2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar herkese merhaba..

Ben kocayı boşadım :) annemlerin yanındayım şimdilik, istanbula tayin istedim, istanbullu olacağım inşallah yakında :) o yüzden ankarada ev açmadım henüz. Anneanne ve dede yanında pek mutluyuz maşallah. Yemesi içmesi uykusu gelişmesi gayet iyi oğlumun.. hamileyken demiştim zaten babası gibi üzmeyecek oğlum beni hep mutlu edecek diye :)

Bizde gelişmeler böyle..
Sen güçlü hatunsun, hayatının yeni döneminde sana bol şans. Her şey gönlünce olsun oğluşunla beraber.

Kızlar herkese merhaba..

Ben kocayı boşadım :) annemlerin yanındayım şimdilik, istanbula tayin istedim, istanbullu olacağım inşallah yakında :) o yüzden ankarada ev açmadım henüz. Anneanne ve dede yanında pek mutluyuz maşallah. Yemesi içmesi uykusu gelişmesi gayet iyi oğlumun.. hamileyken demiştim zaten babası gibi üzmeyecek oğlum beni hep mutlu edecek diye :)

Bizde gelişmeler böyle..
Kuzumm benim yaaa bosandinizz mii iyidiniz en son ole hatirliorum ay yerim o prensi ben annesine hep destek olucak :KK200::KK200:

Kızlar herkese merhaba..

Bizde gelişmeler böyle..
Hayırlısı olsun canım, bebeğinle sizin için her şeyin iyisi olsun hep

Saol canım..

Evet ailemi de götüreceğim. Zaten hala olacağım inşallah. İstabula gitmemin sebebi de biraz o. Hem beraber büyüsünler, hem beraber büyütelim istiyoruz.
Yaaa simdiden tebrikler canim. Kuzen geliyor minik pasaya .Hep birlikte mutlu olun insallah.
Kizlar bu arada bebegim sindaktiliden carsamba gunu ameliyat olucak dua edin oglumaa cok korkuorum :KK43:
Canim Allah yardimciniz olsun .Iyilesince daha güzel olacak her şey .Oyuncaklarını tam kavrayacak ,ince kas gelisimisi hizlanacak.Uzulme lutfen.

Kızlar herkese merhaba..

Bizde gelişmeler böyle..
Yaaa ☹️ üzüldüm ama ne güzel barismistiniz diye sevinmiştik tekrar anlasamadiniz mi ☹️ hakkında hayırlısı olsun canım yeni hayatında çok çok daha mutlu olursun inşallah

Acil
Kızlar çok acil fikirlerinize ihtiyacım var oğlum 5 aylikken bir sabah uykusunda iç çekmeye başladı öyle ki ben mutfaktan duydum bu sesler de ne diye geldim odaya oğlum içini çekiyor ama aglamiyor hıçkırık gibi mi desem çok ağlayıp sakinlesmeye başlayan bebekler yapar ya öyle iç çekme midesi gözle görülür şekilde yukarı aşağı gidiyor sanki ağzına gelecek gibi ama uykuda olduğu oldugu için rüyada korkmuştur bu şekilde ağlamakli oldu herhalde sandım hemen kucağıma aldım ama uyansa bile hala içini çekti korkmuştur diye emzirmeye başladım bir iki iç çekişi sonra geçti gitti üstünde durmadim pek ama son bir aydır sık sık özellikle sabah uykusunda yapmaya başladı hafiften de mizirdaniyor artık iç çekmeyle beraber en son doktora gittiğimde söyledim reflü olabilir dedi ama bana pek reflü gibi gelmedi biraz önce yine yaptı hep de o durumda tel yanımda olmuyor ki çekeyim videoya doktora göstereyim internete baktim bakmaz olaydim bilmem ne nöbetlerine kadar gittim korku sardı içimi siz ne düşünüyorsunuz bu konuda

