2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Allah korusun yaa bencede diştendir aşılar önemli bende keske menenjiti erken yaptırsaydım diye biraz evhamlandim 10. Aydayız 12. Ayda yapalım demişti dr.

Merhaba kızlar. Bugün doktor kontrolümüz vardı. 9 ay 12 günlük oldu kızım. Boyumuz kilomuz iyi maşallah. Uyku sıkıntımız hep vardı ama 2 haftadır gece uyumuyor hiç diyebilirim . Gözleri kapalı dönüp duruyor yatakta. Köpek ve azı dişleri kabarmış hatta köpek dişi gelir yakında. Alt yan dişler çıkmadan köpekler geliyor resmen. Uykusuzluktan kafayı yemek üzereyim. Bu dişlerden ne çektik kızımla:) hepsi çıkmadan bize uyku yok sanırım . 2 yaşına geldiğinde uyurum heralde:)

Allah korusun yaa bencede diştendir aşılar önemli bende keske menenjiti erken yaptırsaydım diye biraz evhamlandim 10. Aydayız 12. Ayda yapalım demişti dr.
menenjiti bizim doktorumuz 13.ayda planlamisti, gecen gittigimde takip edelim tekrar gozden gecirelim, bu yeni asiyi da yapabiliriz dedi. Ama netlesmedi durum. Henuz takip ediyorum durumu, panik yapmaya gerek yok dedi.

Surekli vermiyorum cnm zaten arada bir veriyorum. Bende 1 ay sonra koye gidip oradan sebze toplayacagim. Kp tavuk beslemeye baslamis yumurta veremem ama tavuk organik olarak pisirip suyu ile corba yaparim.

Belki bana kizacaksiniz oglum dun tam 8. Ayini dolduruyor hala suzgecten geciriyorum bugun corbasina ekmek katip yedirecegim insallah sorunsuz atlatiriz eti cicibebenin ekmegini aldim bu arada ben kotu bir annemiyim bilmiyorum cesaret edemiyorum buyuk parcalara

Canım bende evde basında olmadığım için müdehale edemiyorum ve bakıcı abla püre kıvamında veriyor pütürlü veriyorum diyor ama Allah biliyor ne verdiğini. Haftasonu ben alıştırabilirsem o kadar yani.

Surekli vermiyorum cnm zaten arada bir veriyorum. Bende 1 ay sonra koye gidip oradan sebze toplayacagim. Kp tavuk beslemeye baslamis yumurta veremem ama tavuk organik olarak pisirip suyu ile corba yaparim.
Yumurta alerjisi varsa o da zor yani, köy imkanı güzel bir şey yaa bizde köy yok işte arkadaşlar bazen yakındaki köylerinden birşeyler getiriyorlar sağolsunlar.

Dun yazi okudum dr diyorki 7-10 ay arasi gecis yapmazsa yeme sorunu olusur cok kafama takiliyor ama sabah ekmegi biraz islattim buyuk parca verdim yedi hatta nam nam diyir sipa

menenjiti bizim doktorumuz 13.ayda planlamisti, gecen gittigimde takip edelim tekrar gozden gecirelim, bu yeni asiyi da yapabiliriz dedi. Ama netlesmedi durum. Henuz takip ediyorum durumu, panik yapmaya gerek yok dedi.
Bende dışarı çıkmaya başladık ve heryer suriyeli dolu o yüzden korkuyorum. Dr. Özellikle de suriyelilerin yoğun olduğu yerlerde olmayın demişti.

Yumurta alerjisi varsa o da zor yani, köy imkanı güzel bir şey yaa bizde köy yok işte arkadaşlar bazen yakındaki köylerinden birşeyler getiriyorlar sağolsunlar.
Yumurta alerjisi yuksek cikti hem beyaz hem sarisina var. Ne zaman gecer bilmiyorum, evet koy guzel birsey her sene aliyoruz sebze ceviz findik ne varsa, istedigin birsey varsa getirebilirim cnm sanada.

Verdim. Mevsimlik çıkan bütün sebzeleri verdim. Bezelye çıktı yeni baya sevdiler.

Diş çıkarıyor mu? Benimki de arada yiyor arada yemiyor. Mesela şu ara ek gıda en fazla 3 kaşık yiyor sonra kafasını çeviriyor. Gün kurusu kaynatıp suyunu içiriyorum, onu severek içiyor. Meyvesuyu içmeyi seviyor. Sanırım dişten dolayı kaşıkla ve sert şeyler değil de pipetle sulu şeyler istiyor.

Kızlar herkese merhaba..

Ben kocayı boşadım :) annemlerin yanındayım şimdilik, istanbula tayin istedim, istanbullu olacağım inşallah yakında :) o yüzden ankarada ev açmadım henüz. Anneanne ve dede yanında pek mutluyuz maşallah. Yemesi içmesi uykusu gelişmesi gayet iyi oğlumun.. hamileyken demiştim zaten babası gibi üzmeyecek oğlum beni hep mutlu edecek diye :)

Bizde gelişmeler böyle..

Hakkinda hayırlısı olsun canim .Annenler senle birlikte İstanbul a gidecek mi peki oglusa kim bakacak ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…