2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ay sivilce nedir bilmezdim hamile oldugumdan biri kurtulamadım. Hatta hamile kaldigim hafta başladı ben daha bilmiyodum dedim bende bi gariplik var.meğer gebeliktenmis bu sivilceler
Bende aynı durumdayım malesef ki geçmek bilmeyen sivilcelerim var bir şey yapıyor musunuz geçmesi için

insallah sagsaglim tamamlayacagiz hepimiz

senin kuzuya da cok gecmis olsun.
agridan korkma. ben daha bugun sordum. sezeryan yerimiz var ya, oraya dun baya kramp girdi, hareketimi engelleyecek kadar. doktor normal korkma dedi.

Nasipte varsa her türlü oluyor valla... Bende bu ay hiç beklemiyordum..Hayırlısıyla sağlıcakla gelsinler inşallahh

Arkadaşlar 6+4 teyim. Hala ara ara şiddetli kasık ağrılarım oluyor. Bu normal mi? Kaç haftaya kadar devam eder kasık ağrısı? Endişe ediyorum ağrı oldukça.

Merhabalar. Ben de bebeğimi 13 günlükken öğrendim. İstediğimiz ama hiç ihtimal vermediğimiz bi zamanda geldi :) ilk bebeğim olucak inşallah. Keseyi gördük. Geçen hafta da 4 gün lekelenmem oldu. Bu perşembe de kalp atışını dinlemeye gidicez inşallah. Ama benim bi sıkıntım var. Geçen haftadan beri anormal saatlerde ve anormal şekilde yemek yiyorum. Bunu engelleyemiyorum. Gündüz güzel besleniyorum ama gece acıkınca midem bulanıyo ve ne bulursam yiyorum. Fikir verebilecek olan var mı?

Arkadaşlar 6+4 teyim. Hala ara ara şiddetli kasık ağrılarım oluyor. Bu normal mi? Kaç haftaya kadar devam eder kasık ağrısı? Endişe ediyorum ağrı oldukça.
Doktora ilk gittiğimde doktor bana 10.haftaya kadar adet sancısı gibi ağrım olabileceğini, rahmin genişlemeye çalıştığını söylemişti. Dayanılmaz olmadığı sürece endişe etme. Benim öksürdüğümde veya hapşurduğumda kasıklarıma saplanan bi ağrım bile mevcut. Ama çok şükür gebeliğimde bi sıkıntı yok...

Merhaba canım hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Aynı sıkıntı bende de var. Gündüzleri aşırı mide bulantım ve iştahsızlığım oluyor doğru düzgün bişey yiyemiyorum. Ama gece iştahım açılıyor resmen. Buna mide bulantısı da eklenince bişeyler yeme ihtiyacı duyuyorum. Hele iki gündür ipin ucunu baya kaçırdım. Bir dur demek lazım :) en güzeli acıktıkça, mide bulantısı oldukça salatalık soyup biraz tuz ekip yemek. Gerçekten iyi geliyor hem açlığa hem bulantıya. Birde ayranın icine salatalık rendeleyip biraz tuz ve kuru nane ekleyip tüketebilirsin. Hem masum hem gerçekten iyi gelen alternatifler mide bulantısına :)

Aynen özellikle hapşurduğumde bi ağrı saplanıyor :) teşekkür ederim ♥

Ah o limona tuz döküp yemek ne lezzetliymiş. Ki normalde bol limonlu salata bile yiyemeyen ben...

Bulantıya iyi mi geliyor gerçekten şaşırdım yahuu nasıl yiyorsunuz okurken bile yüzüm buruştu :))

Canım bulantıların cinsiyet belirlemesiyle bir alakası olduğunu düşüyorsun sanırım. Bulantı olmayınca kız mı oluyormuş
Bhcg kız çocukta daha yüksek olurmuş o da aşırı bulantı yapıyor nasip tabi Sağlıklı olsun da cinsiyet önemli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…