• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Arkadaşlar bu kese boyutu dediğiniz değer ne oluyor ultrason kağıdında acaba. Ben hç bşy anlamdm da :110:

B
Allah isteyen herkese nasip etsin:KK200: Ben 20 yaşındayım canım genç evlendim genç anne oluyorum:KK16: canım bende ilk öğrendiğimde 157 çıktı beş gün sonra 3171 çıktı. Şuan 13000 14000 gibi birşey olsa gerek hcg. Kesem 8mm gözüktü haftaya tekrar gel dedi doktorum. İlk ay olduğu için devamlı takipte olmamı istiyor. İnşallah kısa zamanda yolk sacını da görürüm. Ne zormuş bu işler önce hamilemiyim telaşı sonra kese varmı telaşı sonra kese dolu mu kalbi atıyor mu:KK17: bizim geleneklerinizde 3.aydan önce söylenmiyor canım kimseye anne baba hariç, sırf bu belirsizlik içinmiş meğer
Benim de annem ve eşim biliyor sadce. Ablamlara bile soylemdm ben de anladım bu durumu ;) kişi hazır hissdyrsa 18de bile olablr canım hepimiz genciz şükürler olsun ;)

Ben de valla unutuyorum bazen aklıma geliyoo aa ben hamileydim oluyorumm hiç bi belirtim yok hiç bi duygum yok bende bi sorun mu var acabaa diyorum şuan öyle bebeğim canım modunda olan var mı kızlar

Bende hiç içimde bir bebek varmış gibi hissetmiyorum valla arada ufak kasık ağrım oluyor o kadar ama ben anne olcam gibi böyle ulvi bir hissim Yok keseyi görünce çok duygulandım belki kalp atışını duyunca daha farklı olur ya da büyüdükçe hala çocuğum olacağına inanamıyorum çok garip geliyor.
Maşallah canım, inşallah böyle kolay geçirirsin hep. evet bizdede kumu eşim temizliyor
Annemin çok zor geçmiş sürekli kusmuş kardeşimde 1 ayda 8 kilo vermiş hiçbir şey yiyemiyormuş ben de öyle olcam diye korkuyorum ama şu an çok yeni daha 6. Haftada başlıyormuş mide bulantısı. İnşallah bende olmaz yaa rahat rahat geçsin :)

Tahmini doğum tarihini söyledi mi sana doktor, benım sat la uyusmuyo söylmedi o yzden bilemiyorum
Yok söylemedi ama ultrason kagidinda 16 agustos yaziyor ayaziyor ama degisir o . Benim sat normalde 5 kasim ama geriden geliyor gibi sata göre gidmrdigimde 6+2 cikiyor ben doktora göre tabiki gidiyorum

Yok söylemedi ama ultrason kagidinda 16 agustos yaziyor ayaziyor ama degisir o . Benim sat normalde 5 kasim ama geriden geliyor gibi sata göre gidmrdigimde 6+2 cikiyor ben doktora göre tabiki gidiyorum
Bende yazmıyor ama benımde sat 28 ekim öyle girince 7+3 çıkıyor baya fark vr ama bende doktora göre bakıyorum

Allah isteyen herkese nasip etsin:KK200: Ben 20 yaşındayım canım genç evlendim genç anne oluyorum:KK16: canım bende ilk öğrendiğimde 157 çıktı beş gün sonra 3171 çıktı. Şuan 13000 14000 gibi birşey olsa gerek hcg. Kesem 8mm gözüktü haftaya tekrar gel dedi doktorum. İlk ay olduğu için devamlı takipte olmamı istiyor. İnşallah kısa zamanda yolk sacını da görürüm. Ne zormuş bu işler önce hamilemiyim telaşı sonra kese varmı telaşı sonra kese dolu mu kalbi atıyor mu:KK17: bizim geleneklerinizde 3.aydan önce söylenmiyor canım kimseye anne baba hariç, sırf bu belirsizlik içinmiş meğer
Hayırlı olsun bende genç evlendim ilk hamileliğim 22 yasındayım bakalım nasıl olucak nasipse genç anne olmak

duskapani duskapani Canım senin bulantılar nasıl daha iyi misin?
Daha iyiyim canım:) Premesis diye bir vitamin verdi zencefilli B12’li bir şey ondan mı geçti geçeceği mi vardı bilmiyorum. Tabii ara ara yokluyor yine ama çok şükür bugün 10 gündür ilk defa kahvaltı yapabildim:) sen nasılsın? Keseyi görmüşsün gözün aydın:) bulantı filan yoktur inşallah

Kızlar slm bende ağustos annesi olucam inşallah bir tane oğlum var 2.olucak nasipse 3+2 de değerim 88 di 2 gün sonra 249 oldu sanırım yükselme güzel dr bu Cuma çağırdı inş keseyi görürüm.bugün hiç iyi hissetmiyorum daha öncesinde bomba gibiydim ama bugün hafif midem bulanıyor iştahım gitti kafam kalkmıyor ya hasta oluyorum bilemedim sizde bulantılar ne zaman başladı benim ilkinde hiç ama hiç olmamıştı ve acayip şişim çok zayıfım ondan herhalde şimdiden pantolonlar sıkıyor göbek çıktı :anneadayı:
gobek bende de onden gidiyor hayatim. yorgunluk tavan yapti. biraz yurusem döne döne gezmeye basliyorum..
Bende cok istiyorum ikizlerim olmasini ra bim nasip ederse bende cumartesi gitcem gunler gecmiyo ya
Allah gonlune gore versin cnm.

Benimkinde Crl nin karşısında yazıyor, Ga’da da kaç hafta kaç günlük olduğu yazıyor hatta edd de tahmini doğum tarihi:)

Bende crl nin karşısında 0.56 cm yazıyor netten baktığımda hep mm ölçüsü var o yüzden kafam karıştı anlayamadım pek
Bendede günü ve tahmini doğum tarihi yazıyorr

Benim 3 hafta sürdü ama çok kötü geçti o üç hafta bile insana uzun geliyor ama beni için şu an en önemlisi 20. Haftadaki detaylı ultrason orada daha önceki
İnşallah güzel geçer canım günlerin bebeğin sağlıkla doğar ve inşallah biz de o günlere sağlıklı gelebiliriz.

Back