- 24 Kasım 2011
- 277
- 359
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #83.761
Bende çok zorlanıyorum misafirliğe bir yere gittiğimizde. etrafla ilgilendiği için emmek istemiyor. sadece beşiğine alışık uyutmak çok zor oluyor bazen gittiğime pişman oluyorum. o günün gecesi de zor oluyor.Amin canım sağol şuan benimde yakın bazen yanımda götürüyorum ama bizimki farklı ortamda emmeyen ve uyumayan bir tip o yüzden yanımda olsada emziremiyorum sağıyorum
görüntü olarak montessori çok hoş. intagramda temizliği zor demişler ama çatılı mı iyi olur çatısız mı güzel olur bilmiyorum. bende araştırıyorum.gece davulcunun gecme saatinde ilce belediyesini arayip zabitayla konusuyorsun ekip gonderiyorlar. Ben aradim, zaten kaymakamliktan izin almalari lazimmis, bu mahalledeki izinli bile degil ve her gece oglumu uyandiriyor. Sanki kendi uyandiklari yetmiyordu bana.
Buarada montessori tarzi yatak dusunuyorum, cunku bizim cift kisilik yatakta yatiyordu oglan. İyice tehlikeli olmaya basladi. Surekli yanina girip geri emzirmem gerekecek, rahat da olur mu bilmiyorum ama yuksek yatak da artik tehlikeli. Tabi park yatakta uyutamiyorum, emmesi lazim...
Şöyle dusun guvenilir ellerde .Ben bakiciya verecegimsağol canım zor oldu gerçekten ilk günler uyumamış falan ramazanda annem bakıyor sonra kayınvalidem bakıcak
Amin canım sağol şuan benimde yakın bazen yanımda götürüyorum ama bizimki farklı ortamda emmeyen ve uyumayan bir tip o yüzden yanımda olsada emziremiyorum sağıyorum
2 gundur gecmiyor .Insallah tekrar gecmezgece davulcunun gecme saatinde ilce belediyesini arayip zabitayla konusuyorsun ekip gonderiyorlar. Ben aradim, zaten kaymakamliktan izin almalari lazimmis, bu mahalledeki izinli bile degil ve her gece oglumu uyandiriyor. Sanki kendi uyandiklari yetmiyordu bana.
Buarada montessori tarzi yatak dusunuyorum, cunku bizim cift kisilik yatakta yatiyordu oglan. İyice tehlikeli olmaya basladi. Surekli yanina girip geri emzirmem gerekecek, rahat da olur mu bilmiyorum ama yuksek yatak da artik tehlikeli. Tabi park yatakta uyutamiyorum, emmesi lazim...
Dr da demisti zaten her ay getirmene gerek yok diye. Takilmiyorum ben kendim tartiyorum .Boyu da zaten masallah uzun baya hemen küçülüyor kiyafetleri pacadan :))bizde de sorun yok boy kilo takibi yapılıyordu. merak ediyorum sadece. bende önümüzdeki ay yada 1 yaş aşısından sonra götürürüm artık.
Evet canım en azından anneannesi yada babaannesi bakacak o yüzden içim rahat bakıcı işi gerçekten zor sen ne zaman başlayacaksın işeŞöyle dusun guvenilir ellerde .Ben bakiciya verecegimDüşününce cok üzülüyorum.
2 gundur gecmiyor .Insallah tekrar gecmez
Yatak konusunda fikir veremiyorum .Biliyorsun 2 besik var evimizde sifir duruyo
Belli değil canimEvet canım en azından anneannesi yada babaannesi bakacak o yüzden içim rahat bakıcı işi gerçekten zor sen ne zaman başlayacaksın işe
Ben daha o asamaya gelemedimde zaten cok korkak bir anneyim buda tuzu biberi oldu vallaBen eline ekmek veriyorum bazen kendisi yiyebiliyor diye çok mutlu oluyor. öyle birşeyden mi oldu diye merak ettim. tekrar geçmiş olsun canım. inşallah tekrar olmaz bizimde başımıza gelmez.
