• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ay canım yemin ederim aynı şeyi düşündüm:KK70: özellikle eşime diyorum dişi penguenler yavrularını yumurtayken erkek penguenlere verip gidiyorlar onlar geldiğinde yavrular yumurtadan çıkmış oluyorya ben de sana versem böyle de sonra alsam diyorum:)) ben de senin gibi aç tok fark etmiyor bütün gün midem bulandı bugün şu an da bulanıyor hiçbir şekilde de geçmiyor güya serum taktılar bir de dün:) serum takılıyken bile midem bulandı.
Inan bulanmasına bi nebze ses etmicem ama kilo alıcam diye korkuyorum. Bazen öyle çekilmez oluyo ki az evvelki gibi koca bi kâse salatayı ekmekle gömebiliyorum. İnşallah yarın yeni bi başlangıç yapma niyetindeyim. İnşallah 12.haftaya kadar kilomu koruyabilirim...

Hamileden ziyade hasta hissediyo insan kendini. İnşallah hayırlısıyla bi an evvel iyi oluruz, iyi hissederiz. :dua:

Ahh kızlar belli ki hepimiz aynıyız. İştah sıfır, bulantı desen var,ufacık kokuda öğürme, şu içemyorm direk midem bulanıyor sanki midem su dolu gibi.Hasta gibi sürekli yatıyorum.Halsizlikten el kol kalkmıyor .

Mademoiselle90 Mademoiselle90 cnm men sende kan sulandırıcı kullanıyorsun deme yanlış hatırlamıyosam sen iğnelerini nasıl aldim dr 3 kutu yazdı ama ilk dye 1 kutu verdi eczane bilgin varmi
Evet canım doktor yazdı 10 kutu 10 kutu verdi eczane hatta bugün ikinci 10 kutu için eşim gitti devlet enox a ödediği parayı düşürmüş iğne üç ay önce diğer ilaçlarla 54'e almıştım şimdi sadece iğne 100 lira olmuş. Muadili olarak clexane aldım 50 tlye ama bugün eşim eczanelerde baktı clexane yok mecbur enox alacağız. Bugün eşime eczacılar clexane yok demişler hiç bir yerde acaba az diye ellerinde kalmadıda o yüzden mi eksik verdiler bizede vereceklerdide almadık öyle eksik. İğneleri saklıyorlar mı acaba yılbaşından sonra zam mı gelecek acaba? Hiç güvenin kalmadı artık enoxa mecburuz sizin iğnelerin adı ne

Zaman bana da geçmiyor canım hele ki böyle bulantılıyken hiç geçmek bilmiyor. Senin bebiş geç döllenme miydi canım o yüzden mi 6 haftalık dedi acaba?
Canım hiç bi bilgim yok ki hatırlıyosan memnun kalmamıştım ilk gittiğim doktordan pek bir şey dememişti..

benim tamamlayici sigortam ne yazik ki dogum teminatli degil. yoksa memnunum. mutlaka dogum teminatlisina bakin.
bir de ben riskli gebe uzmanina gitmek zorundayim, dr ne yazik ki tamamlayici sigortayi kabul etmiyor. mecbur dogum paketini alacagim. o yuzden gidecegin doktorun da durumunu arastirarak yaptirmani tabsiye ederim.
Hmm anladım canım peki nereden yaptırabilirim bunu sigorta şirketi olarak

farklı bir hastaneye gidicem ama şimdi değil canım merak ettim orda ne çıkacak
yinede taktım biraz kafaya.1 haftada 2 günlük mü gelişmiş diye.ama Allaha emanet artık. ama uzman bir doktor gelişmeseydi söylerdi doktorlar pat diye söylüyor herşeyi

Merhaba canım, benımde her kontrolde geri geliyor günü, normalde suan 7 haftanın içinde olmam gerekiyordu ilk ölçüme göre,ama en son salı günü 6 hafta 1 günlük dedi, eğer gelişemese söylerdi diye düşünüyorum. O ölçümler tutmayabiliyormuş. Psikolojik olarak rahat olmamız lazım

