- 1 Ağustos 2014
- 8.810
- 12.560
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #83.741
dogru dedin. Ben kalabalik evde buyudum 6 kardesiz. Ama simdi evde bebelerle basbasayiz, mecbur sessizlige alistilar =(Aynen canim kirpik kafa heryer yemek oluyorbiz milletce gurultulu insanlariz malesef kimse rahatsiz etmeyeyim demiyor
Ya ben bilerek ilk 3 ay tv onunde uyuttum alismadi alismadi bence biz cok hassasiz cocuklarda oyle oldudogru dedin. Ben kalabalik evde buyudum 6 kardesiz. Ama simdi evde bebelerle basbasayiz, mecbur sessizlige alistilar =(
merhaba ,tadilatlar, o gürültüler... bebek doğduğu ilk hafta başlayıp ay içinde ara ara devam etmişti en zorlu ve kritij zamanlarda, gerçetne sinir bozucu3 kat asagida tadilat var, matkaplar sesler offf
Ahh o davulcu 10 kere geçiyor Sanirsin bizim sitenin ozel davulcusuaynen, agzinin kenarindaki yogurdu yuzune buluyor tamamen =) gozune kaciyor her yedigi =)
gece de davulcuya uyaniyorlar off ya bir de yandaki aile sahura cok gurultulu kalkiyor.
Ben eline ekmek veriyorum bazen kendisi yiyebiliyor diye çok mutlu oluyor. öyle birşeyden mi oldu diye merak ettim. tekrar geçmiş olsun canım. inşallah tekrar olmaz bizimde başımıza gelmez.Amin canim amin bende cok korkuyorum ve korktugum basima geldiAllah beterinden korusun
Evet canim patates kabak hasladim corba gibi rendelemistim kucuk yerde onu yerken oldu ama ek gida degilde sanirim yerken nefes aldi
bende tutmama kararı aldım. acaba haftasonu evdeyken mi tutsam diye düşünüyordum. zaten hayatımız koşuşturmayla geçiyor. bu senede böyle olsun seneye dediğin gibi çocuklar büyümüş olur. seneye tutarız zorlamayalım kendimiziben tutmuyorum, cocuk doktoru "uzun sureli aclik veya agir spor sonucunda sutten bebege stres hormonu geciyor" dedi. Ona binaen tutmayacagim. Ama seneye buyumus olurlar insallah, ek gida ana gidalari olur, o zaman tutariz
Bense bu yil tutmuyorum. Kismet olursa kisin borclarimi tutacagim iftar saati biraz daha erken oluyor hemde yasini gecmis oluyor.bende tutmama kararı aldım. acaba haftasonu evdeyken mi tutsam diye düşünüyordum. zaten hayatımız koşuşturmayla geçiyor. bu senede böyle olsun seneye dediğin gibi çocuklar büyümüş olur. seneye tutarız zorlamayalım kendimizi
Çok geçmiş olsun ya, o anı düşünemiyorum bile. İnşallah bir daha yaşamazsınızKizlar dun cok kotu birsey yasadim zaten bigazina kacacak diye cok korkuyorfum resmen kucagimda cocugum morardiyemegi yerken nefes birusuna yapisti midesine bastirdim 2 defa kustu kendine geldi halada mama bile bogazinda kaliyor off cok korktum ya
Merhaba canim .Kolay gelsin. Bebise de annen mi bakıyor ?Zor olmustur ayrılmak.Merhaba kızlar nasılsınız uzun zamandır yokum. İşe başladımramazanda çalışma saatlerim kısa olmasına rağmen zor oluyor süt sağmak falan gerçekten zor işmiş.
