• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    3
Hayır yoğun ve koyu değil yani günlük akıntı gibi değil küçük kahverengi kum tanesi gibi nokta nokta ama küçücük noktalar. Tedavi yok malesef sağlıklıysa hiçbir şey olmaz dedi. Dinlenme progestan ve bol su başka da yapılacak bir şey yok malesef
Ben dün çok aşırı yoruldum bence ondan geldi

ben henüz doktoruma söylemedim. İlk randevuda heyecandan aklıma bile gelmedi zaten mala bağlıyorum doktorun yanında.
Rahatsız edecek düzeyde olursa ararım bende yarın doktoru. Yumurtlama zamanı benim çok daha fazla leke gelmişti bu ay.
Kendimi tedirgin etmekte istemiyorum umarım kötü bişey olmaz .

Evet bu konuyla alakalı çok video izledim. İlişki sonrasında ya da yorucu bir günden sonra geliyorsa normalmiş dinlenmek gerekiyormuş. YouTubedaki kahverenfi lekeyle ilgili tüm videoları izledim sanırım 😅
Kesildi benim leke işte böyle yapıyor bi geliyor yüreğim ağzıma sonra kesiliyor ne yapmaya çalışıyor acaba 😀

Benim kızlar Kasım'da oldular çok rahattı çünkü benim bir Nisan'da birde Ağustos ayında doğan iki oğlumda var. Kasım ayıni sevdim. Kış soğuk oluyor zaten bebekleri sardığımız için sanki daha iyi oldu yaza kadar toparlanmış oluyorlar yazı daha hafif kolay geçiriyorduk. Ama Nisan'da doğan çocuğum direkt kendini birdenbire yazda buldu arkadaşında dediği gibi isilik ile çok uğraştım ağustosta doğan oğlumla da aynı şekilde yani ne ilkbahar ne yaz tercihim sonbahar kış. Aslında yaz ve ilkbahar gibi gelen giden de çok olmadı bende sanki daha sakin ve rahat geçirdik tabii herkes de farklı olabilir. Size de sağlıkla ve afiyetle büyütün bebeğinizi.. umarım yardımcı olabilmişimdir.
Merhabaa bende 4+4 ten geldim:)

Kesildi benim leke işte böyle yapıyor bi geliyor yüreğim ağzıma sonra kesiliyor ne yapmaya çalışıyor acaba 😀
İnşallah tekrarlamaz canım ama gelse bile yüzde doksanının normal olduğunu bil. Sana bunları derken benim haller tabi 🥲 insan bir kere kayıp yaşayınca daha çok panik oluyor

İnşallah tekrarlamaz canım ama gelse bile yüzde doksanının normal olduğunu bil. Sana bunları derken benim haller tabi 🥲 insan bir kere kayıp yaşayınca daha çok panik oluyor
Ay evet çevremde lekenin l sini görmemiş hamileler var vallaha yeter yaaa 😀

Kızlar çok fenayım tam 5 gündür sigara içmiyorum ama çok çok vurmaya başladı. Nasıl başa çıkıyorsunuz ben artık dayanamama noktasına geldim. Sadece sigara düşünüyorum offf

Kızlar çok fenayım tam 5 gündür sigara içmiyorum ama çok çok vurmaya başladı. Nasıl başa çıkıyorsunuz ben artık dayanamama noktasına geldim. Sadece sigara düşünüyorum offf
Ben gunde bir tane iciyorum bir aydir tam. Doktora bu hafta sordum, dedim o bir taneyi birakamadim. Iki olmayacaksa bir tane ic dedi. Zaten bu sifir nikotine yakin olanlardan iciyordum senelerdir ama yine de vicdan yapiyordum. Sonra burada arattim bi baktim ki gunde 3-4 bile izin veren doktorlar olmus cok tiryakilere. Ben gunde yarim paket icen biriydim bu arada bire indirebildim iste max :(

Ben gunde bir tane iciyorum bir aydir tam. Doktora bu hafta sordum, dedim o bir taneyi birakamadim. Iki olmayacaksa bir tane ic dedi. Zaten bu sifir nikotine yakin olanlardan iciyordum senelerdir ama yine de vicdan yapiyordum. Sonra burada arattim bi baktim ki gunde 3-4 bile izin veren doktorlar olmus cok tiryakilere. Ben gunde yarim paket icen biriydim bu arada bire indirebildim iste max :(
Ya ben de günde Max 10 tane içerim bazı günler 5,6 çok içmem ama içmediğim günde olmamıştır.
Zaten bende günde bir tane içsem rahatlıcam sanırım resmen ağlıyorum sinirlerim bozuldu eşim bana canavarmışım gibi bakıyor.
Nasıl bir irade varsa beraber içiyorduk. O da benimle bıraktı ve asla içmiyor iş yerinde bile.
Ben dayanamadığım için kendimi suçlu hissediyorum.

Sigaranın zararları nelerdir bebeğe bi göz gezdirin tekrar dayanma gücü gelir inşallah bebiş önemli 🌸

Yorgunluk kesinlikle lekelenme yapar ben yatsıdan sonra namaz kılıyorum teravih namazı lekelenme başlıyordu bu iki gün böyle devam etti bıraktım kılmayı orucuda bıraktım ve bugün kırmızı olan akintilar kahveye döndü ve azaldı elhamdülillah bol su çok iyi geliyor. Tedbir bizden takdir Allah'tan

Ya ben de günde Max 10 tane içerim bazı günler 5,6 çok içmem ama içmediğim günde olmamıştır.
Zaten bende günde bir tane içsem rahatlıcam sanırım resmen ağlıyorum sinirlerim bozuldu eşim bana canavarmışım gibi bakıyor.
Nasıl bir irade varsa beraber içiyorduk. O da benimle bıraktı ve asla içmiyor iş yerinde bile.
Bence birakmak zorunda oldugumuzu bilmek ekstra strese sokuyor bunyemizi. Bakin o bir taneyi icinde bir daha hic canim cekmiyor benim☺️keske onu da icmesem tabiki. Yanimda dun icenler oldu disaridaydik, biraz uzaklastim kokusu rahatsizlik verdi 😅 su an en buyuk hedefim kendi ictigimden de tiksinebilmek

Canim iyi misin leke devam mi seni merak ettim. Ilaca basladin mi bir de dun doktorunun enf icin icebilirsin dedigi hani
Valla kuzum leke bugün geldi ama progestan başla dedi tekrar onu başladım kıvamlı sarı olarak geliyor şuan yani dün verdiği enfeksiyon ilacı için çok kararsızım açıkçası napsam bilemedim

Valla kuzum leke bugün geldi ama progestan başla dedi tekrar onu başladım kıvamlı sarı olarak geliyor şuan yani dün verdiği enfeksiyon ilacı için çok kararsızım açıkçası napsam bilemedim
Fitil mi basladin canim dex igne mi? Alternatif baska ilac onerse onu kullansan enf icin olmaz mi acaba muadili falan?

Stres daha zararlı ama bu kadar strese giriyosan bilemedim

Back
X