• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar slm bende ağustos annesi olucam inşallah bir tane oğlum var 2.olucak nasipse 3+2 de değerim 88 di 2 gün sonra 249 oldu sanırım yükselme güzel dr bu Cuma çağırdı inş keseyi görürüm.bugün hiç iyi hissetmiyorum daha öncesinde bomba gibiydim ama bugün hafif midem bulanıyor iştahım gitti kafam kalkmıyor ya hasta oluyorum bilemedim sizde bulantılar ne zaman başladı benim ilkinde hiç ama hiç olmamıştı ve acayip şişim çok zayıfım ondan herhalde şimdiden pantolonlar sıkıyor göbek çıktı :anneadayı:

Benim esim onaylamadi malesef bisey olmaz dedi:işsiz:gerci oda2haftada bir geliyor biseyde diyemiyorum adamcagiza da bir sakincasi olur mu doktora sormamistim soran var mi :olamaz:
2 hafta da bir geliyorsa sıkıntı yokda benimki her akşam evde olduğu için

Ben de valla unutuyorum bazen aklıma geliyoo aa ben hamileydim oluyorumm hiç bi belirtim yok hiç bi duygum yok bende bi sorun mu var acabaa diyorum şuan öyle bebeğim canım modunda olan var mı kızlar
Canım bende ayniym henüz küçük oldgu için sanırım göğüs ucu, bulantı herhangi bir ağri yok. Eşim enerjim arttı diyor sadece ;) bu günlerin sefasını sürelim bence

Pe

peki bebeğiniz kaç mm idi ? Doktor geç döllenme olduğuna nasıl karar verdi?

8 yıllık hastasiyim.daha beta değerimi söyler söylemez geç döllenme dedi.daha önce 1 yıl yumurta takibide yapılmıştı.senin genelde yumurta geç çatlıyor dedi.bebegi bilemiycem ama kesenin ölçümü vardi

Valla ben hepsini yapıyorum sadece daha dikkatli şekilde yukarıya da uzanıyorum dikkatlice çorabımı falan da zaten giyiyorum tek dikkat ettiğim çalıştığım için tüm gün oturur pozisyonda olmamak mutlaka bir iki saatte bir kalkıp yürümek ve ara ara ayaklarımı uzatmak evdeysem mutlaka uzanırken ayaklarımın altına kırlent falan koyuyorum. Onun harici eğiliyorum kalkıyorum bir sıkıntım ağrım olmuyor çok şükür Kedim var kumunu temizlemiyorum onu bıraktım :)
Maşallah canım, inşallah böyle kolay geçirirsin hep. evet bizdede kumu eşim temizliyor

Ben de valla unutuyorum bazen aklıma geliyoo aa ben hamileydim oluyorumm hiç bi belirtim yok hiç bi duygum yok bende bi sorun mu var acabaa diyorum şuan öyle bebeğim canım modunda olan var mı kızlar
Canım ben belirti yaşıyorum malesef bulantı, göğüs ağrısı gibi ama öyle dediğin gibi bebeğim canım modunda değilim ne zaman o moda gireceğim bilmiyorum içimde büyüyen canlının bebek olacak olması hayal gibi geliyor:)

Evet canım aynıyız şuan 4+4 günlük benim:anneadayı: az önce doktordan geldim kesem gözüktü
Yaaa büyümüşte kese mi yapmış kendine masallah ;) kelebek gibi kozasi tamam şimdi içine minik bir kalp lazım değil mi annesi ;) ;) ben batıma 5 gün vardı ilk silik cizgyi gördüm 12 aralıkta ( bata 3 gun varken) kan verdim 110 cıktı 17si 549 cıktı. Şimdi ocak sonunu bekliyrm kese ve kalp için nasipse ;) sen nasl öğrendin biraz yazar msnz. Çok mutlu oldm aynı gün arkdaş buldm diye. Benim ilk bebeğim olacak nasipse 33 yasindym

Merhaba bende inşallah nasipse ağustos annesi olucam, daha çok yeni 5+5, 3 yıldan sonra oldu, sizin beta hcg değerlernz nedir acaba, benım yuksek geldi bana ama doktor bir şey demedi, birde kesenin çapı ne kadar
Merhaba canim. Beninde 5+5 biraz önce doktordan geldim. Pazartesi kan tahlili verdim 11590 cikmis . Kese boyutuda 9.3 mm senin nasil .

Gerci bisey olacagini sanmiyorum yazik etme bence ama ben utaniyorum acikcasi kadin daha cok etkileniyor gebelikte her açıdan
Evet zaten hiç Halim yok sürekli kusuyorum ama ilişkimizi de etkilesin istemiyorum kadınların işi gerçekten zorr

Merhaba canim. Beninde 5+5 biraz önce doktordan geldim. Pazartesi kan tahlili verdim 11590 cikmis . Kese boyutuda 9.3 mm senin nasil .

Bende dün gittim, kese 10.4 dü pazt kan verdim hcg 129.131 di, ikiz mi diye düşündüm ama doktorum öylr bir şey söylemedi gerçi korkutuğum da bir şey

Keşke hiç başlamasa. İlk hamileliğim olduğu için nasıl bir şey olduğuyla ilgili bir bilgim de yok :işsiz: benim de sizin gibi geç başlasa bari :KK64:
Benim 3 hafta sürdü ama çok kötü geçti o üç hafta bile insana uzun geliyor ama beni için şu an en önemlisi 20. Haftadaki detaylı ultrason orada daha önceki

Yaaa büyümüşte kese mi yapmış kendine masallah :KK66: kelebek gibi kozasi tamam şimdi içine minik bir kalp lazım değil mi annesi :KK66: :KK66: ben batıma 5 gün vardı ilk silik cizgyi gördüm 12 aralıkta ( bata 3 gun varken) kan verdim 110 cıktı 17si 549 cıktı. Şimdi ocak sonunu bekliyrm kese ve kalp için nasipse :KK66: sen nasl öğrendin biraz yazar msnz. Çok mutlu oldm aynı gün arkdaş buldm diye. Benim ilk bebeğim olacak nasipse 33 yasindym
Allah isteyen herkese nasip etsin:KK200: Ben 20 yaşındayım canım genç evlendim genç anne oluyorum:KK16: canım bende ilk öğrendiğimde 157 çıktı beş gün sonra 3171 çıktı. Şuan 13000 14000 gibi birşey olsa gerek hcg. Kesem 8mm gözüktü haftaya tekrar gel dedi doktorum. İlk ay olduğu için devamlı takipte olmamı istiyor. İnşallah kısa zamanda yolk sacını da görürüm. Ne zormuş bu işler önce hamilemiyim telaşı sonra kese varmı telaşı sonra kese dolu mu kalbi atıyor mu:KK17: bizim geleneklerinizde 3.aydan önce söylenmiyor canım kimseye anne baba hariç, sırf bu belirsizlik içinmiş meğer

Son düzenleme:
Back