- 16 Aralık 2010
- 3.770
- 511
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #83.501
Çok geçmiş olsun canım. İdrar yolu çok kötü bişey gerçekten.İdrar yolu enfeksiyonundan 3 gece hastanede yattık kızlar canımdan can gitti valla yadamar yolu açmak zordu tıkandı yine açmak zorunda kaldılar ateş 3 günde anca düştü
Gecmis olsun canimİdrar yolu enfeksiyonundan 3 gece hastanede yattık kızlar canımdan can gitti valla yadamar yolu açmak zordu tıkandı yine açmak zorunda kaldılar ateş 3 günde anca düştü
Amin çok saol size de bi daha yaşatmasın Allah kız çocukları genelde oluyormuşGecmis olsun canimbizde 1 aylikken yatmistik 7 defa deldiler bacaklarini kollarini surekli tikaniyordu Allah tekrarini gostermesin ve beterinden korusun
Of inş bi daha tekrarlamazÇok geçmiş olsun canım. İdrar yolu çok kötü bişey gerçekten.
Benimki erkek ama sunnete kadar surekli yasadik her ay kesin antibiyotik kullandikAmin çok saol size de bi daha yaşatmasın Allah kız çocukları genelde oluyormuş
Gecmis olsun Allah acil sifalar versin canim .İdrar yolu enfeksiyonundan 3 gece hastanede yattık kızlar canımdan can gitti valla yadamar yolu açmak zordu tıkandı yine açmak zorunda kaldılar ateş 3 günde anca düştü
Mamajoo canım güzelKizlar ben alistirma bardagi alacagimda genel olarak abventten memnun degiller siz hangi marka kullaniyorsunuz
Akitmiyor degilmiMamajoo canım güzel
Merhaba canim Mevsim gecisi ,dis ,her seyi agza sokma birleşti herhaldeMerhaba arkadaşlar
Kıyamam hasta olan kuzucuklara Rabbim şifa versin noldu böyle bebisler hasta olmasın
Akıtmıyor canım baya aldık biz kuzlarla. Ama benim oğlum genelde 30 ml olan miniklerin suluk ağzını kullanarak içmeyi tercih ediyor herşeyiAkitmiyor degilmi
Alerji gibi görünüyor yüzü? Bu olmadan önce ne yemişti?Kızlar bizde uzun süredir hastayız.düşmeyen ateş ishal öksürük hirilti. Acil ve polikilinik arasında mrkik dokuyoruz. Üstten üç dış patladi. Dördüncü dişte patlıcak sanırım üstten. Kaka kan tahlili yaptılar hiçbirşeyçıkmadı.
Antibiyotikteb poposu pişti.. gece bezlemeden yatırdım. Çok kötüydü. Yüzüde böyle döküntü yaptı neden ki.
Ya kıyamamİdrar yolu enfeksiyonundan 3 gece hastanede yattık kızlar canımdan can gitti valla yadamar yolu açmak zordu tıkandı yine açmak zorunda kaldılar ateş 3 günde anca düştü
Yakin zamada kizimin basina geldi ilac alerji yapmis.Kızlar bizde uzun süredir hastayız.düşmeyen ateş ishal öksürük hirilti. Acil ve polikilinik arasında mrkik dokuyoruz. Üstten üç dış patladi. Dördüncü dişte patlıcak sanırım üstten. Kaka kan tahlili yaptılar hiçbirşeyçıkmadı.
Antibiyotikteb poposu pişti.. gece bezlemeden yatırdım. Çok kötüydü. Yüzüde böyle döküntü yaptı neden ki.
Avent penguen biz memnunuz canım.Kizlar ben alistirma bardagi alacagimda genel olarak abventten memnun degiller siz hangi marka kullaniyorsunuz
Yorumlarda nuk cok begenilmisti nuk aldim insallah yanilmam canimAvent penguen biz memnunuz canım.
Allah korusun hepsini o serumu tutmak nasıl zor kimsenin yavrusu hasta olmasınYa kıyamam