• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
İnşallah, teşekkür ederim canım
Canım ben de yatmak istemiyorum ama benim halam 19 gün yatmış zamanında 25 sene önce keşke daha önceden gitseydim geç kalmıştım kaybedicektim bebeğimi falan diyince bende yattım. Bence sağlığın için önemli biraz toparlardın çünkü sürekli kusuyosun benim en son iki lafı bir araya getirecek halim kalmamıştı..

1 saatlik yol canım ama bende kan pıhtılaşması değil kesen yamuk dedi
içiniz rahat etmiyorsa başka bir doktora daha gidin bence bazen doktorlar yanilabilyorlar belki bi sıkıntı yoktur boşuna üzülüyorsunuzdur, kese yamuklugu nedir hic bir bilgim yok ama inşallah düzelir

içiniz rahat etmiyorsa başka bir doktora daha gidin bence bazen doktorlar yanilabilyorlar belki bi sıkıntı yoktur boşuna üzülüyorsunuzdur, kese yamuklugu nedir hic bir bilgim yok ama inşallah düzelir
Bende ilk defa duydum canım :KK12:

O ilaçtan bende içiyorum ama benim bulantima etki etmedi çok oluyor hala folik asit var diye yinede içiyorum
Benim kusmama etki etti diyebilirim canım.. bulantım oluyor ama kusmamda içimde tutuyor sanki kussam bile az az çıkartıyorum eskisi gibi midemi boşaltmıyorum en azından.. birde bitkisel zaten b12 folikasit kalsiyum ne ararsan var zaten hap içmek ayrı bi korkunç hepsi bir arada çıkıyor en azından :)

Benim kusmama etki etti diyebilirim canım.. bulantım oluyor ama kusmamda içimde tutuyor sanki kussam bile az az çıkartıyorum eskisi gibi midemi boşaltmıyorum en azından.. birde bitkisel zaten b12 folikasit kalsiyum ne ararsan var zaten hap içmek ayrı bi korkunç hepsi bir arada çıkıyor en azından :)
Aynen bende onun için içiyorum

Merhaba arkadaşlar bugün bizde kalp atışını duyduk şükür izmirden ege şehir hastahanesine gidiyorum bugün biraz problem yaşadık var mi izmirden özel devlet doktor tavsiyesinde bulunabilecek arkadaşlar, teşekkürler şimdiden

Gecmis olsun canım bende pınar hsnima gidiyorum.ilk doğumunu da orda mı yaptın hastane sartlari nasıl ben onceke dogumlarim sezeryan yine oyle olacak.
tesekkur ederim. bu hastanede ilk dogum olacak kismetse. benimde ilk sezeryan. cati dar diye olmustu. ama bu kez kismet olur da o zaman gelebilirsem, dr.a normal dogumu tekrar soracagim. mumkunse yapacagim...

orada 3 arkadasim dogum yapti. hepsi de cok memnun kaldi.
esim ve annem de ameliyat oldu orada. hastaneden cok memnun kaldik.

tesekkur ederim. bu hastanede ilk dogum olacak kismetse. benimde ilk sezeryan. cati dar diye olmustu. ama bu kez kismet olur da o zaman gelebilirsem, dr.a normal dogumu tekrar soracagim. mumkunse yapacagim...

orada 3 arkadasim dogum yapti. hepsi de cok memnun kaldi.
esim ve annem de ameliyat oldu orada. hastaneden cok memnun kaldik.
Çok güzel yaa ben fikir alacak birisini ariyordum hastane hakkinda.tesekkurler canim. Belki aynı gün dogururuz:)

Merhaba arkadaşlar bugün bizde kalp atışını duyduk şükür izmirden ege şehir hastahanesine gidiyorum bugün biraz problem yaşadık var mi izmirden özel devlet doktor tavsiyesinde bulunabilecek arkadaşlar, teşekkürler şimdiden

Bende ızmirdeyim canım.Ben irenbe de prof.ümit İnceboz a gidiyorum ama muayene ücreti baya yüksek.Daha önce özel karatş da arzu hanım a gidiyordum ama o da çok yoğun oluyor.Bende riskli dönemi atlatayım başka bir doktora daha gidicem.Kime gidicem blmyorm baya kararsızım.

Canım dün doktora gittim serum verdiler de hiçbir işe yaramadı bulantımı geçirmedi rapor aldım yatıyorum evde. Bulantılar dışında bir sıkıntım yok çok şükür:)
Çok geçmiş olsun canım dinlen bol bol. Bulantını bastıracak şeyler ye, ekmek,kraker vs. Benim de bulantı baya zorluyor ama işlerim çok yoğun rapor alırsam rapor bitimi altından kalkamam işlerin :( mecbur idare ediyorum ayaklarımı filan uzatmaya çalışıyorum gün içerisinde..

Canım ben Karşıyaka Medical Park’ta Buket hanıma gidiyorum çok memnunum kendisinden, şiddetle tavsiye ederim. Gebelik öncesi de ona gidiyordum. Diğer yerler hakkında bilgim pek yok, nerede oturuyorsun?

Freshh Freshh canım sirinyer de oturuyorum havalimanında çalışıyorum orası bana her acıdan çok ters yinede teşekkür ederim
Adlinaa Adlinaa karatasi bende düşündüm de bilmiyor Um yoğun oluşu biraz sıkıntı benim acimdan teşekkür ederim ben biraz daha araştırayım en iyisi

Minegül cobanogluna gidiyorum aslında doktorumdan memnunum rahim filmi çekilmiştim ordaki ebelerin tavrından da memnun kalmıştım hastamede de temiz ama bazi sıkıntılı seyler oldu mesela randevu saat degisikligini gidincs öğreniyorum biraz problem ettiğim bu açıkçası izin alip gidiyorum işten sonuçta doktor ici katlanilir herhalde

:)) inşallah iyidir canım yazarsın yine kontrolden sonra:)
yeni geldim canım ama kafama takılan birşey oldu geçen çarşamba 6+2 demişti doktor bugün de 6+4 dedi aynı doktor .
ben geçen hafta 6+2 demiştiniz dedim .
hiç birzaman tam ölçüm olmaz sen onlara takılma kalbi atan sağlıklı bir bebeğin var önemli olan o dedi başkada açıklama yapmadı .kötü birşey olsa söylerdi diye düşünüyorum değilmi

Back
X