2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Böyle durumlarda söylenecek fazla söz olmuyor inşallah sen ve oğluş çok mutlu olursunuz allah anane dedeye uzun ömürler versin onların yeri doldurulmuyor. Hayatta insanın başına her şey gelebilir. Demekki böyle olması gerekiyormuş belki de yeni başlangıçlar için değişik bir mekan iyi gelecek. Allah kalbine ferahlıklar versin

Canim bol bol oku bebegini .Saglik boyutunu bilemem ama benim oglum da cok agliyor okuyorum surekli .Odasını sirkeli suyla temizle

Cocugu okumaya calis cnm surekli birde ufak bir ayet yazan kuranlar oluyor ya onun icindeki ayetel kursiyi kesip bir cevsen yada farkli bir seyin icine koyup cocugun atletine koy. Her uyudugunda ayetel kursiyi mitlaka okumaya calis.

hakkınızda hayırlısı olsun canım, senin ve oğlun adına her şey yolunda gitsin inşallah. Düzelmeyince ne yapsan düzelmiyor demek ki.
Yapisik parmak canim sol elinin 3.ve 4. Parmaklari yariya kadar birlesik o acilacak
Çok geçmiş olsun şimdiden . acil şifalar dilerim.

Canim bol bol oku bebegini .Saglik boyutunu bilemem ama benim oglum da cok agliyor okuyorum surekli .Odasını sirkeli suyla temizle
Cocugu okumaya calis cnm surekli birde ufak bir ayet yazan kuranlar oluyor ya onun icindeki ayetel kursiyi kesip bir cevsen yada farkli bir seyin icine koyup cocugun atletine koy. Her uyudugunda ayetel kursiyi mitlaka okumaya calis.
Babası çok okuyor kızlar ben de okuyorum her gece olmasa da çok fazla okuyoruz ama öyle bir şey değil acaba nöbet falan mı geçiriyor diye kafama takıldı ama nette iç çekmeyi daha çok ağlamak olarak yazıyordu yani agliyormus ya korkudan ya da bir rahatsızlıktan dolayı ama.benimkinde ağlama yok işte sadece iç çekme var eşim de acaba içe çekme değil de hıçkırık mi diyor eğer hıçkırıksa o zaman doktorun dediği doğru ola bilir yani reflü ola bilir o zaman bebekleri hıçkırık tutarmış

Canım iç.çekme dediğin sesli derin derin nefes almaysa benim kızımda yapıyor. Sabah uyanınca yapıyor bazen oyun oynarken yapıyor nasıl tarif etsem bilemedim hani biz derin derin burnumuzdan alıp sonra 1-2 sn sonra veriyoruz ya o şekilde yapıyor bu aralar. Buna benzer bişey mi bilmiyorum ama herşeyi yeni keşfediyorlar diye hiç üzerinde durmamıştım ben. Bide kendindeyken yapıyor hep ben seslenince gülüyor falan. Aynı değilse bile umarım sizinde yeni keşfettiği öylesine yaptığı bişeydir. Bizde de reflü var bu arada.

Daha yeni görüyorum canım. Hakkınızda hayırlısı olsun. Oğlun hayatının tek erkeği bundan sonra seni çok mutlu edecektir eminim. Mutlu olursunuz umarım :)

Hakkınızda hayırlısı olsun canım , yeni gördüm mesajını .Herşey gönlüne göre olur inşallah bundan sonra ..

Kizlar iyi geceler, insallah herkes cok iyidir. Ogluş ishal 1 haftadir. H.sonu zaten kontrolu vardi, reflorla da gecmiyor. Yenidogan zamanina donduk resmen gece kalk bez degistir. Keske minies.falan alsaydim bu donem icin...1 haftada kac premium care telef oldu. 3 paket pamuk kullandim. Yine de pisik oldu. Gece gece elektrik de kesildi. Ayyy

Nette her sey cok abartili yaziyor canim .Video cekip baska dr a danışabilirsin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…