Merhaba canim .Yaaa yorucu ama cok eglenceli bana gore .Ne güzel tatli telaseHerkese iyi akşamlar hayırlı ramazanlar dilerim kızlar
Bızde misafirler var kardeşim geldı yurtdışından onun düğün alışverişlerı var çook yorucu geçiyor
Rabbim kolaylık versin. İşe başladıktan sonra ayrı bir koşuşturma oluyor. benim evim iş yerine yakın olduğu için öğlenleri eve gidiyorum bazen emiyor bazende süt sağıyorum.Merhaba kızlar nasılsınız uzun zamandır yokum. İşe başladımramazanda çalışma saatlerim kısa olmasına rağmen zor oluyor süt sağmak falan gerçekten zor işmiş.
düğün alışverişleri başladığına göre düğün bayramda sanırım. Şimdiden mutluluklar dilerim kardeşine.Herkese iyi akşamlar hayırlı ramazanlar dilerim kızlar
Bızde misafirler var kardeşim geldı yurtdışından onun düğün alışverişlerı var çook yorucu geçiyor
çok tenhalaştı buralar. eskisi kadar kimse girmiyor. en son 8. ayda kızımı doktora götürdüm. 2 aydır gitmedim doktora doktorda gel demedi zaten. Aylık kontrollerine devam ediyormusun merak ettim.Herkese iyi aksamlar. Nasılsınız kizlar ?
Ben de 8 de gittim. 1 yasta götüreceğim. Bir sorunu yok.Surekli gitmeye gerek duymadim .çok tenhalaştı buralar. eskisi kadar kimse girmiyor. en son 8. ayda kızımı doktora götürdüm. 2 aydır gitmedim doktora doktorda gel demedi zaten. Aylık kontrollerine devam ediyormusun merak ettim.
sağol canım zor oldu gerçekten ilk günler uyumamış falan ramazanda annem bakıyor sonra kayınvalidem bakıcakMerhaba canim .Kolay gelsin. Bebise de annen mi bakıyor ?Zor olmustur ayrılmak.
Merhaba canim .Yaaa yorucu ama cok eglenceli bana gore .Ne güzel tatli telase
Amin canım sağol şuan benimde yakın bazen yanımda götürüyorum ama bizimki farklı ortamda emmeyen ve uyumayan bir tip o yüzden yanımda olsada emziremiyorum sağıyorumRabbim kolaylık versin. İşe başladıktan sonra ayrı bir koşuşturma oluyor. benim evim iş yerine yakın olduğu için öğlenleri eve gidiyorum bazen emiyor bazende süt sağıyorum.
gece davulcunun gecme saatinde ilce belediyesini arayip zabitayla konusuyorsun ekip gonderiyorlar. Ben aradim, zaten kaymakamliktan izin almalari lazimmis, bu mahalledeki izinli bile degil ve her gece oglumu uyandiriyor. Sanki kendi uyandiklari yetmiyordu bana.Ahh o davulcu 10 kere geçiyor Sanirsin bizim sitenin ozel davulcusu
park yataği her bebek benimseyemiyor özellşkle çok emen bebekse,senin oğlun da öyliydi dimi sürekli beşikten almak zor bir de büyüdüler alt kademede kullanmak grek ya da yer yatağı da yapabşlrsin düzene girene kdar, kuzenim o lekilde yapmıştı.bense park yatakta rahatım seviyor orada uyumayı hatta yuvarlabıp kendşni oyalıyor,tutunup ayağa kalkıyor bana bakıp gülğyor:)gece davulcunun gecme saatinde ilce belediyesini arayip zabitayla konusuyorsun ekip gonderiyorlar. Ben aradim, zaten kaymakamliktan izin almalari lazimmis, bu mahalledeki izinli bile degil ve her gece oglumu uyandiriyor. Sanki kendi uyandiklari yetmiyordu bana.
Buarada montessori tarzi yatak dusunuyorum, cunku bizim cift kisilik yatakta yatiyordu oglan. İyice tehlikeli olmaya basladi. Surekli yanina girip geri emzirmem gerekecek, rahat da olur mu bilmiyorum ama yuksek yatak da artik tehlikeli. Tabi park yatakta uyutamiyorum, emmesi lazim...
bizde de sorun yok boy kilo takibi yapılıyordu. merak ediyorum sadece. bende önümüzdeki ay yada 1 yaş aşısından sonra götürürüm artık.Ben de 8 de gittim. 1 yasta götüreceğim. Bir sorunu yok.Surekli gitmeye gerek duymadim .