2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kızlar nasılsınız uzun zaman oldu buraya yazmayalı benim minnoş prenseste büyüdü 10 aylık oldu.Beni çok zorluyor bu aralar sürüne sürüne emekliyor heryere 2 tane küçük dişi var altta hala emiyor o kolikli meme redli zamanları atlattık çok şükür uykuları çok düzenliydi yaklaşık bir aydır gece boyu uykuları bölünür oldu halbuki bu aya kadar gece uyuyordu şimdi bilmiyorum noluyor sizin durumlar nasıl
benim kızım 11 aylık oldu. hiç emekleme isteği yok. poposunun üstünde gitmeyi keşfetti öyle gidiyor kısa mesafeleri.bizim uyku düzenimiz bir hafta iyi olursa bir hafta bozuk oluyor. hatta geçen hafta izin aldım sırf evde uyuyabilmek için. izindeyken uykularımız düzene girmişti 2 gündür yine bozuldu. sanırım alttaki dişlerinin 3.sü çıkıyor.

Benimki 16 temmuz dogumlu .Emekliyo 9 aylik oldugu gun basardi .Simdi yavaş yavas siralamaya gecti .Yasinda yürür diye tahmin ediyorum
Bizim de ust disler geliyor .3 gündür cok zorluyor. Gece 3 saat ağladı. Sabaha karsi uyutabildim .Yine erken saatte kalkti .
maşallah sıralamaya geçtiyse yürümesi yakındır. tanıdığımızın çocuğu yürüyor bizim kızdan 1 hafta büyük. bazı çocuklar yürümeye erken geçiyor.

Selam kızlar nasılsınız uzun zaman oldu buraya yazmayalı benim minnoş prenseste büyüdü 10 aylık oldu.Beni çok zorluyor bu aralar sürüne sürüne emekliyor heryere 2 tane küçük dişi var altta hala emiyor o kolikli meme redli zamanları atlattık çok şükür uykuları çok düzenliydi yaklaşık bir aydır gece boyu uykuları bölünür oldu halbuki bu aya kadar gece uyuyordu şimdi bilmiyorum noluyor sizin durumlar nasıl
Merhaba canim .Bizim uykumuz hic bir zaman duzelmedi .O yuzden etkilemiyor fazla .Mesela gece 3 saat oturduk. Bu cogunlukla olan bisey .Emekledigi icin surekli pesindeyim .Yaramazlik had safhada

Kızlar benim kızın çişlerinde bir ay öncesine kıyasla azalma var ve kafasındaki bıngıldak biraz çökük sanki.Her fırsatta su teklif ediyorum bir iki yudum alıp bırakıyor günde 300 ml suyu anca bitiriyor sizin bebekler nasıl

Kızlar benim kızın çişlerinde bir ay öncesine kıyasla azalma var ve kafasındaki bıngıldak biraz çökük sanki.Her fırsatta su teklif ediyorum bir iki yudum alıp bırakıyor günde 300 ml suyu anca bitiriyor sizin bebekler nasıl
Benimkinin de çişte azalma var, su içmiyor doğru düzgün. Ağzına alıp tükürüyor

Mama dısında pek su içmiyor

Uykularımız düzene girdi şükür ama yürüme yok henüz emeklemiyorda :)

Baska içecekler teklif ediyorum. Ayran sekersiz limonata portakal suyu falan

1 yaş kontrolüne gittik. Boy kilo baş çevresi baktı. Zaten 3 ay önce kan tahlili bakmisti. Böbrekte genişleme vardı onun için ultrasonla bakti. Bitti bu kadar.
Meningokok aşısını anlattı nimenrix ve bexero mudur nedir ondan. Galiba yaptircaz artık. Sünneti ertelemeyin 2 yaştan önce yaptırın dedi. Bir de iştahsızlığı ve süt içmemesi için nutrigen balık yağı ve üzüm ekstresi aldırdı. Pediasure deniyoruz. Bunu içerse rapor cikarticak tanesi 18 TL çünkü

X