Ay sivilce nedir bilmezdim hamile oldugumdan biri kurtulamadım. Hatta hamile kaldigim hafta başladı ben daha bilmiyodum dedim bende bi gariplik var.meğer gebeliktenmis bu sivilceler
Merhaba arkadaşlar bende adet tarihime gore 7 doktoruma göre 6 haftalık hamileyim inş. Bende agustos annesi olmaya talibim 4.5 yasında bir kızım var bir düşük birde kimyasal gebelik hikayem var keseyi gördük ama kalp atısını henüz duymadıgım için içim henüz rahat değil keseyi gördüğümden beri kahve lekelerim var pruloton iğne vurunuyorum 5günde bir ama olabildiğince içimi ferah tutmaya calısıyorum herkes saglıkla kucagına alır inş.
Gözün aydın kuzum maşallah bebişine benim oğlumda hasta maske tak dedi dr bana da ama nasıl olacak bilmiyorum Allah acil şifalarını versin inşallah annelik zor bende de ara ara adet ağrısı gibi oluyor geçiyor normal mi sende de oluyor mu ya da olmuş muydu endişe etmeli miyim bilmiyorum off 2 hafta geşsede bende duysam kalbini
senin kuzuya da cok gecmis olsun.
agridan korkma. ben daha bugun sordum. sezeryan yerimiz var ya, oraya dun baya kramp girdi, hareketimi engelleyecek kadar. doktor normal korkma dedi.
ben de 28 günde hiç olmadım 34 -40 arası değişiyordu ben de gecikti diye ihtimal vermemistim eşime dedim adet olurum bi iki güne ama gebelik testi al evde duraun dedim test yapıp da çift çizgi görünce şok olmuştum
Arkadaşlar 6+4 teyim. Hala ara ara şiddetli kasık ağrılarım oluyor. Bu normal mi? Kaç haftaya kadar devam eder kasık ağrısı? Endişe ediyorum ağrı oldukça.
Merhabalar. Ben de bebeğimi 13 günlükken öğrendim. İstediğimiz ama hiç ihtimal vermediğimiz bi zamanda geldi :) ilk bebeğim olucak inşallah. Keseyi gördük. Geçen hafta da 4 gün lekelenmem oldu. Bu perşembe de kalp atışını dinlemeye gidicez inşallah. Ama benim bi sıkıntım var. Geçen haftadan beri anormal saatlerde ve anormal şekilde yemek yiyorum. Bunu engelleyemiyorum. Gündüz güzel besleniyorum ama gece acıkınca midem bulanıyo ve ne bulursam yiyorum. Fikir verebilecek olan var mı?
Arkadaşlar 6+4 teyim. Hala ara ara şiddetli kasık ağrılarım oluyor. Bu normal mi? Kaç haftaya kadar devam eder kasık ağrısı? Endişe ediyorum ağrı oldukça.
Doktora ilk gittiğimde doktor bana 10.haftaya kadar adet sancısı gibi ağrım olabileceğini, rahmin genişlemeye çalıştığını söylemişti. Dayanılmaz olmadığı sürece endişe etme. Benim öksürdüğümde veya hapşurduğumda kasıklarıma saplanan bi ağrım bile mevcut. Ama çok şükür gebeliğimde bi sıkıntı yok...
Merhabalar. Ben de bebeğimi 13 günlükken öğrendim. İstediğimiz ama hiç ihtimal vermediğimiz bi zamanda geldi :) ilk bebeğim olucak inşallah. Keseyi gördük. Geçen hafta da 4 gün lekelenmem oldu. Bu perşembe de kalp atışını dinlemeye gidicez inşallah. Ama benim bi sıkıntım var. Geçen haftadan beri anormal saatlerde ve anormal şekilde yemek yiyorum. Bunu engelleyemiyorum. Gündüz güzel besleniyorum ama gece acıkınca midem bulanıyo ve ne bulursam yiyorum. Fikir verebilecek olan var mı?
Merhaba canım hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Aynı sıkıntı bende de var. Gündüzleri aşırı mide bulantım ve iştahsızlığım oluyor doğru düzgün bişey yiyemiyorum. Ama gece iştahım açılıyor resmen. Buna mide bulantısı da eklenince bişeyler yeme ihtiyacı duyuyorum. Hele iki gündür ipin ucunu baya kaçırdım. Bir dur demek lazım :) en güzeli acıktıkça, mide bulantısı oldukça salatalık soyup biraz tuz ekip yemek. Gerçekten iyi geliyor hem açlığa hem bulantıya. Birde ayranın icine salatalık rendeleyip biraz tuz ve kuru nane ekleyip tüketebilirsin. Hem masum hem gerçekten iyi gelen alternatifler mide bulantısına :)
Doktora ilk gittiğimde doktor bana 10.haftaya kadar adet sancısı gibi ağrım olabileceğini, rahmin genişlemeye çalıştığını söylemişti. Dayanılmaz olmadığı sürece endişe etme. Benim öksürdüğümde veya hapşurduğumda kasıklarıma saplanan bi ağrım bile mevcut. Ama çok şükür gebeliğimde bi sıkıntı yok...