Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Özel muaynanesi var herhalde değil miMeltem serter yunten e gidiyorum ben canim bi arastir istersen
Orda da yazdığı gibi bebeği göremedik ve kese aşagıda bişeye yakın yerleşimli. Doktor 2 hafta sonra gel kesin bişey demek zor şuan dedi ama hala endişeliyim boş gebelik mi diye açıkçasıDoktorunuz ne dedi ? Gs değerleri haftalik olarak ne onu en iyi doktorlar bilir ama belki bilen bir arkadas yazar :)
Daha önce kaç aylık gttnz duymadysnz benim de 5+6 iken gdcgm deCuma günü doktora gideceğim 7 hafta olacak tam inşallah kalp atışı görürüz
Kalp atışı duyulmadi mi pekiiArkadaşlar bende dün gittim 5+3kesemi gördük adet tarihimle uyumlu şükür rutin tahlilleride yaptırdık cuma cikacak 8 ocakta tekrar çağırdı şükür herşey ıyi
telas etmeyin. benim 4+5 te kese 2.2mm di. tam gunuyle uyumlu dedi.Orda da yazdığı gibi bebeği göremedik ve kese aşagıda bişeye yakın yerleşimli. Doktor 2 hafta sonra gel kesin bişey demek zor şuan dedi ama hala endişeliyim boş gebelik mi diye açıkçası![]()
midem bulanmıyodu ama burda yazdıklarınızı görünce canim cektidun yatmadan once yaptım yedim
![]()
Şükür bir oglunuz olmuş sanirim yine gebesiniz haftalarimizda cok yakin insallah ikimizde saglikli cocuklarimizi kucagimiza alirizikili taramam da kötü çıkmıştı bir de sonra ayrıntılı ultrasonda anladık hastane hastane doktor doktor gezdik tedavisi var mi diye aradık baya zor bi hamilelik gecirmistim. sonra tekrar hamile kaldım ancak karnımda kalbi durdu. sonra hamile kalmak icin cok uğraştık ancak bi türlü hamile kalmadım strestendi sanırım tüp bebek tedavisine başladık ve oğlum var a
su an şükür.
Çok sağol canım içime su serptin inankitelas etmeyin. benim 4+5 te kese 2.2mm di. tam gunuyle uyumlu dedi.
5+3te 13.3 mm idi. yine gunuyle tam uyumlu dedi ve o zaman bebegi nokta halinde gordu....
sizin kese henuz bebegin gorulecegi boyuta gelmemis. azcik daha buyusun gosterir kendini kuzucuk. endise zarardir, uzmeyin minisi de kendinizi de...
Ne hapı progestanmi?Kozlar merhaba birşey sorucam size bence bugün kontole gittik doktorum kese yamukluğu var dedi ve hap verdi ben gibi bu durumu yaşayan var mı acaba korkuyorum açıkçası
Benimde 8. Haftadan itibaren cok daha artti bulantılarım once sabahlari olurdu artik yatana kadar tüm gün oluyor.... ama cok şükür dayanilabilecek boyutta umarim bir iki haftaya tamamen geçer keyfini çıkartırizBen de aynı ruh halindeyim. Hatta bazen 2 aylığına birine versem bulamtılar bittikten sonra geri alsam bebeği diye düşünüyorum. Geçen haftadan beri açken midem bulanıyodu. Sağolsun bugün aç tok farketmiyo, ayağa kalkınca daha midem bulanıyo...
Ama evdede yemek bulasik gibi mecburi isleri kim yapacak eşiniz beceriklimidir bilmem benimki pek beceremez en fazla disaridan soyler camasiri kim yikayacak kim utuleyecek arada bir aileden kimse yardima gelemezmi?Tedaviyle olmuştu zaten benim de böyle de korktum bilmiyorum aileme gidip dinlenmek daha iyi geldi ama bilmiyorum artık gitmem sanırım bende korkuyorum çünkü
Hayırlı sağlıklı olsunlar inş gerisine katlanırızTeşekkür ederim canım evet dinleniyorum bakalım bol bol da bende uyku durumu yok aksine uykusuzluk var :) benim bebiş bana eziyet etmeyi seviyor doğunca yaramaz olacak galiba:))
Kardeşim çok küçük okula gidiyor gelirse hafta sonu gelebilir omun harici annem gelemez kız kardeşim üniversite okuyor tek çare kayınvalidem sanırımAma evdede yemek bulasik gibi mecburi isleri kim yapacak eşiniz beceriklimidir bilmem benimki pek beceremez en fazla disaridan soyler camasiri kim yikayacak kim utuleyecek arada bir aileden kimse yardima gelemezmi?
Kızlar bugün sağlık ocağına gittim gebelik takibim yapılsın diye kayıt açılması gerekiyormuş. Kendi doktorum izinli direk hemşirenin odasına gittim. Tahlil sonucuma baktı. İdrarım da enfeksiyon varmış. Ve risk oluşturabilir dedi. Düşüğe neden olabiliyormuş. 20 gün önce yapılmıştı tahlil. Yeni bir tahlil ver bakalım dedi. Korktum baya ya. Böyle bir durumla karşılaşan oldu mu?
İnşallah... Çünkü çalışmama rağmen bitik vaziyetteyim. Bazen "ya çalışsaydım..." deyip kendimi teselli ediyorum ama insanın duş almaya hali olmaz mı... Yarın kontrolümüz var, doktora da sorucam normal mi bu derece halsizlik, isteksizlik...Benimde 8. Haftadan itibaren cok daha artti bulantılarım once sabahlari olurdu artik yatana kadar tüm gün oluyor.... ama cok şükür dayanilabilecek boyutta umarim bir iki haftaya tamamen geçer keyfini çıkartıriz
Gerekli mi bilmiyorum ama biz iki hafta önceki kontrolde söylemiştik. Açıkcası söyleme sebebimiz biraz da bizim onu benimsediğimiz gibi onun da bu durumdan memnun kalıp bizi benimsemesiydi. Bence söylemeniz daha iyi olur. Biz de yarın kalp atışı için gidicez bu arada :)Merhaba herkese, ben de yarin gidecegim kese ve kalp atisi icin :) ultrasona girmeden yine bol su icmek gerekiyor mu ? Bi de hani bize diyorlar ya kendinize bir hastane doktor secin diye. Sectigim doktora gidicem yarin, ona soylemem gerekiyor mu bu istegimi, yani siz dediniz mi doktora ben doguma kadar sizinle devam etmek istiyorum diye :) yani dogum dahil herseye o doktorla devam etmek istedigimi bilmesi gerekiyor degil mi