- 24 Kasım 2011
- 277
- 359
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #83.801
benim kızım 11 aylık oldu. hiç emekleme isteği yok. poposunun üstünde gitmeyi keşfetti öyle gidiyor kısa mesafeleri.bizim uyku düzenimiz bir hafta iyi olursa bir hafta bozuk oluyor. hatta geçen hafta izin aldım sırf evde uyuyabilmek için. izindeyken uykularımız düzene girmişti 2 gündür yine bozuldu. sanırım alttaki dişlerinin 3.sü çıkıyor.Selam kızlar nasılsınız uzun zaman oldu buraya yazmayalı benim minnoş prenseste büyüdü 10 aylık oldu.Beni çok zorluyor bu aralar sürüne sürüne emekliyor heryere 2 tane küçük dişi var altta hala emiyor o kolikli meme redli zamanları atlattık çok şükür uykuları çok düzenliydi yaklaşık bir aydır gece boyu uykuları bölünür oldu halbuki bu aya kadar gece uyuyordu şimdi bilmiyorum noluyor sizin durumlar nasıl
ben oruç da tutmadım ya sütüm gider diyeBen de olmadım daha , bir ara olcam sandım 2 gün şiddetli adet sancısı çektim ama olmadım yine neyse ramazan bitsin de ömrümde ilk defa kazasız tam 1 ay oruç tutma şansım oldu çok şükür❤
bende tutmadım oruç yalnız değilsin. hem sütüm azalır diye hemde enerjim kalmaz çocukla ilgilenemem diye tutmadım.ben oruç da tutmadım ya sütüm gider diye
maşallah sıralamaya geçtiyse yürümesi yakındır. tanıdığımızın çocuğu yürüyor bizim kızdan 1 hafta büyük. bazı çocuklar yürümeye erken geçiyor.Benimki 16 temmuz dogumlu .Emekliyo 9 aylik oldugu gun basardi .Simdi yavaş yavas siralamaya gecti .Yasinda yürür diye tahmin ediyorum
Bizim de ust disler geliyor .3 gündür cok zorluyor. Gece 3 saat ağladı. Sabaha karsi uyutabildim .Yine erken saatte kalkti .
Merhaba canim .Bizim uykumuz hic bir zaman duzelmedi .O yuzden etkilemiyor fazla .Mesela gece 3 saat oturduk. Bu cogunlukla olan bisey .Emekledigi icin surekli pesindeyim .Yaramazlik had safhadaSelam kızlar nasılsınız uzun zaman oldu buraya yazmayalı benim minnoş prenseste büyüdü 10 aylık oldu.Beni çok zorluyor bu aralar sürüne sürüne emekliyor heryere 2 tane küçük dişi var altta hala emiyor o kolikli meme redli zamanları atlattık çok şükür uykuları çok düzenliydi yaklaşık bir aydır gece boyu uykuları bölünür oldu halbuki bu aya kadar gece uyuyordu şimdi bilmiyorum noluyor sizin durumlar nasıl
Bende tutmuyorum zaten zor yetiyor süt bide tutsam nasıl olacak acaba.ben oruç da tutmadım ya sütüm gider diye
Benimkinin de çişte azalma var, su içmiyor doğru düzgün. Ağzına alıp tükürüyorKızlar benim kızın çişlerinde bir ay öncesine kıyasla azalma var ve kafasındaki bıngıldak biraz çökük sanki.Her fırsatta su teklif ediyorum bir iki yudum alıp bırakıyor günde 300 ml suyu anca bitiriyor sizin bebekler nasıl
Kızlar benim kızın çişlerinde bir ay öncesine kıyasla azalma var ve kafasındaki bıngıldak biraz çökük sanki.Her fırsatta su teklif ediyorum bir iki yudum alıp bırakıyor günde 300 ml suyu anca bitiriyor sizin bebekler nasıl
Selam kızlar nasılsınız uzun zaman oldu buraya yazmayalı benim minnoş prenseste büyüdü 10 aylık oldu.Beni çok zorluyor bu aralar sürüne sürüne emekliyor heryere 2 tane küçük dişi var altta hala emiyor o kolikli meme redli zamanları atlattık çok şükür uykuları çok düzenliydi yaklaşık bir aydır gece boyu uykuları bölünür oldu halbuki bu aya kadar gece uyuyordu şimdi bilmiyorum noluyor sizin durumlar nasıl
Baska içecekler teklif ediyorum. Ayran sekersiz limonata portakal suyu falanKızlar benim kızın çişlerinde bir ay öncesine kıyasla azalma var ve kafasındaki bıngıldak biraz çökük sanki.Her fırsatta su teklif ediyorum bir iki yudum alıp bırakıyor günde 300 ml suyu anca bitiriyor sizin bebekler nasıl
Merhaba canim .Kizin nasil sen nasilsin ?Buraları tekrar canlandıralım bari böyle durgunluk bize yakışmamış :))
Merhaba. Bu durumu atlattıniz mı? Ben de iki üç haftadır aynı şeyi yaşıyorum. Sanki sonsuza dek sürecek gibi geliyor...@hadess @nevesta81 kızlar 4. Aya girdik uyku gerilemesi yasadiniz mi? Benim oğlan yaşıyor galiba. Gunduz 30. dakika kesin uyanıyor artık. Sabah da 5 ten sonra sürekli mizildanma halinde
300 mlse çok iyi bence benimki 100 bile içmiyorKızlar benim kızın çişlerinde bir ay öncesine kıyasla azalma var ve kafasındaki bıngıldak biraz çökük sanki.Her fırsatta su teklif ediyorum bir iki yudum alıp bırakıyor günde 300 ml suyu anca bitiriyor sizin bebekler nasıl
Atlattım ama ne zaman bilemiyorumMerhaba. Bu durumu atlattıniz mı? Ben de iki üç haftadır aynı şeyi yaşıyorum. Sanki sonsuza dek sürecek gibi geliyor...