- 11 Ağustos 2017
- 3.123
- 6.117
- 158
Ultrasonda belli oluyor tabi:) çok şükürben son adet tarihimi hatırlamıyorum.yani bebek kaç haftalık bilmiyordum. ama gördük azmettik
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ultrasonda belli oluyor tabi:) çok şükürben son adet tarihimi hatırlamıyorum.yani bebek kaç haftalık bilmiyordum. ama gördük azmettik
Canım ben de yatmak istemiyorum ama benim halam 19 gün yatmış zamanında 25 sene önce keşke daha önceden gitseydim geç kalmıştım kaybedicektim bebeğimi falan diyince bende yattım. Bence sağlığın için önemli biraz toparlardın çünkü sürekli kusuyosun benim en son iki lafı bir araya getirecek halim kalmamıştı..İnşallah, teşekkür ederim canım
içiniz rahat etmiyorsa başka bir doktora daha gidin bence bazen doktorlar yanilabilyorlar belki bi sıkıntı yoktur boşuna üzülüyorsunuzdur, kese yamuklugu nedir hic bir bilgim yok ama inşallah düzelir1 saatlik yol canım ama bende kan pıhtılaşması değil kesen yamuk dedi
Canım Doktorum Konya’daki En iyi doktordan 2. Cisi o yüzden bilgisine güveniyorum korkma dedi sadece yat dedi öyle yani net birley demedi kötü birşey de demedi açıkçasıCanım 1 doktora daha gitsen ve için rahatlasa. Büyük bisey degil ama hiç uzulme
Bende ilk defa duydum canımiçiniz rahat etmiyorsa başka bir doktora daha gidin bence bazen doktorlar yanilabilyorlar belki bi sıkıntı yoktur boşuna üzülüyorsunuzdur, kese yamuklugu nedir hic bir bilgim yok ama inşallah düzelir
Benim kusmama etki etti diyebilirim canım.. bulantım oluyor ama kusmamda içimde tutuyor sanki kussam bile az az çıkartıyorum eskisi gibi midemi boşaltmıyorum en azından.. birde bitkisel zaten b12 folikasit kalsiyum ne ararsan var zaten hap içmek ayrı bi korkunç hepsi bir arada çıkıyor en azından :)O ilaçtan bende içiyorum ama benim bulantima etki etmedi çok oluyor hala folik asit var diye yinede içiyorum
Aynen bende onun için içiyorumBenim kusmama etki etti diyebilirim canım.. bulantım oluyor ama kusmamda içimde tutuyor sanki kussam bile az az çıkartıyorum eskisi gibi midemi boşaltmıyorum en azından.. birde bitkisel zaten b12 folikasit kalsiyum ne ararsan var zaten hap içmek ayrı bi korkunç hepsi bir arada çıkıyor en azından :)
5+1 benim daha gitmedim doktora görünmez diyeYok canım karın muayenesinde gecemedim henüz alttan bakıldı senin nasil
tesekkur ederim. bu hastanede ilk dogum olacak kismetse. benimde ilk sezeryan. cati dar diye olmustu. ama bu kez kismet olur da o zaman gelebilirsem, dr.a normal dogumu tekrar soracagim. mumkunse yapacagim...Gecmis olsun canım bende pınar hsnima gidiyorum.ilk doğumunu da orda mı yaptın hastane sartlari nasıl ben onceke dogumlarim sezeryan yine oyle olacak.
İlk muayene ye de mi gitmedin bence git5+1 benim daha gitmedim doktora görünmez diye
Çok güzel yaa ben fikir alacak birisini ariyordum hastane hakkinda.tesekkurler canim. Belki aynı gün dogururuz:)tesekkur ederim. bu hastanede ilk dogum olacak kismetse. benimde ilk sezeryan. cati dar diye olmustu. ama bu kez kismet olur da o zaman gelebilirsem, dr.a normal dogumu tekrar soracagim. mumkunse yapacagim...
orada 3 arkadasim dogum yapti. hepsi de cok memnun kaldi.
esim ve annem de ameliyat oldu orada. hastaneden cok memnun kaldik.
Merhaba arkadaşlar bugün bizde kalp atışını duyduk şükür izmirden ege şehir hastahanesine gidiyorum bugün biraz problem yaşadık var mi izmirden özel devlet doktor tavsiyesinde bulunabilecek arkadaşlar, teşekkürler şimdiden
Çok geçmiş olsun canım dinlen bol bol. Bulantını bastıracak şeyler ye, ekmek,kraker vs. Benim de bulantı baya zorluyor ama işlerim çok yoğun rapor alırsam rapor bitimi altından kalkamam işlerinCanım dün doktora gittim serum verdiler de hiçbir işe yaramadı bulantımı geçirmedi rapor aldım yatıyorum evde. Bulantılar dışında bir sıkıntım yok çok şükür:)
Merhaba arkadaşlar bugün bizde kalp atışını duyduk şükür izmirden ege şehir hastahanesine gidiyorum bugün biraz problem yaşadık var mi izmirden özel devlet doktor tavsiyesinde bulunabilecek arkadaşlar, teşekkürler şimdiden
Evet lekelenme tarzında işin garibi hormon artışı güzel ama kese görülmedi iki gün sonra kontrolüm var dış gebelik olabilirmiş allah hayırlısını versin hepimizin hakkında inşallah endişeli bekleyişlerdeyizkanamaminiz mi vardı
yeni geldim canım ama kafama takılan birşey oldu geçen çarşamba 6+2 demişti doktor bugün de 6+4 dedi aynı doktor .:)) inşallah iyidir canım yazarsın yine kontrolden sonra:)
Gitmedim sadece kan tahlili yaptirdimİlk muayene ye de mi gitmedin bence git