Amin insallah canimÇok geçmiş olsun ya, o anı düşünemiyorum bile. İnşallah bir daha yaşamazsınız
bu yatak ahsap olmayacak da puf kumas kapli olacak canim. Hande Öztoprak var instada o patentini almis, sadece kendisi uretiyor.görüntü olarak montessori çok hoş. intagramda temizliği zor demişler ama çatılı mı iyi olur çatısız mı güzel olur bilmiyorum. bende araştırıyorum.
uykusuzluk ve yorgunluk insanı çok zorluyor. Ben emziriyorum. hem sütüm azalır diye hemde işten eve döndüğümde bebeğime enerjim kalmaz diye tutmuyorum.herkese merhaba. iş ev çocuk pertim çıktı benim. hele şuanda atak dönemindeyiz çocuk çok asabi azıcık tepki göstersem veya engellesem gözyaşlarına boğuluyor. gece uyuyor en azından bir ya da iki kere kalkıyor. emzirmediğim için oruç da tutuyorum ama sahura kalkmadan. çünkü sabah 7 de iş var.
Dr.bize 3 ayda bir gelebilirsiniz dedi. Ben 9 ve 11. Ayda gidebildim haziran başı 12.ay doluyor inşallah o zamanda giderim.çok tenhalaştı buralar. eskisi kadar kimse girmiyor. en son 8. ayda kızımı doktora götürdüm. 2 aydır gitmedim doktora doktorda gel demedi zaten. Aylık kontrollerine devam ediyormusun merak ettim.
7 de iş başı mı yoksaherkese merhaba. iş ev çocuk pertim çıktı benim. hele şuanda atak dönemindeyiz çocuk çok asabi azıcık tepki göstersem veya engellesem gözyaşlarına boğuluyor. gece uyuyor en azından bir ya da iki kere kalkıyor. emzirmediğim için oruç da tutuyorum ama sahura kalkmadan. çünkü sabah 7 de iş var.
bizi de 9.ayda gittigimizde tekrar 1 yasi dolunca getirin dedi. Rutin tam kan tahlili yapacakmis. 1 yas asisi var. 13.ayda da menenjit 1. Doz varDr.bize 3 ayda bir gelebilirsiniz dedi. Ben 9 ve 11. Ayda gidebildim haziran başı 12.ay doluyor inşallah o zamanda giderim.
Ben menenjiti 12.ayda anladım yanlış mı anladım yoksa.bizi de 9.ayda gittigimizde tekrar 1 yasi dolunca getirin dedi. Rutin tam kan tahlili yapacakmis. 1 yas asisi var. 13.ayda da menenjit 1. Doz var
12.ayda saglik bakanliginin asilari oldugu icin 13de yapacak bizim dr canim. Sonraki aylarda da obur dozlarini yapacak menenjitin.Ben menenjiti 12.ayda anladım yanlış mı anladım yoksa.
Size hangi menenjit aşısını önerdi peki. Bize ikisinide olmanız lazım artık iki viruste görülüyor dedi. Nimenrix ve meningokok sanırım isimleri.12.ayda saglik bakanliginin asilari oldugu icin 13de yapacak bizim dr canim. Sonraki aylarda da obur dozlarini yapacak menenjitin.
ikisini de yapacak ama ismini henuz sormadim daha 10 aylik ya bizim oglan =) 3 ay daha var aşiyaSize hangi menenjit aşısını önerdi peki. Bize ikisinide olmanız lazım artık iki viruste görülüyor dedi. Nimenrix ve meningokok sanırım isimleri.
Biz 11.5 aylık olduk canım yaşı geliyor benimkilerin.ikisini de yapacak ama ismini henuz sormadim daha 10 aylik ya bizim oglan =) 3 ay daha var aşiya