Günaydın kızlar, doktordan geliyorum 9+2 olmuşuz. Bebişim tam bir bebişe benziyor artık ve ultrasonda hareketlerini gördük oldukça hareketliydi kendi kendine dönüyor falan :KK45:çok değişik bir duygu.. :KK36: 3 hafta sonra ikili tarama testi için gideceğim tok karına yapılıyormuş

Maşallah kocaman olmus.sat nezamandi

Evet ozel muayene bende tavsiye uzerine gittim açıkçası cok da sevdim ben sormadan o soyledi mesela bi cok seyi ilk haftalar 2 haftada bir takip etmek istiyor 3 aydan sonra.ayda bir. Yani bi arastir yorumlari oku sikayet varsa.oku alsancakta yeri ben 2 kez.gittim.henuz ama randevum.kactaysa o saatte aldi ve yarim saat suruyor.muayene ve gorusme
Tamam canım teşekkür ederim.

Kızlar bugün sağlık ocağına gittim gebelik takibim yapılsın diye kayıt açılması gerekiyormuş. Kendi doktorum izinli direk hemşirenin odasına gittim. Tahlil sonucuma baktı. İdrarım da enfeksiyon varmış. Ve risk oluşturabilir dedi. Düşüğe neden olabiliyormuş. 20 gün önce yapılmıştı tahlil. Yeni bir tahlil ver bakalım dedi. Korktum baya ya. Böyle bir durumla karşılaşan oldu mu?
Bana da ilk hamileliğim de aynı şekilde sağlık ocağında demişlerdi ve hastanede idrar kulturu yaptırın bakalım ureme olacak mı dediler sizde kültür yaptırın tahlilden daha net sonuç veriyor benin tahlilde lokosit fazla çıktı az su içtiğim için ama kültürde ureme olmadı ve bol su için bir sorun yaşamazsiniz en fazla doktor tek kullanımlık fitil verir iltihap için portakal suyu da her gün için iyi gelir

Canım benim de doktor 5kutu yazdı ama eczane 3kutu verdi.Neye göre belirliyorlar anlamıyorum.
Ilk kez mi kullaniyon canm bana drum sekreteri ilk kullandığın için 1 kutu vermiştir dedi 10 adet var içinde 10gun sonra tekrar yazılcak dedi bide sağlık ocakları yaziyormu biliyonmu cnm

evet çok sıkıntı çektik 3 senedir hastanelerdeydik yoğun bakim süreci kurtaj tüp bebek derken. 10 aylık oğlum bu hamilelik de sürpriz oldu hem emziriyorum hem hamilelik yorucu oluyor ama Allah herkese nasip etsin inşallah
Benim de 8 aylik kizim var. Ben de emziriyorum ama ne kadar surecek kafam karisik.

evet çok sıkıntı çektik 3 senedir hastanelerdeydik yoğun bakim süreci kurtaj tüp bebek derken. 10 aylık oğlum bu hamilelik de sürpriz oldu hem emziriyorum hem hamilelik yorucu oluyor ama Allah herkese nasip etsin inşallah
Mesela toplumda hep duyduğumuz birsey var hamile kadının sütü bebegini zehirler diye o kişiden kişiye degisiyormu hurafemi?

Ilk kez mi kullaniyon canm bana drum sekreteri ilk kullandığın için 1 kutu vermiştir dedi 10 adet var içinde 10gun sonra tekrar yazılcak dedi bide sağlık ocakları yaziyormu biliyonmu cnm

Yok canım ilk kez kullanmıyorum.Bildiğim kadarıyla sadece kadın doğumcular yazıyor canım.

Mesela toplumda hep duyduğumuz birsey var hamile kadının sütü bebegini zehirler diye o kişiden kişiye degisiyormu hurafemi?
yok sadece hormonlar bebeğe geciyor dedi çocuk doktoru hemen kes dedi kadın dogumcu emzir dedi zaten biberon almadığı için kesemiyorum bi de gece her saat kalkıp emiyor nasıl kesecem sütten bilmiyorum

Back
X