:)Cok sağol canım.Peki 6. Haftaya göre normal mi acaba ?
Zaman bana da geçmiyor canım hele ki böyle bulantılıyken hiç geçmek bilmiyor. Senin bebiş geç döllenme miydi canım o yüzden mi 6 haftalık dedi acaba?Hadi ya o zaman başka bi hap önersin doktorunla konuş canım. Aynen kalsiyum b12 hepsi var için de kullanmıyorum o yüzden ayrı folik asit
ah canım o konuda çok haklısın Yanımda annem olmasına rağmen çok zor geçti zaman.. hak veriyorum gerçekten.. Zaten çalışmak ayrı eziyet bu dönemde çok sevindim evde dinlenmene iyi ki vermiş o zaman rapor doktor bol bol dinlen.. İnşallah geçer kuzum yapacak birşeyimiz yok beklemekten başka. Benim sata göre 8 ama hastanedeyken doktorum 6 haftalık dedi sanki yerinde sayıyormuş gibi geliyo zaman hiç geçmedi bana(
Ay canım yemin ederim aynı şeyi düşündümBen de aynı ruh halindeyim. Hatta bazen 2 aylığına birine versem bulamtılar bittikten sonra geri alsam bebeği diye düşünüyorum. Geçen haftadan beri açken midem bulanıyodu. Sağolsun bugün aç tok farketmiyo, ayağa kalkınca daha midem bulanıyo...
Evet ozel muayene bende tavsiye uzerine gittim açıkçası cok da sevdim ben sormadan o soyledi mesela bi cok seyi ilk haftalar 2 haftada bir takip etmek istiyor 3 aydan sonra.ayda bir. Yani bi arastir yorumlari oku sikayet varsa.oku alsancakta yeri ben 2 kez.gittim.henuz ama randevum.kactaysa o saatte aldi ve yarim saat suruyor.muayene ve gorusmeÖzel muaynanesi var herhalde değil mi
Enfeksiyon varsa tahlil sonucuyla birlikte kadin dogum doktoruna gidin. hamilelere de verilen bir ilac yazar doktor, vajinal fitil seklinde. enfeksiyon gecer . Panik yapmayin
İnşallah... Çünkü çalışmama rağmen bitik vaziyetteyim. Bazen "ya çalışsaydım..." deyip kendimi teselli ediyorum ama insanın duş almaya hali olmaz mı... Yarın kontrolümüz var, doktora da sorucam normal mi bu derece halsizlik, isteksizlik...
Yokk haftaya dedi drum cnm sizler nezaman duydunuz kalp atisiniKalp atışı duyulmadi mi pekii
evet çok sıkıntı çektik 3 senedir hastanelerdeydik yoğun bakim süreci kurtaj tüp bebek derken. 10 aylık oğlum bu hamilelik de sürpriz oldu hem emziriyorum hem hamilelik yorucu oluyor ama Allah herkese nasip etsin inşallahŞükür bir oglunuz olmuş sanirim yine gebesiniz haftalarimizda cok yakin insallah ikimizde saglikli cocuklarimizi kucagimiza aliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?