2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Amin canim amin bende cok korkuyorum ve korktugum basima geldi Allah beterinden korusun

Evet canim patates kabak hasladim corba gibi rendelemistim kucuk yerde onu yerken oldu ama ek gida degilde sanirim yerken nefes aldi
Ben eline ekmek veriyorum bazen kendisi yiyebiliyor diye çok mutlu oluyor. öyle birşeyden mi oldu diye merak ettim. tekrar geçmiş olsun canım. inşallah tekrar olmaz bizimde başımıza gelmez.

ben tutmuyorum, cocuk doktoru "uzun sureli aclik veya agir spor sonucunda sutten bebege stres hormonu geciyor" dedi. Ona binaen tutmayacagim. Ama seneye buyumus olurlar insallah, ek gida ana gidalari olur, o zaman tutariz
bende tutmama kararı aldım. acaba haftasonu evdeyken mi tutsam diye düşünüyordum. zaten hayatımız koşuşturmayla geçiyor. bu senede böyle olsun seneye dediğin gibi çocuklar büyümüş olur. seneye tutarız zorlamayalım kendimizi

Bense bu yil tutmuyorum. Kismet olursa kisin borclarimi tutacagim iftar saati biraz daha erken oluyor hemde yasini gecmis oluyor.

Kizlar dun cok kotu birsey yasadim zaten bigazina kacacak diye cok korkuyorfum resmen kucagimda cocugum morardi yemegi yerken nefes birusuna yapisti midesine bastirdim 2 defa kustu kendine geldi halada mama bile bogazinda kaliyor off cok korktum ya
Çok geçmiş olsun ya, o anı düşünemiyorum bile. İnşallah bir daha yaşamazsınız

Merhaba kızlar nasılsınız uzun zamandır yokum. İşe başladım ramazanda çalışma saatlerim kısa olmasına rağmen zor oluyor süt sağmak falan gerçekten zor işmiş.
Merhaba canim .Kolay gelsin. Bebise de annen mi bakıyor ?Zor olmustur ayrılmak.
Herkese iyi akşamlar hayırlı ramazanlar dilerim kızlar
Bızde misafirler var kardeşim geldı yurtdışından onun düğün alışverişlerı var çook yorucu geçiyor
Merhaba canim .Yaaa yorucu ama cok eglenceli bana gore .Ne güzel tatli telase

Merhaba kızlar nasılsınız uzun zamandır yokum. İşe başladım ramazanda çalışma saatlerim kısa olmasına rağmen zor oluyor süt sağmak falan gerçekten zor işmiş.
Rabbim kolaylık versin. İşe başladıktan sonra ayrı bir koşuşturma oluyor. benim evim iş yerine yakın olduğu için öğlenleri eve gidiyorum bazen emiyor bazende süt sağıyorum.

çok tenhalaştı buralar. eskisi kadar kimse girmiyor. en son 8. ayda kızımı doktora götürdüm. 2 aydır gitmedim doktora doktorda gel demedi zaten. Aylık kontrollerine devam ediyormusun merak ettim.
Ben de 8 de gittim. 1 yasta götüreceğim. Bir sorunu yok.Surekli gitmeye gerek duymadim .

Merhaba canim .Kolay gelsin. Bebise de annen mi bakıyor ?Zor olmustur ayrılmak.

Merhaba canim .Yaaa yorucu ama cok eglenceli bana gore .Ne güzel tatli telase
sağol canım zor oldu gerçekten ilk günler uyumamış falan ramazanda annem bakıyor sonra kayınvalidem bakıcak
Rabbim kolaylık versin. İşe başladıktan sonra ayrı bir koşuşturma oluyor. benim evim iş yerine yakın olduğu için öğlenleri eve gidiyorum bazen emiyor bazende süt sağıyorum.
Amin canım sağol şuan benimde yakın bazen yanımda götürüyorum ama bizimki farklı ortamda emmeyen ve uyumayan bir tip o yüzden yanımda olsada emziremiyorum sağıyorum

Ahh o davulcu 10 kere geçiyor Sanirsin bizim sitenin ozel davulcusu
gece davulcunun gecme saatinde ilce belediyesini arayip zabitayla konusuyorsun ekip gonderiyorlar. Ben aradim, zaten kaymakamliktan izin almalari lazimmis, bu mahalledeki izinli bile degil ve her gece oglumu uyandiriyor. Sanki kendi uyandiklari yetmiyordu bana.

Buarada montessori tarzi yatak dusunuyorum, cunku bizim cift kisilik yatakta yatiyordu oglan. İyice tehlikeli olmaya basladi. Surekli yanina girip geri emzirmem gerekecek, rahat da olur mu bilmiyorum ama yuksek yatak da artik tehlikeli. Tabi park yatakta uyutamiyorum, emmesi lazim...

park yataği her bebek benimseyemiyor özellşkle çok emen bebekse,senin oğlun da öyliydi dimi sürekli beşikten almak zor bir de büyüdüler alt kademede kullanmak grek ya da yer yatağı da yapabşlrsin düzene girene kdar, kuzenim o lekilde yapmıştı.bense park yatakta rahatım seviyor orada uyumayı hatta yuvarlabıp kendşni oyalıyor,tutunup ayağa kalkıyor bana bakıp gülğyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…