• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Doktorunuz ne dedi ? Gs değerleri haftalik olarak ne onu en iyi doktorlar bilir ama belki bilen bir arkadas yazar :)
Orda da yazdığı gibi bebeği göremedik ve kese aşagıda bişeye yakın yerleşimli. Doktor 2 hafta sonra gel kesin bişey demek zor şuan dedi ama hala endişeliyim boş gebelik mi diye açıkçası:KK43:

Arkadaşlar bende dün gittim 5+3kesemi gördük adet tarihimle uyumlu şükür rutin tahlilleride yaptırdık cuma cikacak 8 ocakta tekrar çağırdı şükür herşey ıyi

Orda da yazdığı gibi bebeği göremedik ve kese aşagıda bişeye yakın yerleşimli. Doktor 2 hafta sonra gel kesin bişey demek zor şuan dedi ama hala endişeliyim boş gebelik mi diye açıkçası:KK43:
telas etmeyin. benim 4+5 te kese 2.2mm di. tam gunuyle uyumlu dedi.
5+3te 13.3 mm idi. yine gunuyle tam uyumlu dedi ve o zaman bebegi nokta halinde gordu....
sizin kese henuz bebegin gorulecegi boyuta gelmemis. azcik daha buyusun gosterir kendini kuzucuk. endise zarardir, uzmeyin minisi de kendinizi de...

ikili taramam da kötü çıkmıştı bir de sonra ayrıntılı ultrasonda anladık hastane hastane doktor doktor gezdik tedavisi var mi diye aradık baya zor bi hamilelik gecirmistim. sonra tekrar hamile kaldım ancak karnımda kalbi durdu. sonra hamile kalmak icin cok uğraştık ancak bi türlü hamile kalmadım strestendi sanırım tüp bebek tedavisine başladık ve oğlum var a
su an şükür.
Şükür bir oglunuz olmuş sanirim yine gebesiniz haftalarimizda cok yakin insallah ikimizde saglikli cocuklarimizi kucagimiza aliriz

telas etmeyin. benim 4+5 te kese 2.2mm di. tam gunuyle uyumlu dedi.
5+3te 13.3 mm idi. yine gunuyle tam uyumlu dedi ve o zaman bebegi nokta halinde gordu....
sizin kese henuz bebegin gorulecegi boyuta gelmemis. azcik daha buyusun gosterir kendini kuzucuk. endise zarardir, uzmeyin minisi de kendinizi de...
Çok sağol canım içime su serptin inanki :KK200: şuan bir haftamız kaldı doktora gitmek için. İnanıyorum görücem minik kuzumu. :dua:

Kızlar bugün sağlık ocağına gittim gebelik takibim yapılsın diye kayıt açılması gerekiyormuş. Kendi doktorum izinli direk hemşirenin odasına gittim. Tahlil sonucuma baktı. İdrarım da enfeksiyon varmış. Ve risk oluşturabilir dedi. Düşüğe neden olabiliyormuş. 20 gün önce yapılmıştı tahlil. Yeni bir tahlil ver bakalım dedi. Korktum baya ya. Böyle bir durumla karşılaşan oldu mu?

Ben de aynı ruh halindeyim. Hatta bazen 2 aylığına birine versem bulamtılar bittikten sonra geri alsam bebeği diye düşünüyorum. Geçen haftadan beri açken midem bulanıyodu. Sağolsun bugün aç tok farketmiyo, ayağa kalkınca daha midem bulanıyo...
Benimde 8. Haftadan itibaren cok daha artti bulantılarım once sabahlari olurdu artik yatana kadar tüm gün oluyor.... ama cok şükür dayanilabilecek boyutta umarim bir iki haftaya tamamen geçer keyfini çıkartıriz

Tedaviyle olmuştu zaten benim de böyle de korktum bilmiyorum aileme gidip dinlenmek daha iyi geldi ama bilmiyorum artık gitmem sanırım bende korkuyorum çünkü
Ama evdede yemek bulasik gibi mecburi isleri kim yapacak eşiniz beceriklimidir bilmem benimki pek beceremez en fazla disaridan soyler camasiri kim yikayacak kim utuleyecek arada bir aileden kimse yardima gelemezmi?

Merhaba herkese, ben de yarin gidecegim kese ve kalp atisi icin :) ultrasona girmeden yine bol su icmek gerekiyor mu ? Bi de hani bize diyorlar ya kendinize bir hastane doktor secin diye. Sectigim doktora gidicem yarin, ona soylemem gerekiyor mu bu istegimi, yani siz dediniz mi doktora ben doguma kadar sizinle devam etmek istiyorum diye :) yani dogum dahil herseye o doktorla devam etmek istedigimi bilmesi gerekiyor degil mi

Ama evdede yemek bulasik gibi mecburi isleri kim yapacak eşiniz beceriklimidir bilmem benimki pek beceremez en fazla disaridan soyler camasiri kim yikayacak kim utuleyecek arada bir aileden kimse yardima gelemezmi?
Kardeşim çok küçük okula gidiyor gelirse hafta sonu gelebilir omun harici annem gelemez kız kardeşim üniversite okuyor tek çare kayınvalidem sanırım

Kızlar bugün sağlık ocağına gittim gebelik takibim yapılsın diye kayıt açılması gerekiyormuş. Kendi doktorum izinli direk hemşirenin odasına gittim. Tahlil sonucuma baktı. İdrarım da enfeksiyon varmış. Ve risk oluşturabilir dedi. Düşüğe neden olabiliyormuş. 20 gün önce yapılmıştı tahlil. Yeni bir tahlil ver bakalım dedi. Korktum baya ya. Böyle bir durumla karşılaşan oldu mu?

Enfeksiyon varsa tahlil sonucuyla birlikte kadin dogum doktoruna gidin. hamilelere de verilen bir ilac yazar doktor, vajinal fitil seklinde. enfeksiyon gecer . Panik yapmayin

Benimde 8. Haftadan itibaren cok daha artti bulantılarım once sabahlari olurdu artik yatana kadar tüm gün oluyor.... ama cok şükür dayanilabilecek boyutta umarim bir iki haftaya tamamen geçer keyfini çıkartıriz
İnşallah... Çünkü çalışmama rağmen bitik vaziyetteyim. Bazen "ya çalışsaydım..." deyip kendimi teselli ediyorum ama insanın duş almaya hali olmaz mı... Yarın kontrolümüz var, doktora da sorucam normal mi bu derece halsizlik, isteksizlik...

Merhaba herkese, ben de yarin gidecegim kese ve kalp atisi icin :) ultrasona girmeden yine bol su icmek gerekiyor mu ? Bi de hani bize diyorlar ya kendinize bir hastane doktor secin diye. Sectigim doktora gidicem yarin, ona soylemem gerekiyor mu bu istegimi, yani siz dediniz mi doktora ben doguma kadar sizinle devam etmek istiyorum diye :) yani dogum dahil herseye o doktorla devam etmek istedigimi bilmesi gerekiyor degil mi
Gerekli mi bilmiyorum ama biz iki hafta önceki kontrolde söylemiştik. Açıkcası söyleme sebebimiz biraz da bizim onu benimsediğimiz gibi onun da bu durumdan memnun kalıp bizi benimsemesiydi. Bence söylemeniz daha iyi olur. Biz de yarın kalp atışı için gidicez bu arada :)

Back
X