Tabiki canım takma kafana doktorun da dediği gibi kalbi atıyor ve sağlıklı ölçümler hep bire bir aynı olmuyor ki şimdi başka doktora gitsen o da farklı ölçer. Sen içini ferah tutyeni geldim canım ama kafama takılan birşey oldu geçen çarşamba 6+2 demişti doktor bugün de 6+4 dedi aynı doktor .
ben geçen hafta 6+2 demiştiniz dedim .
hiç birzaman tam ölçüm olmaz sen onlara takılma kalbi atan sağlıklı bir bebeğin var önemli olan o dedi başkada açıklama yapmadı .kötü birşey olsa söylerdi diye düşünüyorum değilmi
Teşekkür ederim canım evet dinleniyorum bakalım bol bol da bende uyku durumu yok aksine uykusuzluk var :) benim bebiş bana eziyet etmeyi seviyor doğunca yaramaz olacak galiba:))Geçmiş olsun canım ben senin kadar değilim sadece hafif bulantı var tuzlu peynire dadandım bu aralar inşallah seninde azalır canım bol bol dinlen
Bende bu aralar bütün gün uyuyorum bebişim uyutuyordur inş o yüzden uyuyorum sürekli
Canım bana da vermişti premesis ama benim midemi rahatsız etti sanki o zencefil kokusu daha içerken midemi bulandırdı ben de içmiyorum artık. Onu kullanırken folik asit kullanma demişti bana onun içinde yeterli folik asit varmış haberin olsun canım.Ya canım sende benim gibisin o zaman.. beni dün çıkarttı doktor ama kusuyorum hala.. sanki eskisi gibi değilim biraz daha tutabiliyorum içerde bi de bitkisel bir hap verdi doktor premesis diye sabah akşam onu içiyorum sıvı almamaya dikkat ediyorum. Biraz daha iyiyim diyebilirim.
farklı bir hastaneye gidicem ama şimdi değil canım merak ettim orda ne çıkacakTabiki canım takma kafana doktorun da dediği gibi kalbi atıyor ve sağlıklı ölçümler hep bire bir aynı olmuyor ki şimdi başka doktora gitsen o da farklı ölçer. Sen içini ferah tut
Haklısın canım da ne bileyim benim burada hiç yakınım yok sadece eşim ve ben. Tek başıma hastanede kalmak istemedim yanımda biri olsa belki kalırdım. Bugün biraz daha dinç hissediyorum ama rapor iyi geldi galiba okulda mahvoluyormuşum onu fark ettim tüm gün evde olmak, sabah istediğin zaman kalkmak çok iyi geldi bana. Bir de 8.haftadan sonra bünye alışıyormuş hamileliğe ve azalıyormuş bulantılar diye okudum umutlandım biraz:)Canım ben de yatmak istemiyorum ama benim halam 19 gün yatmış zamanında 25 sene önce keşke daha önceden gitseydim geç kalmıştım kaybedicektim bebeğimi falan diyince bende yattım. Bence sağlığın için önemli biraz toparlardın çünkü sürekli kusuyosun benim en son iki lafı bir araya getirecek halim kalmamıştı..
Tamam canım yazarımİyi bir doktor bulursan bana da yaz canım.
kismetÇok güzel yaa ben fikir alacak birisini ariyordum hastane hakkinda.tesekkurler canim. Belki aynı gün dogururuz:)
İlk haftalara vitamine falan baslaniyomus ama onları alırsın en azindanGitmedim sadece kan tahlili yaptirdim
Canım senin de Allah yardımcın olsun. Çalışırken çok zor oluyor bu bulantılarÇok geçmiş olsun canım dinlen bol bol. Bulantını bastıracak şeyler ye, ekmek,kraker vs. Benim de bulantı baya zorluyor ama işlerim çok yoğun rapor alırsam rapor bitimi altından kalkamam işlerinmecbur idare ediyorum ayaklarımı filan uzatmaya çalışıyorum gün içerisinde..
Aynen benimde modemi bulandırıyor kokusuCanım bana da vermişti premesis ama benim midemi rahatsız etti sanki o zencefil kokusu daha içerken midemi bulandırdı ben de içmiyorum artık. Onu kullanırken folik asit kullanma demişti bana onun içinde yeterli folik asit varmış haberin olsun canım.
