Tedaviyle olmuştu zaten benim de böyle de korktum bilmiyorum aileme gidip dinlenmek daha iyi geldi ama bilmiyorum artık gitmem sanırım bende korkuyorum çünkü
Ben de ikinciyi yapmıycam diyorum bazen de herkes kucağına alınca unutursun yeniden istersin diyor bakalım ne olacak canım ama büyük konuşmayalım ya bu bebeklerimiz sağlıklı olsun da bir süre çekeceğiz artık napalım. Bizim bir tanıdığın çocuğu yok keşke benim de olsaydı da 9ay kussaydım dedi. Çok şanslıyız ki Allah çok aratmadan verdi. Ben de bu aralar bunalımlardayım bulantı kusmalardan ama bizimki de böyle geçiyor napalım.
Ben de aynı ruh halindeyim. Hatta bazen 2 aylığına birine versem bulamtılar bittikten sonra geri alsam bebeği diye düşünüyorum. Geçen haftadan beri açken midem bulanıyodu. Sağolsun bugün aç tok farketmiyo, ayağa kalkınca daha midem bulanıyo...
Tedaviyle olmuştu zaten benim de böyle de korktum bilmiyorum aileme gidip dinlenmek daha iyi geldi ama bilmiyorum artık gitmem sanırım bende korkuyorum çünkü
Acibadem butcemi sarsar biraz galiba ya..
Medline da sevgi hanıma gidiyorum. Cok hoș biri ama oranin da doğum ucreti 3500 - 4000 arasiymis. O bile fazla geldi. Daha baştan doğum yapacagim Yere gideyim diyorum Gerci Esim simdiden düşünme medline da yaparsın diyor ama bana biraz fazla geldi ya
selam arkadaşlar bugün doktora gittim sat ne zaman bilmiyorum. ama keseyi çok minicik olarak gördük. 4 hafta 6 günlük hamileyim. haftaya gel kese büyümüş mü bakalım dedi.
çok sevindim. benim kesemi görmek için bayağı uğraştı doktor. beklediğim bir bebek değil ilk öğrendiğimde şok oldum resmen ama tabi şimdi problem çıksın istemiyorum. umarım bende görebilirim bebeği en azından kese büyümüş olur inşallah
Acibadem butcemi sarsar biraz galiba ya..
Medline da sevgi hanıma gidiyorum. Cok hoș biri ama oranin da doğum ucreti 3500 - 4000 arasiymis. O bile fazla geldi. Daha baştan doğum yapacagim Yere gideyim diyorum Gerci Esim simdiden düşünme medline da yaparsın diyor ama bana biraz fazla geldi ya
çok sevindim. benim kesemi görmek için bayağı uğraştı doktor. beklediğim bir bebek değil ilk öğrendiğimde şok oldum resmen ama tabi şimdi problem çıksın istemiyorum. umarım bende görebilirim bebeği en azından kese büyümüş olur inşallah
Ya canım sende benim gibisin o zaman.. beni dün çıkarttı doktor ama kusuyorum hala.. sanki eskisi gibi değilim biraz daha tutabiliyorum içerde bi de bitkisel bir hap verdi doktor premesis diye sabah akşam onu içiyorum sıvı almamaya dikkat ediyorum. Biraz daha iyiyim diyebilirim.
Ya canım sende benim gibisin o zaman.. beni dün çıkarttı doktor ama kusuyorum hala.. sanki eskisi gibi değilim biraz daha tutabiliyorum içerde bi de bitkisel bir hap verdi doktor premesis diye sabah akşam onu içiyorum sıvı almamaya dikkat ediyorum. Biraz daha iyiyim diyebilirim.