2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Cikma dediyse bi bildigi vardir Isterseniz baska doktora görünün doktordan doktorada fark ediyor
Tedaviyle olmuştu zaten benim de böyle de korktum bilmiyorum aileme gidip dinlenmek daha iyi geldi ama bilmiyorum artık gitmem sanırım bende korkuyorum çünkü

Ben de aynı ruh halindeyim. Hatta bazen 2 aylığına birine versem bulamtılar bittikten sonra geri alsam bebeği diye düşünüyorum. Geçen haftadan beri açken midem bulanıyodu. Sağolsun bugün aç tok farketmiyo, ayağa kalkınca daha midem bulanıyo...

Tedaviyle olmuştu zaten benim de böyle de korktum bilmiyorum aileme gidip dinlenmek daha iyi geldi ama bilmiyorum artık gitmem sanırım bende korkuyorum çünkü
uzun yol muydu. bende de kan pıhtılaşma hastalığı var seyahatte doktor 1 saatte bir dolas demişti hergun iğne oluyorum

Acibadem de erdal bey var çok iyi ben iki doğumuda onunka yaptim.

Acibadem de erdal bey var çok iyi ben iki doğumuda onunka yaptim.
Acibadem butcemi sarsar biraz galiba ya..
Medline da sevgi hanıma gidiyorum. Cok hoș biri ama oranin da doğum ucreti 3500 - 4000 arasiymis. O bile fazla geldi. Daha baştan doğum yapacagim Yere gideyim diyorum Gerci Esim simdiden düşünme medline da yaparsın diyor ama bana biraz fazla geldi ya

selam arkadaşlar bugün doktora gittim sat ne zaman bilmiyorum. ama keseyi çok minicik olarak gördük. 4 hafta 6 günlük hamileyim. haftaya gel kese büyümüş mü bakalım dedi.
Benimde 4+5de kese zor görüldü minicik dedi bı hafta sonra bebegi ve kalp atımni girduk

Benimde 4+5de kese zor görüldü minicik dedi bı hafta sonra bebegi ve kalp atımni girduk
çok sevindim. benim kesemi görmek için bayağı uğraştı doktor. beklediğim bir bebek değil ilk öğrendiğimde şok oldum resmen ama tabi şimdi problem çıksın istemiyorum. umarım bende görebilirim bebeği en azından kese büyümüş olur inşallah

Anladim canim benin özel saglik sigortası vardı isterinin yaptırdığı çok uyguna gelmişti

vajinal usg ile mi gördü. benim karından gördü. bayağı uğraştık görmek için şurda kenarda küçücük var kese dedi.
Vala benim karından hiç bakmadım bile vajinal baktı direk öyle görüldü senin yine iyi ozaman karından gorulduse

İnşallah canım sağlıkla kucagimiza almak da nasip olsun

@greyfurt_ canım ne yaptın nasıl oldun? Ben de bugün serum aldım hiçbir işe yaramadı doktor da yatış yapalım istersen dedi ben istemedim şimdilik
Ya canım sende benim gibisin o zaman.. beni dün çıkarttı doktor ama kusuyorum hala.. sanki eskisi gibi değilim biraz daha tutabiliyorum içerde bi de bitkisel bir hap verdi doktor premesis diye sabah akşam onu içiyorum sıvı almamaya dikkat ediyorum. Biraz daha iyiyim diyebilirim.

O ilaçtan bende içiyorum ama benim bulantima etki etmedi çok oluyor hala folik asit var diye yinede içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…