GS 9,33 mm yazıyorya o olması lazım canım. Benim de GS yazıyordu kese ölçüsündeKızlar selam. Kese boyutu hangisi ?? Bilen var mı acaba
Tabii insan takar kafasına ama dediğin gibi doktorlar her şeyi pat diye söyledikleri için bir anormallik olsa söylerdi mutlaka canım stres yapmamaya çalış.farklı bir hastaneye gidicem ama şimdi değil canım merak ettim orda ne çıkacak
yinede taktım biraz kafaya.1 haftada 2 günlük mü gelişmiş diye.ama Allaha emanet artık. ama uzman bir doktor gelişmeseydi söylerdi doktorlar pat diye söylüyor herşeyi
Cok sağol canım.GS 9,33 mm yazıyorya o olması lazım canım. Benim de GS yazıyordu kese ölçüsünde
GS olanKızlar selam. Kese boyutu hangisi ?? Bilen var mı acaba
Hadi ya o zaman başka bi hap önersin doktorunla konuş canım. Aynen kalsiyum b12 hepsi var için de kullanmıyorum o yüzden ayrı folik asitCanım bana da vermişti premesis ama benim midemi rahatsız etti sanki o zencefil kokusu daha içerken midemi bulandırdı ben de içmiyorum artık. Onu kullanırken folik asit kullanma demişti bana onun içinde yeterli folik asit varmış haberin olsun canım.
ah canım o konuda çok haklısın Yanımda annem olmasına rağmen çok zor geçti zaman.. hak veriyorum gerçekten.. Zaten çalışmak ayrı eziyet bu dönemde çok sevindim evde dinlenmene iyi ki vermiş o zaman rapor doktor bol bol dinlen.. İnşallah geçer kuzum yapacak birşeyimiz yok beklemekten başka. Benim sata göre 8 ama hastanedeyken doktorum 6 haftalık dedi sanki yerinde sayıyormuş gibi geliyo zaman hiç geçmedi banaHaklısın canım da ne bileyim benim burada hiç yakınım yok sadece eşim ve ben. Tek başıma hastanede kalmak istemedim yanımda biri olsa belki kalırdım. Bugün biraz daha dinç hissediyorum ama rapor iyi geldi galiba okulda mahvoluyormuşum onu fark ettim tüm gün evde olmak, sabah istediğin zaman kalkmak çok iyi geldi bana. Bir de 8.haftadan sonra bünye alışıyormuş hamileliğe ve azalıyormuş bulantılar diye okudum umutlandım biraz:)
Canım bende bu konuyu merak ediyordum aslında tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırmayı düşünüyorum anladığım kadarıyla sende de var nasıl memnunmusunkismet
pahali yalniz dogum paketleri. benim tamamlayici sigortam da dogum teminati yoktu. hoa olsa da işe yaramayacakti, cunku ertan dr sgk ve ozel sigorta ile anlasmasini kaldirmis. o nedenle 7500tl dogum paketi.
diger doktorlarin 6750tl...
tabi tamamlayici sigortalar vs ile diger doktorlarin ucretleri nasil oluyor bilemiyorum.
benim tamamlayici sigortam ne yazik ki dogum teminatli degil. yoksa memnunum. mutlaka dogum teminatlisina bakin.Canım bende bu konuyu merak ediyordum aslında tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırmayı düşünüyorum anladığım kadarıyla sende de var nasıl memnunmusun
Meltem serter yunten e gidiyorum ben canim bi arastir istersenMerhaba arkadaşlar bugün bizde kalp atışını duyduk şükür izmirden ege şehir hastahanesine gidiyorum bugün biraz problem yaşadık var mi izmirden özel devlet doktor tavsiyesinde bulunabilecek arkadaşlar, teşekkürler şimdiden
Doktorunuz ne dedi ? Gs değerleri haftalik olarak ne onu en iyi doktorlar bilir ama belki bilen bir arkadas yazar :)Cok sağol canım.Peki 6. Haftaya göre normal mi acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?