Belki bana kizacaksiniz oglum dun tam 8. Ayini dolduruyor hala suzgecten geciriyorum :KK43: bugun corbasina ekmek katip yedirecegim insallah sorunsuz atlatiriz :KK43: eti cicibebenin ekmegini aldim bu arada ben kotu bir annemiyim bilmiyorum cesaret edemiyorum buyuk parcalara
Her bebeğin gelişimi farklı canım aynı ayda olup da kendi yiyen bebekler de var hiç bir şey yemeyip sadece biberon yiyen bebekler de var ama eninde sonunda hepsi yemek yiyecek öyle düşün sen kendi bebeğini gözlemle kimin bebeği neyi nasıl yiyorsa yesin her bebek özeldir , belki hızlı ilerlemiyordur ama yavaş yavaş zorlamadan alıştırmaya başla acele etme pütürlü vermek istiyorsan hafif pütürlü ile başla mesela ekmek koyacaksan çorbaya ekmeyi çorbada beklet tamamen yumuşasin baktın yemiyor istemiyor verme biraz ara ver bir kaç gün sonra tekrar dene senin bebeğinin alışma şekli de böyle demek ki canı sağolsun illaki bir gün anne bana köfte pişirsene diyecek :)) ayrıca sen kötü anne falan da değilsin her anne bebeği için en mükemmelidir

Canım ben dün çok yorgundum ve güneş çarpmıştı beni akşama kadar kimseyle konuşmadım, kimsede bulaşmadı :KK11:bulaşırlarsa ne olacağını patron dahil herkes biliyor o yüzden Allahtan işim insanlarla değil. Zaten bu sıralar pek insan sevmiyorum.
Sen teyzenle beraber evdesin şu an o zaman tabi teyzen tek olamaz daha çok erken. Benim bakıcı ve k.v. zorlanıyorlar ama yinede memnun görünüyorlar. Haftasonu eşimle yalniz kalınca biz güzel vakit geçiriyoruz aslında ama ben annemle falan olunca kabus gibi oluyor.
Bu arada bebelere enginar verdin mi benimkiler çok sevdi hergün 1 taneyi yarım yarım yedirdim bu hafta.
2 çocuk çok zor canım Allah yardımcın olsun , enginarı nasıl verdin canım ben de vermek istiyorum

Her bebeğin gelişimi farklı canım aynı ayda olup da kendi yiyen bebekler de var hiç bir şey yemeyip sadece biberon yiyen bebekler de var ama eninde sonunda hepsi yemek yiyecek öyle düşün sen kendi bebeğini gözlemle kimin bebeği neyi nasıl yiyorsa yesin her bebek özeldir , belki hızlı ilerlemiyordur ama yavaş yavaş zorlamadan alıştırmaya başla acele etme pütürlü vermek istiyorsan hafif pütürlü ile başla mesela ekmek koyacaksan çorbaya ekmeyi çorbada beklet tamamen yumuşasin baktın yemiyor istemiyor verme biraz ara ver bir kaç gün sonra tekrar dene senin bebeğinin alışma şekli de böyle demek ki canı sağolsun illaki bir gün anne bana köfte pişirsene diyecek :)) ayrıca sen kötü anne falan da değilsin her anne bebeği için en mükemmelidir
Saol canim dogdu dogali hep toplum baskisi once sutum yoktu emzirmiyorsun diyorlardi emziriyordum cocuk aglamaktan morariyordu artik gelmiyor napabilirim az zaman gecti daha 5 aylik niye cocuga birseyler tattirmiyorsun 6. Ayina girdi basladik bu sefer tam pure ver birsey yiyemez valla tukettiler beni😂

Saol canim dogdu dogali hep toplum baskisi once sutum yoktu emzirmiyorsun diyorlardi emziriyordum cocuk aglamaktan morariyordu artik gelmiyor napabilirim az zaman gecti daha 5 aylik niye cocuga birseyler tattirmiyorsun 6. Ayina girdi basladik bu sefer tam pure ver birsey yiyemez valla tukettiler beni😂
Toplum zaten depresyona sokuyor insanı çoğu annenin sütü zaten onlar yüzünden kesildi , hangimiz hayalimizdeki anneliği yaşadı ki bu grupta hepimizin ya gaz ya iştah ya süt ya uykusuzluk ya diş ya anlayışsız eş dost illaki bir sıkıntısı var canım ama bir zaman sonra bunlar sorun olmuyor başka sorunlar çıkıyor annelerin hayatı hep çocuklarıyla ilgilenmekle geçiyor , sen bebeğinin karnını doyurmaya çalış yiyebileceği kadar yedir pütürlu ve ya pütürsüz bir gün bir bakcaksin ki kendisi eline almış da yiyor şaşıracaksın yavrum sen ne ara yemeği öğrendin diyeceksin :)))

X