2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Iyı geceler kızlar
Bı bakayım dedim uzun zamandır yazamıyorum kardeşim için guzel dilekte bulunan arkadaşlar Afilim92 , gulverenp Tesekkur ederim darısı tüm bekarlara :) :)
Menenjit aşısı konuşulmuş bız ıkı hafta önce nımenrıx yaptırdık ıkı ay sonra Bı doz başka aşı dedı sonra 15 aylıkta üçüncü doz yıne nımenrıx dedı

Biz 11.5 aylık olduk canım yaşı geliyor benimkilerin.
çocukların doğum günleri geldikçe haraketlenir inşallah buralar. Ben çok merak ediyorum 1. yaş gününde kimler ne yapacak nasıl hazırlıklar yapılacak. birbirimizden fikir alırız. Ben hatıra olsun diye her ay fotoğraf çekiyorum kızımın. diş buğdayı yapamadım. büyük bir şey yapamasamda biraz özenmek istiyorum ilk yaş gününe

inşallah istediğin gibi olur ılk olunca insan ayrı bir heves edıyo benım kızım 31 temmuz 5 e girecek oğlan 14 temmuz 1 olucak ikisini bir yapıcam bu sene sanırım

Biz 11.5 aylık olduk canım yaşı geliyor benimkilerin.
oyy şaka gibi degil mi? Zor gunuyle kolay gunuyle koskoca 1 yil gecti. Aglamalar, gulucukler birbirine karisti. Uykusuzluktan insanliktan cikti çogumuz
bizim suan burada kimsemiz yok o yuzden cekirdek aile 1 pasta keseriz kismet olursa...

Valla aksama kadar cocugu egliyorum, yemesi icmesi, oynamasi, uykusu, evin işleri, iftar hazirligi derken yetismiyor bile. Asansorsuz 5 kati indirip cikarmayi goze alirsam da parka goturuyorum. Derken 24 saat yetersiz kaliyor =)

Canim balkona salincak kur .Biz oyle yaptik cok rahat ettim .Parka surekli götüremiyorum. Ama gunde 3 posta balkondayiz

Ah o beş kat in çık yokmu cidden çok zor canım bizde de aynı dert var. Ne hikmetse böcekler yemiyor içmiyor merdiven çıkıyor! Bu ara evde bir böcek olayımız var çok fena durumdayım bayram tatilinde biz yokken evi ilaclatmayı düşünüyorum

Arkadaşlar merhaba,

Ben de 2018 temmuz annesiyim bebeğim için 0-2 yaş kreş araştırması yapıyorum, çekmeköyde oturuyorum iş yerim de ataşehir de tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı yada bakıcı olarak tanıdığınız yönlendirebileceğiniz birileri olur mu cevap verebilirseniz çok memnun olurum

Bence krese vermeyin eve kamera doseyip bakici alin .Cok cok küçük .

Selam kızlar,
Kızım 7 temmuz doğumlu. Hala adet olmadım. Benim gibi olan var mı?
Ben de olmadım daha , bir ara olcam sandım 2 gün şiddetli adet sancısı çektim ama olmadım yine neyse ramazan bitsin de ömrümde ilk defa kazasız tam 1 ay oruç tutma şansım oldu çok şükür

Selam kızlar nasılsınız uzun zaman oldu buraya yazmayalı benim minnoş prenseste büyüdü 10 aylık oldu.Beni çok zorluyor bu aralar sürüne sürüne emekliyor heryere 2 tane küçük dişi var altta hala emiyor o kolikli meme redli zamanları atlattık çok şükür uykuları çok düzenliydi yaklaşık bir aydır gece boyu uykuları bölünür oldu halbuki bu aya kadar gece uyuyordu şimdi bilmiyorum noluyor sizin durumlar nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…