- 22 Aralık 2016
- 2.175
- 2.935
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #83.821
İyiyiz canım yürüme sevdasındayız bu aralar belim ağrıyor sürekli ,kendi yürüsün diye bakıyorum :)Merhaba canim .Kizin nasil sen nasilsin ?
Merhaba canim .Nasilsin ?Heeeyyy slm kızlar şifremi unuttum giremiyorum uzun zamandır ismimde minik bir fark yapıp yeniden üye oldum ancak girebildim eski isim srkyesraaa
Ben iyiyim sen nasılsın? Çok iyi yapmışsın canım benim balkonum büyük olsaydı kesinlikle alırdım ben de.Nasilsiniz kizlar ?
Havalar iyice ısındı. Ben de havuz aldim balkona .Salincagimiz da var oglusa mini park kurdum .Belki kaydirak da alırım.
Ben de iyiyim canim .Koşturuyoruz. Bebito ayakta durma cabalari veriyor bugun 3 kez düştü.Ben iyiyim sen nasılsın? Çok iyi yapmışsın canım benim balkonum büyük olsaydı kesinlikle alırdım ben de.
Sağolasın cnm iyiyiz şükür buralar ıssız olmuş bebekler rahat vermiyor artık çok sık bakamıyoruzMerhaba canim .Nasilsin ?
bizde havuz aldık canım biraz büyük almışız salonun ortasına kurduk biraz suda oynattık topladık. haftasonuda denize götürdük şişirdik içine oturttuk çok iyi oldu kumdan etkilenmemiş oldu çok eğlendik.Nasilsiniz kizlar ?
Havalar iyice ısındı. Ben de havuz aldim balkona .Salincagimiz da var oglusa mini park kurdum .Belki kaydirak da alırım.
benimde işyerinde otomatik giriyor inşallah bende unutmam şifremi. sürekli yazamasakta ben ara giriyorum bakıyorum temmuz annelerinde gelişme var mı diye :)Heeeyyy slm kızlar şifremi unuttum giremiyorum uzun zamandır ismimde minik bir fark yapıp yeniden üye oldum ancak girebildim eski isim srkyesraaa
selam canım bende telefon değiştim ancak buraya sıra geldi. Bütün şifreleri tekrar giriyorum.Heeeyyy slm kızlar şifremi unuttum giremiyorum uzun zamandır ismimde minik bir fark yapıp yeniden üye oldum ancak girebildim eski isim srkyesraaa
Bende dün havuz aldım ama inşallah çok büyük değildir tatilede götürürüm diye düşünmüştüm, evde de kullanılacak boyuttadır umarım. 110 çapında ama benim ev minik.bizde havuz aldık canım biraz büyük almışız salonun ortasına kurduk biraz suda oynattık topladık. haftasonuda denize götürdük şişirdik içine oturttuk çok iyi oldu kumdan etkilenmemiş oldu çok eğlendik.
Hep disaridayiz bir de biz okula gidiyoruz filan firsat kalmiyor .Zaten benimki yemek seciyor ek gida hazirlamak uzun sürüyor.Sağolasın cnm iyiyiz şükür buralar ıssız olmuş bebekler rahat vermiyor artık çok sık bakamıyoruz
Ay ne guzel siz Antalya dasiniz demi ?Buyuk sansbizde havuz aldık canım biraz büyük almışız salonun ortasına kurduk biraz suda oynattık topladık. haftasonuda denize götürdük şişirdik içine oturttuk çok iyi oldu kumdan etkilenmemiş oldu çok eğlendik.
Ben bartın da oturuyorum cnm. Burada da denize girmek için güzel yerler var.Hep disaridayiz bir de biz okula gidiyoruz filan firsat kalmiyor .Zaten benimki yemek seciyor ek gida hazirlamak uzun sürüyor.
Ay ne guzel siz Antalya dasiniz demi ?Buyuk sans
Hayırlı olsun canım. Gözün aydın olsun. Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.Merhaba hanımlar. Beni hatırlayan varmı bilmiyorum. Geçen seneki acıdan sonra ben doğurdum yine temmuzu beklemedi erken geldi kuzum, neyseki iyiyiz. 35 haftalık 2380gr. Sevgiler